- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #2.021
Repos tatlimnasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
safişim gelmiş hos gelmişşşş
iyiyim tatlımmm ssen nasılsın canım
kızlaaarr ünv.yılımın ilk senesinde ilk tecrübemi pazar günü yaşadım :)
pazar günü düştüm yola kampüse geliyorum akşam saat 7 indim arabadan kampüse çıkıcam otobüs bekliyorum yanımda da bir erkek adamın teki durdu burdan otobüs geçmez ben sizi götüreyim dedi yok dedi bende geçiyordur daha saat kaç falan dedim bilmiyordum geçmediğini diğer erkek neyse arkadaşını aradı konuşuyorlar geçmiyormuş otobüs banada geçmiyormuş buradan dedi beni aldı telaş taksi numarası bilmiyoruz ve biraz sakin bir yer olduğumuz yer bolu sonuçta :) neyse dedi ilerden geçiyormuş araba yürüyelim olur dedim başka çare yok yer bilmem yol bilmem beraber çocukla gidiyoruz yine araba durdu ben götüreyim diye yok dedik annem aradı nerdesn bindinmi yurda gittin mi gittim anne dedim yurttayım kadın telaş yapmasın diye öyle dedim yarım saat yürüdük neredeyse ünv.hastanesine geldik gittiğimiz yollar araba geçmese zifiri karanlık.neyse kavşak gibi bir yere geldik 1-2 dükkan vardı dedi biri buradan araba geçer kampüse yürümeyin bekledik araba geldi bindik kampüse geldik.sağolsun ne çağıranlarla gitti ne yalnız bıraktı beni bavulumada yardım etti.aslında siması tanıdıktı bir iki konuştuktan sonra yolda aynı liseden mezun olmuşuz o benden 1 sınıf önce mezun olmuş :) ünv.ilk yılıymış falan böyle canım neyseki iyi insan çıktı karşıma tanıdık değil ama en azından bir göz aşinalığı vardı ikimizde de destek oluverdik birbirimize ya tek inseydim orada yanmıştım :) bendeki de ne cesaret takıldım çocuğun peşine o kapkara yolda ilk tecrübem bu olduNe tecrubesi ki o tatlim
pazar günü düştüm yola kampüse geliyorum akşam saat 7 indim arabadan kampüse çıkıcam otobüs bekliyorum yanımda da bir erkek adamın teki durdu burdan otobüs geçmez ben sizi götüreyim dedi yok dedi bende geçiyordur daha saat kaç falan dedim bilmiyordum geçmediğini diğer erkek neyse arkadaşını aradı konuşuyorlar geçmiyormuş otobüs banada geçmiyormuş buradan dedi beni aldı telaş taksi numarası bilmiyoruz ve biraz sakin bir yer olduğumuz yer bolu sonuçta :) neyse dedi ilerden geçiyormuş araba yürüyelim olur dedim başka çare yok yer bilmem yol bilmem beraber çocukla gidiyoruz yine araba durdu ben götüreyim diye yok dedik annem aradı nerdesn bindinmi yurda gittin mi gittim anne dedim yurttayım kadın telaş yapmasın diye öyle dedim yarım saat yürüdük neredeyse ünv.hastanesine geldik gittiğimiz yollar araba geçmese zifiri karanlık.neyse kavşak gibi bir yere geldik 1-2 dükkan vardı dedi biri buradan araba geçer kampüse yürümeyin bekledik araba geldi bindik kampüse geldik.sağolsun ne çağıranlarla gitti ne yalnız bıraktı beni bavulumada yardım etti.aslında siması tanıdıktı bir iki konuştuktan sonra yolda aynı liseden mezun olmuşuz o benden 1 sınıf önce mezun olmuş :) ünv.ilk yılıymış falan böyle canım neyseki iyi insan çıktı karşıma tanıdık değil ama en azından bir göz aşinalığı vardı ikimizde de destek oluverdik birbirimize ya tek inseydim orada yanmıştım :) bendeki de ne cesaret takıldım çocuğun peşine o kapkara yolda ilk tecrübem bu oldu
7de araba olmaz mı ya e5 sapaktan pes dedim yaniAy cnm benim dikkat et kiz Allah tan yalniz degilmissin tatlim. Acemilik dimi yol bilmeyince ilkler,oluyor boyle
annemlere sonradan söyledim iyi korkmadan işini halletmişsin dediler ama erkek arkadaşıma söylemedim
bende deli cesareti oluyor bazen aslında birazcık siması tanıdık geldiğinden cesaret etmiş olabilirim aslında kimseye güven olmaz ama yapmışım valla nasıl dua ettim anlatamam diyorum ki içimden Allahım yoldakiler sapık kötü olsa da sen yanımdakini iyi eyle nolur yanımda ki düzgün olsun diyorum :)Ne yalan soyleyeyim ben korkardim ya
hoşgeldiiiinn :)benim güzellerim burdaymıss cok mutlu oldum sizi görünceeee
okula alıştım canım yurda da alıştım ama pazar günü başıma geleni okudun mu :)nasılsınız bakalım?
kız sevdımama alıstınmı okula nasıl gıdıyor?
ya ben yorum begenınce o sayfann en basına gecıyor direk nıye oyle oluyor ya