aşkımı çok özleidm ama aramayacağım tartıştık bugün arama beni bende seni aramayacağım dedim
oyyyyy kıyamam ama ben sana yaaaa yaaa ben locayı özledim ikiz yaaa
ay kıyamam...gurur yapma talım.......
aşk gurur tanımaz.....
gerçi erkekleri şımartmaya hiç gelmez.............
evet ya bendeneyapsak kk olarak locaya netmi bağlatsak............... :44:
yok kesin kararlıyım aramayacağım çok üzüo beni bu aralar çok yıpranıorum aramadığım zaman daha kıymetli oluorum zaten o arayıp duruo o zaman ama o da aramasın bi kaç gün ya da bi zaman işteeee ama onu düşünmeden de duramıorum ki
julıacık msn sohbetlerinimi özledin bende özledim locamı neden tartıştın bebişim küstünmü ona
tabiki düşüneceksin yoksa aşk olmaz
kırıldım ablaaaa yaaaa diorum ki sevgi yetmio mu acabaaaaa bi süre soraaa hiç ii değilim şuan kendim dışarıda idim ama aklım hep onda idi o olmayınca dünyam karanlık sanki ama aramayacağım ablacım hem deeee aslaaaaa
o da beni düşünüomudur acaba şimdi bnm onu düşündüğüm gibi yoksa abileri ile gülüş cümbüş oturuomudur
haklısın canımda o heyecanlar evlendikten bi10 sene sonra filan bitiyor şimdi bitmez
haklısın canımda o heyecanlar evlendikten bi10 sene sonra filan bitiyor şimdi bitmez
bence düşünüyordur ama sana belli etmez
ben kaç gecelerce o askerde iken onun için gözyaşı döktüm ablaaaaa 4 senedir bekliorum ben onu çok emek verdim ben onaaaa ayrı şehirlerde olmamıza rağmen o kadar zorluğuuu hep hiçe saydım görmedim
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh şu erkek milleti ................
üzülmicem diorum ama üzükmemek de elde değil ikizcim yaaa
hemde nasıl biblom yaaaaaaaa
daha evlenmeden bukar üzüyormu seni...........