Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne yapam balım takılıyom öyle işte. sen neler yapıyon, nasıl gidiyo

iyi cnm maşallah herşey yolunda şuan

öle laflıoduk kızlarlaaaa ihmal edioısunnn beni bu arada haberin olsun uğramıon sık sık önceden ne güzel sohbetlerimiz vardı

formasyon alcakmısın

ciks, istemiyorum oyle bi niyetim yok
benim cifte vatandasligim var ya zaten devlette calismam biraz problemli ogretmenlik falan biraz dert olur bana
ben turk dili ve edb bitirdigimde -anadilim ingilizce sayildigi icin- resmi olarak ceviri yapma vs haklara sahip oluyorum, simdi de yapiyorum ama kiymetli evrak cevirisi yapamam mesela iznim yok turkce bilgime guvenmiyolar cunku
onun icin bunu tercih ettm

formasyon işleri baya karışmıştı en son birde şu var açıktan bi bölüm bitirip formasyon vermeleri ya da öğretmen olatak atamaları bana çok saçma geliyor

ben yardımcı olruum sana türkçe çevirilerde e

iyi cnm maşallah herşey yolunda şuan

öle laflıoduk kızlarlaaaa ihmal edioısunnn beni bu arada haberin olsun uğramıon sık sık önceden ne güzel sohbetlerimiz vardı

ahh canım, maalesef geyiğe pek giremiyom. ne bilim öyle işte, ama aklımdasın. valla diyom
bu arada herkeze selam

Son düzenleme:
formasyon işleri baya karışmıştı en son birde şu var açıktan bi bölüm bitirip formasyon vermeleri ya da öğretmen olatak atamaları bana çok saçma geliyor

öleee ama ülkenn gerçekleri alabiliolarrrr ve öğretmen olabiliolr işte limoncum

biliyorsun mevzulari az cok
esim daha once evlenmis ayrilmis, kocamaaaan bi kizimiz var :)
bu yuzden istememistim, benim herseyde heyecanim olacak ilk oldugu icin ama o bu heyecani benle paylasamaz ki diye falan

biliyorsun mevzulari az cok
esim daha once evlenmis ayrilmis, kocamaaaan bi kizimiz var :)
bu yuzden istememistim, benim herseyde heyecanim olacak ilk oldugu icin ama o bu heyecani benle paylasamaz ki diye falan

ay doru yaaaaa çok tatlı bir kızın vrdı senn bayılmıştım ben onaa

ben yardımcı olruum sana türkçe çevirilerde e

mercii
3-4 sene evvel olsa berbattim turkcem tam bi rezaletti
ama 15 yasimdan beri turkiyedeyim artik asiri uzun olmayan herseyi anliyorum

öleee ama ülkenn gerçekleri alabiliolarrrr ve öğretmen olabiliolr işte limoncum

aof mezunu kaymakam falan da var yani olabiliyor
bi bakima ben de olmamasi gerek diyorum
bi bakima da yani biseye saymayacaklarsa bu acikogretim durumlarini tamamen kaldirmalilar diyorum yani madem insanlara bu hizmeti sunup insanlari umutlandiriyorlar, fark etmeksizin onlarinda diplomasini saymak zorundalar gibi dusunuyorum

sen süper türkçe konuşuosun yani yazıosun cnmm
aynen bence de öle cnmm

üzülcem işteeeeeeee şaka bi yana güzel sohbetler,imiz vardı

aynen öle anası taş

anasi tas gibi derken kendimi kastetmedim juli biliyosun di mi
olayi bilmeyen de kendimi pohpohluyorum sancak

of muhabbete daldim
eltim kek yapti firina atti bile, cay demledi bi de, canim benim
bi sigara yakiim bi fincan da cayy ohhh mis keyfime diyecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…