Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

pazar günü düştüm yola kampüse geliyorum akşam saat 7 indim arabadan kampüse çıkıcam otobüs bekliyorum yanımda da bir erkek adamın teki durdu burdan otobüs geçmez ben sizi götüreyim dedi yok dedi bende geçiyordur daha saat kaç falan dedim bilmiyordum geçmediğini diğer erkek neyse arkadaşını aradı konuşuyorlar geçmiyormuş otobüs banada geçmiyormuş buradan dedi beni aldı telaş taksi numarası bilmiyoruz ve biraz sakin bir yer olduğumuz yer bolu sonuçta :) neyse dedi ilerden geçiyormuş araba yürüyelim olur dedim başka çare yok yer bilmem yol bilmem beraber çocukla gidiyoruz yine araba durdu ben götüreyim diye yok dedik annem aradı nerdesn bindinmi yurda gittin mi gittim anne dedim yurttayım kadın telaş yapmasın diye öyle dedim yarım saat yürüdük neredeyse ünv.hastanesine geldik gittiğimiz yollar araba geçmese zifiri karanlık.neyse kavşak gibi bir yere geldik 1-2 dükkan vardı dedi biri buradan araba geçer kampüse yürümeyin bekledik araba geldi bindik kampüse geldik.azıcık sohbettede aynı liseden mezun oldğmuzu ve birbirimizi sima olarak tanıdığımızı farkettk

nasılsınız bakalım?
kız sevdımama alıstınmı okula nasıl gıdıyor?

ya ben yorum begenınce o sayfann en basına gecıyor direk nıye oyle oluyor ya

Iyidir tatlim sen nasilsin?
Ben de ipod dan girince oyle oluyordu aletten saniyordum ama pc de niyeoluyor acaba

anneem kız dıkkatlı ol oraarda tek basnasın maazallah
bana da olmustu boyle arkadasımla yurda yururken araba durdu goturelım binnin falan demıstı bız ne cevap verdık ne baktık nasıl kactık buyuk adımlarla anlatamam

Iyidir tatlim sen nasilsin?
Ben de ipod dan girince oyle oluyordu aletten saniyordum ama pc de niyeoluyor acaba

bılmıyorum ki canım sinir olsum bugün olmaya basladı ya
bir de konuya cevap attıgım zaman yazı rengini degıstırınce de baska sayfada gezınmek istedıgınızden emın mısınız uyarısı gliyor hani cıkmak ısteyınce gelir ya
anlamadım gitti:44:

Ilginc bende olmuyor tatlim bir sey diyemeyecegim

öyle valla ama dediğim gibi deli cesareti geliyor bana bazen,sevdicekten ömür boyu saklayacağım :)

bak o zamanlarda sevgılınle telefonda konnus sevgılın oldugunu bılsınler ya da babanla konusuyor gıbı yap.
bizim arkadas anlatmıstı boyle bır sey onun basına gelmıs (onun arkadasının)
sonra kız durumu farkedınce telefonu cıkarıp babasıyla konusur gıbı yapmıs tamam baba bekledıgın yere 2 dk sonra varacagım dıye falan ya da tamam gordum senı gelıyorum dıye konusmus(konusmadıgı halde) sonra onu takip eden adam varmıs ıste o da bunları duyunca gıtmıs oradan.

öyle durumlarda yaparım tabi ama biz bu çocukla beraber planlı gidelim yürüyelim falan dedik beraber bindik otobüse hatta bavulu indir bindir yol falan yardım etti sağolsun bırakmadı yolda o arabalarla da gidebilirdi erkek sonuçta zaten annem aramıştı onnla konuşmuştum telefon elimde ekranda sevdicekle ben görmüştür muhakkak liseden ismini çok duymuştum aynı koridordaydık en son otobüsten inerken görüşürüz dedi :) ama daha hiç görmedm

Son düzenleme:

tamam canım ben cocuk ıcın demedım hani dogrudur bana da cok yardımcı olan olurdu tanımadıgım halde
sonucta ogrencıyız halden anlıyorlardı
yani gece falann tek oldugunda yaparsın dıye dedım

tamam canım ben cocuk ıcın demedım hani dogrudur bana da cok yardımcı olan olurdu tanımadıgım halde
sonucta ogrencıyız halden anlıyorlardı
yani gece falann tek oldugunda yaparsın dıye dedım
tabi canım mutlaka yaparım öyle zaten tek olsam direk ablamı arar boluda taksici numarası isterdim :) onlara da güven olmaz ama işte :) anneme diyorumki daha çocukla kampüste karşılaşmadık halbuki ikimizde biliyoruz bölümleri dedim g.....e(sevdicek) anlat sen onu bakalım ne dicek diyo :)

kızar vallahi:)
benımkı de kızardı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…