Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne göbeği kız sporla gider o bişicik kalmaz elbisen de cidden yakışmış hani laf olsun die demiorum cnm

teşekkür ederim canım
saçımı beğenmedim asıl, kötü durdu istediğimden çok daha ağır bir model oldu ama sağlık olsun en azından rezil rüsva bir şey değil :)

teşekkür ederim canım
saçımı beğenmedim asıl, kötü durdu istediğimden çok daha ağır bir model oldu ama sağlık olsun en azından rezil rüsva bir şey değil :)

yok yok cnm gayet şıksın bu arada senn yaşın kaç görüntü 23 yada 24 gibi ama bilmem bildim mi =)

yok yok cnm gayet şıksın bu arada senn yaşın kaç görüntü 23 yada 24 gibi ama bilmem bildim mi =)

22 benim yaşım
ama ugur_böcügü ve melodi (bilmem tanıyor musun) 17 gösterdiğimi söylüyor :18:
burda makyaj elbise saç falan da var herkes büyük gözükür ama böyle

hemen başka normal resm koycam ona da bak

cemrecim şortun çok yakışmışşş aynen küçük duruosun bence de makyaj seni baya büyük göstermiş

olsun yakışmış sana taşımışsın dışarda giymiormusun kısa şort cnm

türkiyede o kadar kısa giymem ancak antalyaya tatile falan gidince giyerim ama ingilterede neler neler giyiyorum bi görsen

sen neler aldın kuzum :13: güle güle kullan

türkiyede o kadar kısa giymem ancak antalyaya tatile falan gidince giyerim ama ingilterede neler neler giyiyorum bi görsen

sen neler aldın kuzum :13: güle güle kullan

ben 3 tane dolgu topuk 1 tane ince topklu ayakkabı polodan 1 tshirt 2 tane çanta biiri yeşil biri kırmıcı biraz makyaj malzemesi 1 tane tonik 2 tane dar paça pantolon biri yeşil biri beyaz 1 tane de nar çiçeği elbise sanırım bu kadardı

güle güle kullan canım :13:
ben de ayakkabı terlik olayına girdim :))
oje aldım türkiyede olmayan veya hiç görmediğim
elbise aldım 3 tane, biri demin gördüğün beyaz, diğerini de ekledim albüme, biri biraz bol geldi eve dönünce daraltcam düğün için ayakkabı çanta falan da aldım masraf arttıkça arttı

Son düzenleme:

cemre geri mi geldin kız ben seni gittin sanmıştım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…