Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ay kızlar canım nohut ıstedı. hanı daha yesılken koparırlar satarlar ya of nereden aklma geldıyse:KK56:

kız bu saatte nerden geldi aklına :KK1:

hayırlısı ise barışalım tabi ki bir de burada görüyorum uzun ilişkilerden çıkıp da başka ilişkisi olup çok mutlu olanları bazen onlara da takılmıyor değilim acaba bende mi böyle olacağım diye kafam karıştı bu ara da sorunlar olunca belki benim de kaderim öyle diyip saldım iyice

ayrıldığınız süre içinde hiç arayıp mesaj attı mı

ayrıldığınız süre içinde hiç arayıp mesaj attı mı

en son konuştuğumuz da şöyle saçma bir konuşma oldu iletişimi kesmemek için arkadaş kalalım senin hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi bir ara aradı işte seni çok seviyorum arkadaş olarak tabi biliyorsun falan sabah günaydın arkadaşım :) ben çok yoruldum sen hala uyuyor musun yazdı böyle işte saçma sapan şeyler sonra bir şey yok bend bir tek günaydın yazmıştım mesela konuşmak istediğini sevdiğini söylüyor sonra arkadaş olarak diye çeviriyor

:KK76::KK31:kızlar ben sızlerı merak edıyorum mesela tipiniz falan nasıl dıye konusuyoruz ama acaba nasıl ınsanlarız degıl mı:KK34::KK33:

yani valiz olayı falan işte. ilk baslayınca benım zor olmustu hazırlanmam sonra anladım ki cok abartmsım

bir ara alışveriş yaptım ama sonradan farkettim ki bir heves hiç işe yarar beğendiğim bir şey almamışım giymicem şimdi onları :) yeni yeni almaya başlıcam tekrar kıyafet konusu değil de ıvır zıvır şeyler uğraştıracak gibi :) ama zaten yakın yere gidicem 40 dakika bile değil gittiğim yer her hafta olmadı iki haftada bir gelicem ailemin yanına :) pek sıkıntı çekmem heralde

en son konuştuğumuz da şöyle saçma bir konuşma oldu iletişimi kesmemek için arkadaş kalalım senin hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi bir ara aradı işte seni çok seviyorum arkadaş olarak tabi biliyorsun falan sabah günaydın arkadaşım :) ben çok yoruldum sen hala uyuyor musun yazdı böyle işte saçma sapan şeyler sonra bir şey yok bend bir tek günaydın yazmıştım mesela konuşmak istediğini sevdiğini söylüyor sonra arkadaş olarak diye çeviriyor

:KK1: o da güzelmiş bence siz barışırmışsınız gibi geliyo bana

açıkçası bende sizleri çok merak ediyorum reptomim ya sen hep benim aklımda avatardan dolayı sarışın kaldın canım :)

evet sarısınım canım ama cok degıl bal rengın saclarım hattta bıraz daha acık :) sende bende sacların dogal rengınde bırı olarak kaldın nedense

X