Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Evlenecek kızlara tek tavsiyem, zengin koca bulun :KK52:
Yok anam zengin deeliz, sadece savurganız, zengin adamın krediyle falan işi olmaz, bastırır parayı yapar napıyosa
Yerse de yedim gitti lan ne var der geçer gider benim gibi içine oturmaz :KK52:

zengin kocaaa mı bulim yani cemre bnmkinn de durumu iii ama öle her kafamıza esince amerikaya gidemeyiz yaaaa :63::63: işleri yoğun çünkü :63::63:

zengin kocaaa mı bulim yani cemre bnmkinn de durumu iii ama öle her kafamıza esince amerikaya gidemeyiz yaaaa :63::63: işleri yoğun çünkü :63::63:

Biz de hiç amerikaya gitmedik birlikte zaten :KK52::KK52:
Benim eşim boş gezenin boş kalfası olduğundan rahat rahat geziyoruz, benim de yazın tatilim uzun
Ben çıkamıyorum bu arada, Yazmam gereken şeyler var :/

Julya sen evlenince çalışcan mı?? Kocayı evde bırak kalk kendin gez :KK9::KK9:

Biz de hiç amerikaya gitmedik birlikte zaten :KK52::KK52:
Benim eşim boş gezenin boş kalfası olduğundan rahat rahat geziyoruz, benim de yazın tatilim uzun
Ben çıkamıyorum bu arada, Yazmam gereken şeyler var :/

Julya sen evlenince çalışcan mı?? Kocayı evde bırak kalk kendin gez :KK9::KK9:

ben çok istiorum çalışmayı ama bnmki pek yanaşmıo sen evde otur ben bakarım sana diyu :KK50::KK50:

ben çok istiorum çalışmayı ama bnmki pek yanaşmıo sen evde otur ben bakarım sana diyu :KK50::KK50:

Ona deki;
''Tabiki bakarsın ama evde durursam bunalıma girerim, sürekli sana sararım aşkım, evde bütün gün sıkılırım, hep senden beklenti içinde olurum, burda arkadaşım da yok zaten''

Bunu duyunca çalış culya nolur çalış dicek
başlarda demesi bile bi süre sonra kesin der

Ona deki;
''Tabiki bakarsın ama evde durursam bunalıma girerim, sürekli sana sararım aşkım, evde bütün gün sıkılırım, hep senden beklenti içinde olurum, burda arkadaşım da yok zaten''

Bunu duyunca çalış culya nolur çalış dicek
başlarda demesi bile bi süre sonra kesin der

çalışacağım zaten neden çalışmim yaaa her ay elime 1500 tl versin evde oturayım hiç itirazım olmaz vallaaa ama ben kocamdan para istemem :78:

çalışacağım zaten neden çalışmim yaaa her ay elime 1500 tl versin evde oturayım hiç itirazım olmaz vallaaa ama ben kocamdan para istemem :78:

başlarda ben de böyleydim
para istemem isteyemem tavrında
ama şimdi öyle mi :KK52::KK52:
evde otursam sıkıntıdan ölürüm
3 hafta çalışmadım kışın
birbirimizi yedik, neredeyse boşanıyorduk

başlarda ben de böyleydim
para istemem isteyemem tavrında
ama şimdi öyle mi :KK52::KK52:
evde otursam sıkıntıdan ölürüm
3 hafta çalışmadım kışın
birbirimizi yedik, neredeyse boşanıyorduk

çalışmak güzel şey cnm yaaaa ne demişler çalışan demir pas tutmaz :KK1::KK1:

kızlar sizlerle bir video paylaşcam burdaaa ay ağlıodum valla izlerken çok duygulandım

[video=youtube;8Az_SkGG6EU]http://www.youtube.com/watch?v=8Az_SkGG6EU[/video]

julıacım sakın evlendikten sonra işini bırakma pişman olursun hayatın ne getireceği belli olmaz eşin çokda kazansa sen yinede çalış

julıacım sakın evlendikten sonra işini bırakma pişman olursun hayatın ne getireceği belli olmaz eşin çokda kazansa sen yinede çalış

çalışacağım ablacım zaten yaaaa ben evde duramam alışkınım çalışmaya işimide seviorum

X