Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

üzülme canım benim hele gözyaşını hiç dökme erkek ne kadar severse sevsin yinede deymez onlar anlamaz sen yinede mutlu olmaya çalış onlar değişmez

nese ablacım ben yatayım da daha fazla düşünmeyeyim benimkini yoksa daha çok üzülcem

ablacım benim 15 gün sonra 9 yıl bitip 10.yıla gireceğim.10 yıldan sonra eskisi gibi olamıyacakmıyız acaba.....:26:
benim eşim hiç değişmedi hep aynı.............

canım ne güzel mutlu olmana çok sevindim erkekler genelde hep aynı olduklarından böyle söyledim

evet aslıda çokta söz dinlememek lazım............
sana iyi uykular..........

seninde dedigin gibi canm ne kadar az üstüne düşersen o kadar degerli olursun !
bırak o arasın

canım ne güzel mutlu olmana çok sevindim erkekler genelde hep aynı olduklarından böyle söyledim

sağol ablacım...
benim eşimde muhteşem değildir...hataları,eksileride var ,ama artıları çok olduğu için eksileri götürüyor............

seninde dedigin gibi canm ne kadar az üstüne düşersen o kadar degerli olursun !
bırak o arasın

aynen öle yapacağım biblocum bu zamana kadar başı ağrısa sabahlara kadar telde onunla konuştum aman hasta yanlız kalmasın die bundan soraaa yok öleeee

kıslar şunu sakın untmayın siz değil onlar size muhtaç döner dolaşır yine sizin kapınızı çalarlar

Juliaaaa bebeğim neler oldu öyle :18::18:

Not; Kurstayım, şimdiden süper şeyler gördüm, biraz da bir şeyler öğrendim Ama yapma aşamasına henüz gelemedim tabiki, umarım o gördüklerimiden yapabilirim
Sirkencubin mesaj atamadım kutun doluymuş

moralim çok bozuk cemre yaaaa hala da bozuk dünden beriiiii bilmiorum ne olacak böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…