Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

iyiyim canım sen nasılsın bakalım? geziyor musun halen:) yurt dışı mısın:)

gidiim kendime neskafe yapiim bari:)

iyiyim canım sen nasılsın bakalım? geziyor musun halen:) yurt dışı mısın:)

gidiim kendime neskafe yapiim bari:)

ben de iyiyim evet hala geziyorum
Aslında hiç gezdiğim yok, sürekli misafir geliyor bir yere çıkmıyoruz
eşimin bütün akrabaları almanyada çünkü

Eklentiler

• $starbucks_gingerbread_latte.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 17
karbeyaz bende baktım bloguna:)
neşeli birine benziyorsun birde çok geziyorsun:)
nişanın çok güzel olmuş.tebrik ederim sizi:)

Noldu naaptıki bu kadar?
Ben de dün kaynanama ve eşime küstüm
sonra biri dün profiterol aldı biri de bugün oyuncak ayı aldı barıştık

oh ne güzel
ya varya cemrecan o kadar kırgınım ki aslında bnm sevgilim amerika ya okumaya gitti geçen sene ve biz ilk defa o kadar ayrı kaldık sadece yazları gelebilecek işte durumumu sen anla o kadar zordu ki beklemek,özlemek neyse işte geldi türkiye ye 1 hfta ailesyle kaldıktan sonra biz buluştuk 4 gün beraber geçirdik..ama taa ilk geldiği gün ben ona hat almasını tembihlemiştim malum kullandığı hattı iptal olmuştu..tamam aşkım alırım meraklanma sen dedi 1 hafta öyle geçti buluştuk işte bitanem hatlar 40 lira olmş bide kntr yüklesem 60 olcak zaten kalacağım 1 ay kadar anca tekrar kullanılmıcak o hat dedi bende tamam ozamn annenden görüşürüz dedim tamam ben ondan arararım seni dedi 4 günün sonunda ayrılırken iyice tembihledim bak sms yap diye tamam aşkım tamam dedi neyse eve geldim ben ses yok soluk yok aradı aşkm işte bi yapamadm netten bakamadm ama bu akşam bakcam dedi hani bilirsiniz suçlu ses tonları vardırya bunların heh işte o ses tonuyla dedi bende tamam dedim yine tamam dedim yineeee neyse bu bi sms yapamadı ama aradı sadece e arayıncada o anlık bi haberdar oluyorsn snraki zamnlar nerde napıo die merak ediosun:26: biraz önce yine aradı ne aşkm dediim ne bişi ses tonum gayet soğuk ay aşkım noldu btanem hastamısn dedi hayr ddm başladı kendi kndine rapor etmeye işte şimdi bi akrabanın sünnetne geldik akşama şuraya gitcez ha bide aşkm annemnki polis hattymış olmuomuş sms fln dedi ii tamam ben seni tutmayım dedm kapattk telefnları sizce ben hakszmıyım neim biri bana şöle yap desin hatam varsa düzeltym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…