Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Teşekkürler teşekkürler teşekkürler kendimi
üvey gibi hissetmeye başlamıştım..

tamam tatlım Allah razı olsun vallahi dunyadan bihaberım e pekı herkes alınıyor mu? sen gecen yıl yapmıs mıydın bunu

Durumaya nerde yaa o evde de kalmadı sanki nerdeysin bacım Mars'a mı çıktın ya ozledik

Pc ile aramzıd abi anlaşmazlık var sinir edio ben,donup duuro cevap yazmam zaman alıo,sohpeti kaçırıp duruyorum,az kaldı tamirata gidecek

Evdemi kaldım ben mi ekimde 25 im.
Kızlar gençliğinizin baharında evlenmeyin dimi ortaam

ona bakarsan ablam 19 yaşında ama bütün arkadaşları evli nişanlı oda oturup karalar mı bağlasın evde kaldım diye :)

sen daha genc körpecıksın benım dusuncemı anlayamazsınah ah kımlere yanayım derdımı. hele 23e gel goreceım senı. ablan daha kucuk ama zaten:))

Baştan söyliyim hiç beceremem abla olmayı..hep arkadaş guruplarımızda en küçük ben olurdum..şimdi bakıyorum durumlar değişmiş..yeni arkadaşlarım oluyo yaşlar hep 5-6 yaş küçük benden..moralim bozuluyo..neyse benim ruhum genç

smıle olmus bakyorum. yaslı degıl tatlım ne alakası var? bak ben de evde kaldımmm
safahatcımm degıl mııı

Yok bacım ya gunümüz şartlarında evlenme yası bayanda 28 in de üstüne çıktı tahsildi su bu normal yani daha çok senen var yani
Gunünü gün et bekarlik da guzel

ortaaam evde kaldıgımızı kabullendrmıyor kızlar

gel de bana anlat bunu. yasıtlarım hep evlendı amaaa

boşver canım be takma kafana benim gibi durmadan evlenip ayrılmaktan daha iyidir bekar olmak bekarlığın tadını çıkar gerçi bazen bende yaşıtlarıma özenmiyo değilim ne güzel bi eşleri çocukları var mutlular ben bi türlü mutlu olmayı beceremedim anne olmak istiyorum bende artık çocukları olanlara çok özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…