- 25 Eylül 2011
- 7.405
- 11.085
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
evet canım ınsallah sevdıgımızle evlenecegız
ben su sozlesmelıyı arastırayım tercıhlerı aynı zamanda mı bununla?
her şey gönlünce olsun inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yaşa
olursun ınsallah hayırlısıyla canım
Yarınnnnnn1 hafta süre var,üzerinde mutlaka dur tatlım,inş ikimizde gideriz bu yıl yaa,sonra evleniriz
çocukta yaparız kariyerde ooooooo
amin canım inşallah hayırlı güzel evliliklerimiz olur mutu oluruz ben 2 kere denedim olmadı ikisinde de inşallah bi daha evlenirsem bende mutlu olmak istiyorum zaten evleniyim hemen çocuk istiyorum 24 yaşında oldum artık anne olmak istiyorum bende
Yarınnnnnn1 hafta süre var,üzerinde mutlaka dur tatlım,inş ikimizde gideriz bu yıl yaa,sonra evleniriz
çocukta yaparız kariyerde ooooooo
Kızlar hayırdır ne sözleşmesi nereye gidiyorsunuz?
ama benim daha en az 5 senem var olmuyor ki :)
Âmin cnm inşallah tez vakitte ama stres de olma yasin müsaitmis ben de de yok daha ve hayırlı vakitte hayırlı es ve evlatlar ins
en büyük duam hayırlı sağlıklı evlat. Bunlar dünya nimetleri ama bunlarla imtihan da çok acı oluyor Rabbim imtihan etmesin
Sen daha küçüksün bekle,sabret
o
canım sozlesmelı tercıh varmıs onunla kadrolularla esıt maas alabılıyormussun
ama benim daha en az 5 senem var olmuyor ki :)
tamamdır seninkini kaçırmaya kadromuz tam :)
senın agzın bal yesın
gecen yıl yaptın mı sozlesmelı tercıh tatlım?
Ayy ne heyecanlı filmlerdeki gibi halıya mı sarsan kız seninkini
Emel sayini öyle kaçıriyordi düşünsene bizi öyle ha ha
Yok can canım ben ilk defa bu yıl adam akıllı kpssye girdim.Bende çok net bilemiyorum olup olmayacağını bu yüzden,yarını bekliyorum:18::18:
kızlar sahur geliyo ben şimdilik çıkıyorum sahurdan sonra burda olursanız konuşuruz size iyi sohbetler
kızlar sahur geliyo ben şimdilik çıkıyorum sahurdan sonra burda olursanız konuşuruz size iyi sohbetler