Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

safişim canım ben de senı ozledımm.:KK54::KK54::KK54::KK54: hep aynı seyler sen neler yaptın

oh oh yeni elti gelıyor desene:KK1:
nasıl begendınız mı peki:KK52:

Durumaya cnm nasılsın gördüm seni nerelerdesin?

Kv çok hevesli oglanla görüşüyorlar bakalım ben beğendim dedim görümden beğenmedi ay ne bileyim hayırlısı ikîsinîn hakkında da sonuçta yuva kuracak onlar inşan hayırlısı olur ama ilerde koşturmacalar olacağa benziyor
Sorma büyük gelin olacağım onlarda çok önemli bir şey tabî bana çok saçma geliyor bu işler

Durumaya cnm nasılsın gördüm seni nerelerdesin?

Kv çok hevesli oglanla görüşüyorlar bakalım ben beğendim dedim görümden beğenmedi ay ne bileyim hayırlısı ikîsinîn hakkında da sonuçta yuva kuracak onlar inşan hayırlısı olur ama ilerde koşturmacalar olacağa benziyor
Sorma büyük gelin olacağım onlarda çok önemli bir şey tabî bana çok saçma geliyor bu işler

anladım safişim
olsun olsun her seyı sana sorarlar fena mı
buyuk oldugunu bılsınler:KK52:

dogru tatlım.
kız safiş mesajım gelmıs miydi sana?
tam o sıra 46.dkya denk gelmiştim ama?:44:

dogru tatlım.
kız safiş mesajım gelmıs miydi sana?
tam o sıra 46.dkya denk gelmiştim ama?:44:

Evet tatlim 10dk gecmemisti cvp yazamadim sonra da topicden yazistik kaldi oyle
Bir kere yazdigim bir konu kapatilmisti da merak ettim her ceza alan ban yiyor demek

Evet tatlim 10dk gecmemisti cvp yazamadim sonra da topicden yazistik kaldi oyle
Bir kere yazdigim bir konu kapatilmisti da merak ettim her ceza alan ban yiyor demek

hayır kuzum her ceza alan ban yemıyor.
ban yıyınce foruma girişin engelleniyor.

ben de oyle kucuk cezalar almıstım ki onlar uyarı ceza bıle degıl ve puanları yok yani
senın de ceza puanın yoktur

canlarım aklımdasınız..dün cevap yazacaktım bağlantım gidince bugüne kaldı.çok yoğun çalışıyorum,foruma girip çıkıyorum saatlerce kalamıyorum tabi,bazen hiç girecek vakikt kalmıyor.
halimden memnunum çok şükür,bu koşturmada 4,5 kilo verdim:KK53::21::21::21:

haftasonarıda ingilizce kuyrsuna başlıyorum kısmetse hepten dolu olcam.sizlerde ne var ne yok?
ortaamm kpss çalışmaları nasıl gidiyor?

canlarım aklımdasınız..dün cevap yazacaktım bağlantım gidince bugüne kaldı.çok yoğun çalışıyorum,foruma girip çıkıyorum saatlerce kalamıyorum tabi,bazen hiç girecek vakikt kalmıyor.

haftasonarıda ingilizce kuyrsuna başlıyorum kısmetse hepten dolu olcam.sizlerde ne var ne yok?

bende bir şey yok kızlar :) canım kilo vermeye çalışıyorsan önceden beri 4.5 kilo bu tempoda gayet iyi daha vermek istiyorsan Allah yardımcın olsun sen memnunsan bizde mutluyuz :) hayırlı olsun kursun

ortaam tam anlamıyla basladım sayılmaz ınsallah baslayacagım yakında.:KK16:

X