Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yemeğe gitmiştim tatlım :))
geri geldim :KK8::KK8:

bende kaşlarımı aldım ve geri döndüm yarın iş var bugün de gezmekten gidemedim kuaföre öle gidemezdim hemencik hallettm kaş problemimi de ama yeşil ojemi bulamıorum :84::84:

bende kaşlarımı aldım ve geri döndüm yarın iş var bugün de gezmekten gidemedim kuaföre öle gidemezdim hemencik hallettm kaş problemimi de ama yeşil ojemi bulamıorum :84::84:

benim bir yeşil ojem bile yokk :86::86:
ben de yarın kursa başlıyorum ama ilk gün gidemicem sonraki günler artıkk:KK50:

yeşil oce al bence yaaa çok güzel duruo bi de turkuaz :KK69::KK69:

yurtdışında çok pahalı :KK43: veya ben ucuz yerleri bilmediğimden kazıklanıyorum
geçenlerde oje topiklerini gezdim
liste çıkardım :)) gelince alcam, yeşil ve turkuaz için önerin var mı marka numara? Çünkü şişeden çok farklı duruyor çoğu renk, abuk subuk bişey çıkar kesin benim aldığım :KK52::KK52:

yurtdışında çok pahalı :KK43: veya ben ucuz yerleri bilmediğimden kazıklanıyorum
geçenlerde oje topiklerini gezdim
liste çıkardım :)) gelince alcam, yeşil ve turkuaz için önerin var mı marka numara? Çünkü şişeden çok farklı duruyor çoğu renk, abuk subuk bişey çıkar kesin benim aldığım :KK52::KK52:

ben marka numaralarına bakar sana sölerim olur mu cnm onları alırsın süper oceler var bende :KK16::KK16:

Eklentiler

• $red sparkle.jpg
    $red sparkle.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 31
odette allttan alttan bakma sohbete katıl sende cnm :80:

Markası milani
ama türkiyede var mı bilmiyorum :18:
RED SPARKLE diye geçiyor
bi tane daha aldım da resmini bulamadm :/

böyle bir marka yok türkiye de ama yaaaaaaaa :84::84: en azından ben görmedm :84::84:

internetten alışveriş yapıyor musun canım?
ben hiç yapmıyorum cesaret edemiyorum mesela ama gitti gidiyorda falan mutlaka vardır
veya oje topiklerinden en aktif olanlara bunu ekle, sana başka marka çok benzerini söylerler :KK69::KK69:

internetten alışveriş yapıyor musun canım?
ben hiç yapmıyorum cesaret edemiyorum mesela ama gitti gidiyorda falan mutlaka vardır
veya oje topiklerinden en aktif olanlara bunu ekle, sana başka marka çok benzerini söylerler :KK69::KK69:

biliomusun sırf netten sipariş verebilmek için düşük limitli bir kredi kartı talebinde bulundum :KK52::KK52:

X