Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

mutlu hafta sonları kızlar ben forum da yeniyim ama mesajları doldurma sıkıntısı var sanırım :84:

Sevgilin kaç yaşında? Yani sürekli mesajlaşmak falan bana göre çok sıkıcı şeyler ve belki o da öyle buluyordur
Bebek değil bu koskoca adam, her an merak etme ve her an ne yaptığını öğrenmeye çalışma
Üzerinde baskı hissetmek istemiyor, 1 ay kalacak, o bir ayda sürekli görüşmesi gereken buluşması gereken insanlar var akraba eş dost arkadaş.
Seninle 7/24 mesajlaşmak istemiyor bu yüzden bence

Hoşgeldin topiğe de foruma da :))[/QUOTE]

teşekkür ederim hoşbulduk ama geç bulduk diyelim ben neden daha önce bulamamışım inanın çok üzüldüm forumda herşey mevcut

kızlar ses verin

burdayım bebeem yazıyorum ben

teşekkür ederim hoşbulduk ama geç bulduk diyelim ben neden daha önce bulamamışım inanın çok üzüldüm forumda herşey mevcut

öyledir kk :)
napıyorsun evli misin bekar mısın okuyor musun çalışıyor musun yaş kaç nerdensin çok sordum dimi ama
azcık anlatsana kendini kuzum

ama bende de özlem var yaa 11 ay dile kolay 11 ay yaa 7/24 demiyorm ki ben ona ama 24 yaşında sevgilim..tamam eşini dostunu akrabasnı görsn ben o anlarda zırt bırt msj atmıorum ortamn uygn olmayacğnı biliyorum zaten.. ama ne billiyim uzaktayken uzakta olduğu içn görüşemiyorz pek fazla diyip kendnizi telkn edebiliyorsnz ama başka şehrde bile olsa türkiyedeyken doğal olarak daha çok haberdar olmk istiysnz

cemre karnım acıktı ben yemek yiyip geliorum cnm topik sana emanet

Senin açından bakarsak tamam haklısın ama sevgilinin açısından bakarsak da o haklı bence
Sende özlem var 11 ay, ama onda da özlem var :) o sadece senden uzak kalmadı, herşeye özlem duyuyor, sen de onu paylaşamıyorsun
Hat almaması saçma, ama belki parası yoktur ne yapalım
Sen alsaydın sevdiceğine

ankarada oturuyorum bekarım. şimdilik ev kızıyım ama çıkan genel aftan sonra ünv. bitirmeye karar verdim burası çok eğlenceli bir yere benziyor

ankarada oturuyorum bekarım. şimdilik ev kızıyım ama çıkan genel aftan sonra ünv. bitirmeye karar verdim burası çok eğlenceli bir yere benziyor

topiğimiz çok eğlenceli cnm hele geceleri coşuoruz dün gece çok eğlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…