-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #2.041
nasılsınız bakalım?
kız sevdımama alıstınmı okula nasıl gıdıyor?
ya ben yorum begenınce o sayfann en basına gecıyor direk nıye oyle oluyor ya
Iyidir tatlim sen nasilsin?
Ben de ipod dan girince oyle oluyordu aletten saniyordum ama pc de niyeoluyor acaba
bılmıyorum ki canım sinir olsum bugün olmaya basladı ya
bir de konuya cevap attıgım zaman yazı rengini degıstırınce de baska sayfada gezınmek istedıgınızden emın mısınız uyarısı gliyor hani cıkmak ısteyınce gelir ya
anlamadım gitti:44:
ben yanımdakinide tanımıyordum ki :)anneem kız dıkkatlı ol oraarda tek basnasın maazallah
bana da olmustu boyle arkadasımla yurda yururken araba durdu goturelım binnin falan demıstı bız ne cevap verdık ne baktık nasıl kactık buyuk adımlarla anlatamam
Ilginc bende olmuyor tatlim bir sey diyemeyecegim
beni öğrendin :) sen neler yapıyorsun canım ?sanırım virüs programından ya oyle dusunuyorum neyse.
kız ozledım sızı neler yapıyorsunuz bakalım
ben yanımdakinide tanımıyordum ki :)
iyi geceler canımIyi geceler canlarim opuldunuz acil cikarim ben
öyle valla ama dediğim gibi deli cesareti geliyor bana bazen,sevdicekten ömür boyu saklayacağım :)o da iyiymiş:)
kız dıkkat et gercekten zaman kötü
öyle valla ama dediğim gibi deli cesareti geliyor bana bazen,sevdicekten ömür boyu saklayacağım :)
öyle durumlarda yaparım tabi ama biz bu çocukla beraber planlı gidelim yürüyelim falan dedik beraber bindik otobüse hatta bavulu indir bindir yol falan yardım etti sağolsun bırakmadı yolda o arabalarla da gidebilirdi erkek sonuçta zaten annem aramıştı onnla konuşmuştum telefon elimde ekranda sevdicekle ben görmüştür muhakkak liseden ismini çok duymuştum aynı koridordaydık en son otobüsten inerken görüşürüz dedi :) ama daha hiç görmedmbak o zamanlarda sevgılınle telefonda konnus sevgılın oldugunu bılsınler ya da babanla konusuyor gıbı yap.
bizim arkadas anlatmıstı boyle bır sey onun basına gelmıs (onun arkadasının)
sonra kız durumu farkedınce telefonu cıkarıp babasıyla konusur gıbı yapmıs tamam baba bekledıgın yere 2 dk sonra varacagım dıye falan ya da tamam gordum senı gelıyorum dıye konusmus(konusmadıgı halde) sonra onu takip eden adam varmıs ıste o da bunları duyunca gıtmıs oradan.
öyle durumlarda yaparım tabi ama biz bu çocukla beraber planlı gidelim yürüyelim falan dedik beraber bindik otobüse hatta bavulu indir bindir yol falan yardım etti sağolsun bırakmadı yolda o arabalarla da gidebilirdi erkek sonuçta zaten annem aramıştı onnla konuşmuştum telefon elimde ekranda sevdicekle ben görmüştür muhakkak liseden ismini çok duymuştum aynı koridordaydık en son otobüsten inerken görüşürüz dedi :) ama daha hiç görmedm
tabi canım mutlaka yaparım öyle zaten tek olsam direk ablamı arar boluda taksici numarası isterdim :) onlara da güven olmaz ama işte :) anneme diyorumki daha çocukla kampüste karşılaşmadık halbuki ikimizde biliyoruz bölümleri dedim g.....e(sevdicek) anlat sen onu bakalım ne dicek diyo :)tamam canım ben cocuk ıcın demedım hani dogrudur bana da cok yardımcı olan olurdu tanımadıgım halde
sonucta ogrencıyız halden anlıyorlardı
yani gece falann tek oldugunda yaparsın dıye dedım
tabi canım mutlaka yaparım öyle zaten tek olsam direk ablamı arar boluda taksici numarası isterdim :) onlara da güven olmaz ama işte :) anneme diyorumki daha çocukla kampüste karşılaşmadık halbuki ikimizde biliyoruz bölümleri dedim g.....e(sevdicek) anlat sen onu bakalım ne dicek diyo :)
keser beni ayrıca ailemi çok sorumsuz bulur sonra beni başıboş rahat bulur falan filan :)kızar vallahi:)
benımkı de kızardı heralde