Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

kızlar sevgilimden yeni ayrıldım..
hayatıma girmeye çalışan yeni biri var yeni dediğim benim ayrılmamı 4 gözle beklemiş biri diebilirim tanıyoruz yani birbirimizi..
sizce ona şans veriyim mi??
her telden diye buraya yazasım geldi:KK9:

hosgeldın
yazında belirttiğin gibi tanıyorsun o kişiyi ama bız tanımıyouz ki. simdi ben sans ver desem versen senın için hayırlı olmasaya da verme desem yine aynı
açıkcası benım sana yorum yazmam yazı tura atmandan farksız.
:KK53::KK53::KK53:

kızlar sevgilimden yeni ayrıldım..
hayatıma girmeye çalışan yeni biri var yeni dediğim benim ayrılmamı 4 gözle beklemiş biri diebilirim tanıyoruz yani birbirimizi..
sizce ona şans veriyim mi??
her telden diye buraya yazasım geldi:KK9:

Hoşgeldin topiğimize:KK16:
Eski sevgilnle ilgili içinde herşeyi hallettiysen bi şans vermemende hiçbir etken olamaz zaten ki bence zaten vericeksin o şansı:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin topiğimize:KK16:
Eski sevgilnle ilgili içinde herşeyi hallettiysen bi şans vermemende hiçbir etken olamaz zaten ki bence zaten vericeksin o şansı:KK34:

bence de tatlım..
zaten kötü giden bi ilişkiden çıktım bana değer vermediğini düşündüğüm bi adamdan ayrıldım..
ve şimdi bu kadar değer veren birini yeni farkettiğim için çok üzülüyorum ama kısmet işte..
erken olur mu diye tek korkum:)
ama vericem o şansı er yada geç..

bence de tatlım..
zaten kötü giden bi ilişkiden çıktım bana değer vermediğini düşündüğüm bi adamdan ayrıldım..
ve şimdi bu kadar değer veren birini yeni farkettiğim için çok üzülüyorum ama kısmet işte..
erken olur mu diye tek korkum:)
ama vericem o şansı er yada geç..

Hemen karar verme bence,onu tanımaya çalış tatalım,yavaş gitdince temeller daha sağlam oluyor:KK34:
Seni seviyorsa değerde verir emin ol,inş güzel bir başlangıç olur senin için:KK16:

Uykuyla pek arası yok,ama şimdi uyudu:KK17:
aşk güzel şey:KK16:

güzel olmaz olur mu :) bugün ayrılmayı düşünüyordum o düşünceyle gittim sevgilimin yanına yüzüğümü ve bana ulaşamasın diye hattımı teslim edicektim yapamadım üstüne mutluluktan arabada unutmuşum telefonumu aşk sarhoşluğu işte Allahım nasıl sevgi doluyduk olmadı sorunlarımız var ama çözeriz heralde :)

X