Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

mutlu hafta sonları kızlar ben forum da yeniyim ama mesajları doldurma sıkıntısı var sanırım :84:

oh ne güzel:KK43::KK43:
ya varya cemrecan o kadar kırgınım ki aslında:KK43: bnm sevgilim amerika ya okumaya gitti geçen sene ve biz ilk defa o kadar ayrı kaldık:KK43: sadece yazları gelebilecek işte durumumu sen anla:KK43: o kadar zordu ki beklemek,özlemek:KK43::KK43: neyse işte geldi türkiye ye 1 hfta ailesyle kaldıktan sonra biz buluştuk 4 gün beraber geçirdik..ama taa ilk geldiği gün ben ona hat almasını tembihlemiştim malum kullandığı hattı iptal olmuştu..tamam aşkım alırım meraklanma sen dedi 1 hafta öyle geçti buluştuk işte bitanem hatlar 40 lira olmş bide kntr yüklesem 60 olcak zaten kalacağım 1 ay kadar anca tekrar kullanılmıcak o hat dedi bende tamam ozamn annenden görüşürüz dedim tamam ben ondan arararım seni dedi 4 günün sonunda ayrılırken iyice tembihledim bak sms yap diye tamam aşkım tamam dedi neyse eve geldim ben ses yok soluk yok aradı aşkm işte bi yapamadm netten bakamadm ama bu akşam bakcam dedi hani bilirsiniz suçlu ses tonları vardırya bunların heh işte o ses tonuyla dedi bende tamam dedim:KK43: yine tamam dedim yineeee:KK43: neyse bu bi sms yapamadı ama aradı sadece e arayıncada o anlık bi haberdar oluyorsn snraki zamnlar nerde napıo die merak ediosun:26::KK59: biraz önce yine aradı ne aşkm dediim ne bişi ses tonum gayet soğuk ay aşkım noldu btanem hastamısn dedi hayr ddm başladı kendi kndine rapor etmeye işte şimdi bi akrabanın sünnetne geldik akşama şuraya gitcez ha bide aşkm annemnki polis hattymış olmuomuş sms fln dedi ii tamam ben seni tutmayım dedm kapattk telefnları:KK43: sizce ben hakszmıyım neim biri bana şöle yap desin hatam varsa düzeltym:KK43:

Sevgilin kaç yaşında? Yani sürekli mesajlaşmak falan bana göre çok sıkıcı şeyler ve belki o da öyle buluyordur
Bebek değil bu koskoca adam, her an merak etme ve her an ne yaptığını öğrenmeye çalışma
Üzerinde baskı hissetmek istemiyor, 1 ay kalacak, o bir ayda sürekli görüşmesi gereken buluşması gereken insanlar var akraba eş dost arkadaş.
Seninle 7/24 mesajlaşmak istemiyor bu yüzden bence

Hoşgeldin topiğe de foruma da :))[/QUOTE]

teşekkür ederim hoşbulduk ama geç bulduk diyelim ben neden daha önce bulamamışım inanın çok üzüldüm forumda herşey mevcut:21:

kızlar ses verin

burdayım bebeem yazıyorum ben

teşekkür ederim hoşbulduk ama geç bulduk diyelim ben neden daha önce bulamamışım inanın çok üzüldüm forumda herşey mevcut:21:

öyledir kk :)
napıyorsun evli misin bekar mısın okuyor musun çalışıyor musun yaş kaç nerdensin :KK52::KK52: çok sordum dimi ama :KK52::KK52:
azcık anlatsana kendini kuzum

Sevgilin kaç yaşında? Yani sürekli mesajlaşmak falan bana göre çok sıkıcı şeyler ve belki o da öyle buluyordur
Bebek değil bu koskoca adam, her an merak etme ve her an ne yaptığını öğrenmeye çalışma
Üzerinde baskı hissetmek istemiyor, 1 ay kalacak, o bir ayda sürekli görüşmesi gereken buluşması gereken insanlar var akraba eş dost arkadaş.
Seninle 7/24 mesajlaşmak istemiyor bu yüzden bence

ama bende de özlem var yaa:KK43: 11 ay dile kolay 11 ay yaa:KK43: 7/24 demiyorm ki ben ona ama:KK43: 24 yaşında sevgilim..tamam eşini dostunu akrabasnı görsn ben o anlarda zırt bırt msj atmıorum ortamn uygn olmayacğnı biliyorum zaten.. ama ne billiyim uzaktayken uzakta olduğu içn görüşemiyorz pek fazla diyip kendnizi telkn edebiliyorsnz ama başka şehrde bile olsa türkiyedeyken doğal olarak daha çok haberdar olmk istiysnz:KK43:

cemre karnım acıktı ben yemek yiyip geliorum cnm topik sana emanet :nazar:

ama bende de özlem var yaa:KK43: 11 ay dile kolay 11 ay yaa:KK43: 7/24 demiyorm ki ben ona ama:KK43: 24 yaşında sevgilim..tamam eşini dostunu akrabasnı görsn ben o anlarda zırt bırt msj atmıorum ortamn uygn olmayacğnı biliyorum zaten.. ama ne billiyim uzaktayken uzakta olduğu içn görüşemiyorz pek fazla diyip kendnizi telkn edebiliyorsnz ama başka şehrde bile olsa türkiyedeyken doğal olarak daha çok haberdar olmk istiysnz:KK43:

Senin açından bakarsak tamam haklısın ama sevgilinin açısından bakarsak da o haklı bence
Sende özlem var 11 ay, ama onda da özlem var :) o sadece senden uzak kalmadı, herşeye özlem duyuyor, sen de onu paylaşamıyorsun
Hat almaması saçma, ama belki parası yoktur ne yapalım :KK43::KK43:
Sen alsaydın sevdiceğine :KK23:

ankarada oturuyorum bekarım. şimdilik ev kızıyım ama çıkan genel aftan sonra ünv. bitirmeye karar verdim burası çok eğlenceli bir yere benziyor :KK66:

ankarada oturuyorum bekarım. şimdilik ev kızıyım ama çıkan genel aftan sonra ünv. bitirmeye karar verdim burası çok eğlenceli bir yere benziyor :KK66:

topiğimiz çok eğlenceli cnm hele geceleri coşuoruz dün gece çok eğlendik :KK9:

X