Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

$MERCI-CIKOLATA-750GR-ALMANYADAN-UCRETSIZ-KARGO__31959500_0.jpg

mmmmm :KK69::KK69:

kaç yaşında kaynanan cemre maşallah pek bi bakımlı :KK12::KK12:

tam bilmiyorum ama eşim 32 yaşında abisi de 36 yaşında, kaynanam üniversite mezunu olduğuna göre ancak 24 yaşında doğum yapmıştır en iyi ihtimal :)
düz hesap 60 diyelim :KK52::KK52:

maşallah 60 yaşında ama çok bakımlı hafif tombiş ama olsun o da nazr boncuğu olsun :KK60:

maşallah 60 yaşında ama çok bakımlı hafif tombiş ama olsun o da nazr boncuğu olsun :KK60:

baya var kilosu aslında ama sibel can gibi, kilo yakışıyor :KK53: benim göbüş çıkıyor hemen :KK47::KK47:
kızı paçoz ama, onunla da fotograf koydum bak istersen, hiç o kadından öyle kız çıkar mı :KK19:

baya var kilosu aslında ama sibel can gibi, kilo yakışıyor :KK53: benim göbüş çıkıyor hemen :KK47::KK47:
kızı paçoz ama, onunla da fotograf koydum bak istersen, hiç o kadından öyle kız çıkar mı :KK19:

sen kaç kilosun ki kız gören de 70 kg sanar incecik belin var fiziğin muhteşem cnm :KK16::KK16:

kız peri kızı gibi olmuşşun maşallah resim de ama görümcenin çantasını beğenmedim :63:

göbeğim çıktı ama tatilde spor yapmadığımdan mıdır nedir :KK50:
elbisem güzel durmadı :18::18:
maşallah varmış boyun epey

ne göbeği kız sporla gider o bişicik kalmaz elbisen de cidden yakışmış hani laf olsun die demiorum cnm

X