üzülme canım benim hele gözyaşını hiç dökme erkek ne kadar severse sevsin yinede deymez onlar anlamaz sen yinede mutlu olmaya çalış onlar değişmez
ablacım benim 15 gün sonra 9 yıl bitip 10.yıla gireceğim.10 yıldan sonra eskisi gibi olamıyacakmıyız acaba.....:26:
benim eşim hiç değişmedi hep aynı.............
valllaaa zaman zaman üzüo cnm ama kabahatin büyüğü bende herşeye evet dememem gerekti şimdi bundan soraaaa işime gelene evet diyeceğim eminim o zaman daha kıymetli olacağım beni üzdükten sora oda kahroluo bunada eminim ama ne fayda
nese ablacım ben yatayım da daha fazla düşünmeyeyim benimkini yoksa daha çok üzülcem
evet aslıda çokta söz dinlememek lazım............
sana iyi uykular..........
tamam canım iyi geceler dinlen yarına daha iyi ol
canım ne güzel mutlu olmana çok sevindim erkekler genelde hep aynı olduklarından böyle söyledim
seninde dedigin gibi canm ne kadar az üstüne düşersen o kadar degerli olursun !
bırak o arasın
asi dik başlı olduğum zaman daha kıymetli oluorum ikizcim
doğru tatlım...bilmezmiyim erkek milletini...........:97:....
kıslar şunu sakın untmayın siz değil onlar size muhtaç döner dolaşır yine sizin kapınızı çalarlar
nese ikizcim yarın devam ederiz gene konuşmaya olur mu iii geceler tatlım tatlı rüyalar
Juliaaaa bebeğim neler oldu öyle :18::18:
Not; Kurstayım, şimdiden süper şeyler gördüm, biraz da bir şeyler öğrendimAma yapma aşamasına henüz gelemedim tabiki, umarım o gördüklerimiden yapabilirim
Sirkencubin mesaj atamadım kutun doluymuş