Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Kızlar kilo almak için kendinizi hiç zorlamayın:KK4:
Ablam bekarken 42 kıloydu hatta kısa bi dönem 38 e kadar düştü.En fazla aldıgı kılo 47 dir.
Yani ablamın hiç kılo alabilceğini düşünemezdim bile.Evlendi bi kızı var,şimdi benim kılomda:KK53::KK53:
Veremıyor bu kezde:KK53::KK53::KK53:
yaa cidden evlenince ne oluyorsa artık offf:KK50: benım esım hele hıc bır sey yemezı olmeyecek kdar yesek yeter bıze derdı fzla yemek sakncalı gıbı.. o d aldı 10 kılo bız beraber yedık baya anlayacagınız muhbbetten mı oluyor nedir:KK52: hıc dıkkat etmedm y benof

bı bakınıp gerı gıttıler sanırım hazal buralarda ama gırmıyor topıge. ranchı da ozledım yaa delı kız ner de kiiiiiiii:KK53::nazar::KK4::KK19::KK22::KK48:

kapağı attım rahatım diye sanırım :) ben kesin stresten daha çok zayıflarım :)

özeniyor nsan bır arada olunca esıne sevdıgı seylerı yapıyor hele kısın ogunler cogalıyor meyvesı sutu aman sevgıgı kurabıyes msela benım esım waffle ıstıyordu her gece yapıyordum of baya yedık ya eee ben de nefıs duskunlugu de var yemege karsı hayır dıyemıyorum ona sevgı hzmet edeyım derken mıdeme de ettım anlayacgınız bosuna gelmıyor yanı kılolar
hele bebeden sonra cok alınıyor eyvah yandım ben:emir_bebek:

kapağı attım rahatım diye sanırım :) ben kesin stresten daha çok zayıflarım :)

özeniyor nsan bır arada olunca esıne sevdıgı seylerı yapıyor hele kısın ogunler cogalıyor meyvesı sutu aman sevgıgı kurabıyes msela benım esım waffle ıstıyordu her gece yapıyordum of baya yedık ya eee ben de nefıs duskunlugu de var yemege karsı hayır dıyemıyorum ona sevgı hzmet edeyım derken mıdeme de ettım anlayacgınız bosuna gelmıyor yanı kılolar
hele bebeden sonra cok alınıyor eyvah yandım ben:emir_bebek:

bı bakınıp gerı gıttıler sanırım hazal buralarda ama gırmıyor topıge. ranchı da ozledım yaa delı kız ner de kiiiiiiii:KK53::nazar::KK4::KK19::KK22::KK48:

Bende özledimm,en son şarkı söylüyordu ranch:KK24:

beni koyup gitme ne olurssun ranch:KK24::KK24::KK24: dırım dırım dırım:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

gel devam edelim şarkı söyleyek,kızlar aranızda faldan anlayan varmı:KK53:

ben direk borç harç düşünüyorum canım ya :) işte aile büyükleri toplaşmalar falan stres bunlar tabi eşimle evde kaldıktan sonra rahatım tabi de :)

evlılık oncesı bır 4 -5 kılo verilir zaten de sonrageri geldı bende misliyle
:KK53: tmaamen benım hatam tabı duyumaynın dedıgı gıbı hr fılme cıple meyleyle cay atıstırmalıkla falan eslık edersen şekil a benım gıbı sonra sok yaşanıyor ayyyy noldu bana (sankı bır gecede uzaylılar yapmıs hıc anlamamıs gıbı olursunuz)

Bende özledimm,en son şarkı söylüyordu ranch:KK24:

beni koyup gitme ne olurssun ranch:KK24::KK24::KK24: dırım dırım dırım:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

gel devam edelim şarkı söyleyek,kızlar aranızda faldan anlayan varmı:KK53:

fal bılmem ben ya ılgılenmem de aman hem gunah ne yapacaksınız bosverın:44::KK53::KK53::KK53:

evlılık oncesı bır 4 -5 kılo verilir zaten de sonrageri geldı bende misliyle
:KK53: tmaamen benım hatam tabı duyumaynın dedıgı gıbı hr fılme cıple meyleyle cay atıstırmalıkla falan eslık edersen şekil a benım gıbı sonra sok yaşanıyor ayyyy noldu bana (sankı bır gecede uzaylılar yapmıs hıc anlamamıs gıbı olursunuz)

şu anki sevgilimle evlenirsem 90 kiloya kadar yolu var :) annesi biraz toplu bir kadın ama kilolu görmüyor :)

ben direk borç harç düşünüyorum canım ya :) işte aile büyükleri toplaşmalar falan stres bunlar tabi eşimle evde kaldıktan sonra rahatım tabi de :)

borcsuz evlılk olur mu kız oluversin calısır odersnız Allah buyuk de. sonra saldım cayıra mevlam kayıra:KK52::KK52:

kızlar sevgilimden yeni ayrıldım..
hayatıma girmeye çalışan yeni biri var yeni dediğim benim ayrılmamı 4 gözle beklemiş biri diebilirim tanıyoruz yani birbirimizi..
sizce ona şans veriyim mi??
her telden diye buraya yazasım geldi:KK9:

hayatıma girmeye çalışan yeni biri var yeni dediğim benim ayrılmamı 4 gözle beklemiş biri diebilirim tanıyoruz yani birbirimizi..

ben pek gönul ilişkilerıne karısmak ıstemıyorum kımsenın. burdaki arkdaslrım uygun cevabı bulur verırler ama şipşak:KK52::KK52:

sen çoktan unutmuşsun sanırım eski sevgilini baksana gözlerin açılmış sana talipleri de görüyorsun hayırlısı diyim başka ne desem yönlendirmiş olurum ve hiç sevmem ilişkilere karışmayı

X