- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
daha yeni 18im :) 19a çookk var
tabi yas 19 rahat rahat konusursundurumayaaa bız evde kaldık galıbaaaaaaaaaaa
kullanıcı kontrol paneli var yukarda ona tıkla sonra solda seçenekleri düzenle var onu da tıkla alt kısma doğru mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyiciyi seç ve değişiklikleri kaydet de ondan sonra mesaj yazarken çıkarlar
sanki yasımıza bir misilleme bır laf sokmalar sezıyorummamaaa bırgun 23e gelırsen reptomim aklına gelsınnn
Bu pc mi parçık pinçik edicem az kaldı
Donuyo kendine gelmesi zaman alıyo,şu tercih işlemler vs bitsin tamirata yollucam
Raptomimcim sözleşmeli öğretmenler kpss puanı daha düşük olanlar atanıyorlar,ücretli öğretmenlik gibi değil.
Kadrolularla eşit maaşı alıyosun.Her yıl sözleşmeni yenilemen gerekicek.1_5 yıl gibi süre içinde atanabiliyosun o süre içinde tekrar kpssye girebilrsin istersen.Kadroya girebilmenin garantisi yok tabi ama son zamanlarda sözleşmemelilerde kadroya girdiler bir bir.
Açıkta kalmaktan iyidir anlayacağın.Netten daha net bilgiyi al bence
aşk olsun ya 23 sanki genç değil :) bence senin de var 5-6 senen evde kaldım demek için :)
Bu arada burda en yaşlı benim galiba :26:
gel de bana anlat bunu. yasıtlarım hep evlendı amaaa
Öyle oldu beni solladin cnm bendim bu kuzucuklarin aplasi artık
Topic in ablası seni seçiyoruz hande apla
Durumaya nerde yaa o evde de kalmadı sanki nerdeysin bacım Mars'a mı çıktın ya ozledik
ona bakarsan ablam 19 yaşında ama bütün arkadaşları evli nişanlı oda oturup karalar mı bağlasın evde kaldım diye :)
Pc ile aramzıd abi anlaşmazlık var sinir edio ben,donup duuro cevap yazmam zaman alıo,sohpeti kaçırıp duruyorum,az kaldı tamirata gidecek
Evdemi kaldım ben miekimde 25 im.
Kızlar gençliğinizin baharında evlenmeyin dimi ortaam
sen daha genc körpecıksın benım dusuncemı anlayamazsınah ah kımlere yanayım derdımı. hele 23e gel goreceım senı. ablan daha kucuk ama zaten :))
smıle olmus bakyorum. yaslı degıl tatlım ne alakası var? bak ben de evde kaldımmm
safahatcımm degıl mııı
Pc ile aramzıd abi anlaşmazlık var sinir edio ben,donup duuro cevap yazmam zaman alıo,sohpeti kaçırıp duruyorum,az kaldı tamirata gidecek
Evdemi kaldım ben miekimde 25 im.
Kızlar gençliğinizin baharında evlenmeyin dimi ortaam
gel de bana anlat bunu. yasıtlarım hep evlendı amaaa