- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Yok bacım ya gunümüz şartlarında evlenme yası bayanda 28 in de üstüne çıktı tahsildi su bu normal yani daha çok senen var yani
Gunünü gün et bekarlik da guzel
ortaaam evde kaldıgımızı kabullendrmıyor kızlar
ben burada yaşlı bir üye göremiyorum 32 yaş yaşlı değil ki
nasip bu ısler bacım ya takılıyoruz ıste hele su kpss ılletı hallolsun herıfı evınden cıkarıp kacıracagım
nasip bu ısler bacım ya takılıyoruz ıste hele su kpss ılletı hallolsun herıfı evınden cıkarıp kacıracagım
boşver canım be takma kafana benim gibi durmadan evlenip ayrılmaktan daha iyidir bekar olmak bekarlığın tadını çıkar gerçi bazen bende yaşıtlarıma özenmiyo değilim ne güzel bi eşleri çocukları var mutlular ben bi türlü mutlu olmayı beceremedimanne olmak istiyorum bende artık çocukları olanlara çok özeniyorum
yardım istersen buradayız
kabul etmiyorum ben
evde kaldık ama sevdiğimizle evlenicez kısmetse beklemeye değiyor ortaam
bak bu cümle çok hoşuma gittiiiii
sen de torbayı tut. herıfı atacagız ıcıne bırı de baglar gıderız:)))
aynen canım. aslında nasip bu ısler Allahım hayırlı bır zamanda versın eşlerı bıze
kabul etmiyorum ben
evde kaldık ama sevdiğimizle evlenicez kısmetse beklemeye değiyor ortaam
amin canım inşallah hayırlı güzel evliliklerimiz olur mutu oluruz ben 2 kere denedim olmadı ikisinde de inşallah bi daha evlenirsem bende mutlu olmak istiyorum zaten evleniyim hemen çocuk istiyorum 24 yaşında oldum artık anne olmak istiyorum bende
amin canım inşallah hayırlı güzel evliliklerimiz olur mutu oluruz ben 2 kere denedim olmadı ikisinde de inşallah bi daha evlenirsem bende mutlu olmak istiyorum zaten evleniyim hemen çocuk istiyorum 24 yaşında oldum artık anne olmak istiyorum bende
araba kullanan var dimi aramızda :)
sen de torbayı tut. herıfı atacagız ıcıne bırı de baglar gıderız:)))
tamamdır seninkini kaçırmaya kadromuz tam :)evet safahat araba kullanıyor:))
kaçırıcağın zamanm haber verde bende geliyim yardıma