Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne göbeği kız sporla gider o bişicik kalmaz elbisen de cidden yakışmış hani laf olsun die demiorum cnm

teşekkür ederim canım :KK69::KK69:
saçımı beğenmedim asıl, kötü durdu istediğimden çok daha ağır bir model oldu ama sağlık olsun en azından rezil rüsva bir şey değil :)

teşekkür ederim canım :KK69::KK69:
saçımı beğenmedim asıl, kötü durdu istediğimden çok daha ağır bir model oldu ama sağlık olsun en azından rezil rüsva bir şey değil :)

yok yok cnm gayet şıksın bu arada senn yaşın kaç görüntü 23 yada 24 gibi ama bilmem bildim mi =)

yok yok cnm gayet şıksın bu arada senn yaşın kaç görüntü 23 yada 24 gibi ama bilmem bildim mi =)

22 benim yaşım
ama ugur_böcügü ve melodi (bilmem tanıyor musun) 17 gösterdiğimi söylüyor :18:
burda makyaj elbise saç falan da var herkes büyük gözükür ama böyle

hemen başka normal resm koycam ona da bak :KK52::KK52:

cemrecim şortun çok yakışmışşş aynen küçük duruosun bence de makyaj seni baya büyük göstermiş :KK16:

olsun yakışmış sana taşımışsın dışarda giymiormusun kısa şort cnm

türkiyede o kadar kısa giymem ancak antalyaya tatile falan gidince giyerim ama ingilterede neler neler giyiyorum bi görsen :KK23::KK23:

sen neler aldın kuzum :13: güle güle kullan :KK71::KK71:

türkiyede o kadar kısa giymem ancak antalyaya tatile falan gidince giyerim ama ingilterede neler neler giyiyorum bi görsen :KK23::KK23:

sen neler aldın kuzum :13: güle güle kullan :KK71::KK71:

ben 3 tane dolgu topuk 1 tane ince topklu ayakkabı polodan 1 tshirt 2 tane çanta biiri yeşil biri kırmıcı biraz makyaj malzemesi 1 tane tonik 2 tane dar paça pantolon biri yeşil biri beyaz 1 tane de nar çiçeği elbise sanırım bu kadardı :KK17::KK17:

ben 3 tane dolgu topuk 1 tane ince topklu ayakkabı polodan 1 tshirt 2 tane çanta biiri yeşil biri kırmıcı biraz makyaj malzemesi 1 tane tonik 2 tane dar paça pantolon biri yeşil biri beyaz 1 tane de nar çiçeği elbise sanırım bu kadardı :KK17::KK17:

güle güle kullan canım :13:
ben de ayakkabı terlik olayına girdim :))
oje aldım türkiyede olmayan veya hiç görmediğim
elbise aldım 3 tane, biri demin gördüğün beyaz, diğerini de ekledim albüme, biri biraz bol geldi eve dönünce daraltcam :KK52::KK52: düğün için ayakkabı çanta falan da aldım masraf arttıkça arttı o_O

Son düzenleme:
güle güle kullan canım :13:
ben de ayakkabı terlik olayına girdim :))
oje aldım türkiyede olmayan veya hiç görmediğim
elbise aldım 3 tane, biri demin gördüğün beyaz, diğerini de ekledim albüme, biri biraz bol geldi eve dönünce daraltcam :KK52::KK52: tan, düğün için ayakkabı çanta falan da aldım masraf arttıkça arttı o_O

cemre geri mi geldin kız ben seni gittin sanmıştım :13:

X