Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Yok bacım ya gunümüz şartlarında evlenme yası bayanda 28 in de üstüne çıktı tahsildi su bu normal yani daha çok senen var yani
Gunünü gün et bekarlik da guzel

nasip bu ısler bacım ya takılıyoruz ıste hele su kpss ılletı hallolsun herıfı evınden cıkarıp kacıracagım

ben burada yaşlı bir üye göremiyorum 32 yaş yaşlı değil ki

Katılıyorum sana da insan psikolojisi iste ozellikle 25 ten sonra eyvah demeye başlık insan ben yaslanıyor muyum halbuki ufku görür gibi oluyor insan ılerde yaşanacağını anlıyor sadece halbuki daha gencken hiç düşünemiyor insan bir gün yaslanacagini

aynen canım. aslında nasip bu ısler Allahım hayırlı bır zamanda versın eşlerı bıze

aynen canım. aslında nasip bu ısler Allahım hayırlı bır zamanda versın eşlerı bıze

amin canım inşallah hayırlı güzel evliliklerimiz olur mutu oluruz ben 2 kere denedim olmadı ikisinde de inşallah bi daha evlenirsem bende mutlu olmak istiyorum zaten evleniyim hemen çocuk istiyorum 24 yaşında oldum artık anne olmak istiyorum bende

olursun ınsallah hayırlısıyla canım

Sevdimama cnm 25 benm yas çok değil de artık yaslanacagini idrak ediyor insan artık

Handecim bende de öyle bir durum başladı cevrem hep benden yaşda büyük olurdu ama şimdi yasları benden küçük olmaya başladı cidden sen deyince daha bı fark ettim suan

yasıtız seninle canım,inşallah doğru zaman doğru insan kıtmese

her şey gönlünce olsun inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…