hahaha
hehe yok otobus degildi canim trende tanistikbakalim henüz tanimaya calisiyoruz birbirimizi :82: ya birde ben biraz duygularimi belli etmek istiyorum ama nasil yapicagimida bilmiyorum ay hicte beceremem ki bunlari istemeden galiba biraz uzak duruyorum
ay sakın kendini çekme geriiiiii yaaa aşk çok bişiiiiii hele de hem sevip hem de seviliosan pamuk helvacım şuan nasılda özledim biliomusun aşkımı keşke yanımda olsa da sarılıp öpebilseydim onu :93:
yaaaa öyle kendimi cok cekmiyorumda sicak davranamiyorum galiba cünkü bende koca bir güven sorunu mevcut bana eski iliskimden hatira kalanmesela o yakin davrandiginda istedigim tepkiyi sicakligi gösteremiyorum napsam ki yaaa:26:
herkesi aynı kefeye koyma ama helvam yaaaa belki de bu senn için rabbimin gönderdiği bir şans bu kadar tesadüffff bir arada olmaz bence bu çocuğa bir şans vermelisin bence
evet canim aynisini bende düsünyorum bu kadar tesadüf olamazsans vermek istiyorum yalnizca cidden nasil davranacagimi bilmiyorum ondan gercekten cok etkilendim ve hoslaniyorum ve bunu biraz olsun belli etmek istiyorum artik
o karşılaşmadan soraaa tekrar buluştunuz mu hiç cnm
dipnot : şimdi aşkım aradı beni çok özlediğini söeldi ve biz barıştık
bak ben söylemistim degilmi sana...cok cok sevindim canim senin adina...
julıacık çok uzatma yarın barış sen dayanamıyacaksın
aaaane güzel ben okumamışım çok sevindim canım
culiiii hayırlı olsun canmmm ben dedm arıcak diye
ben gittim topicte ses soluk kalmamış