resim okudum son sinifta nisanlandim esimin istegiyle (o zamanlar esim diildi tabi) tekrar sinava girdim ve uluslararasi iliskiler okuyorum
aofden de turk dili ve edb okuyorum
ben aof okuduguma pisman diilim de pek tavsiye etmem neden dersen hep sinav zamanlari cakisiyor epey sknti oluyor
ama bolumun agir bi bolum diilse olur tabi rahatca... zaten aof asiri basit bisey yani... sen ne okuyorsun?
bnm antonyo iki kardeş bi oğlan kardeşi var dolayısıylaaaa eltimde var hünüz tanışmadık bizzz amaa
tde yi bende hep istemişimdir açıktan okusam becerebilirmiyim acaba
benim esimin de bi abisi bi de kiz kardesi var
gorumcem 1992 dogumlu ben 1989
esim 79 kaynim 77
herkes tamam da kaynimdan cok cekiniyorum niyeyse, 2 yildan fazla oldu evliyiz alisamadim gitti :) cok buyuk geliyo cunku banaesimin butun sacmaliklarini bildigim icin cocuk gibi gelio ama
benim de bi ablam bi abim var
senin erkek kardesin mi vardi julim?
ben son gece calistim juli hep
yani okulda finallerimle bunun vizeleri ayni tarihlere geldi e buna onem veremedim
son gece calistim bi gun 3 bi gun 4 sinava girdim
55 90 arasi notlarm var
kesin becerirsin hiiic de dert olmaz birazcik osmanlica belki dert olur
ben kuran okumayi ogrenmistim ordan az bucuk benzerliklerden faydalanip biraz biraz yaptim e tabi farkliliklar var ama gececek kadar yaptm yne de
resim okudum son sinifta nisanlandim esimin istegiyle (o zamanlar esim diildi tabi) tekrar sinava girdim ve uluslararasi iliskiler okuyorum
aofden de turk dili ve edb okuyorum
ben aof okuduguma pisman diilim de pek tavsiye etmem neden dersen hep sinav zamanlari cakisiyor epey sknti oluyor
ama bolumun agir bi bolum diilse olur tabi rahatca... zaten aof asiri basit bisey yani... sen ne okuyorsun?
ben çalışıyorum canım okul 2011de bitti:d sosyoloji ya da 2 yıllık bir şey istiyorum
bnm de antonyomla 9 yaş vr hemen hemen aramdaaa yaş farkı çok mu sence ama antonyom yaşını hiç göstermez pazr günü bu adam olsa ols 28 yaşındadır diolar gülesim çıktı
evet cnm erkek kardeşim var
sosyoloji de güzel bankacılık falan da olur cnm yada pazarlama
peki bölüm mü okuosun öğetmenlik mi cnm sen :26::26:
ben çalışıyorum canım okul 2011de bitti:d sosyoloji ya da 2 yıllık bir şey istiyorum
bizim aramzda 10 hatta 11e yakin yas var
sevdikten sonra anlastiktan sonra hic dert degil hatta erkegin buyuk olmasi cok cok iyi
cunku zaten gec olgunlasiyorlar
ben evlendigimde kendim cocuktum resmen, esim de oyle olsa her kavgamiz uzar giderdi coktan yollarimiz ayrilirdi daha tecrubeli daha alttan alabiliyor bazi seylerimi gormezden gelebiliyor daha anlayisli
zaten yas ilerledikce bu fark iyice kucuk gozukmeye baslar yani...
bankacılık ve pazarlama çok işime yaramz gibi geliyor daha eğlenceli bir şeyler okumak istiyorum bakalım bakalım
yok biz yaşı problem etmedik zaten hiç bi zaman cnmmm seviosak gerisi boş gerisi gazel gerisi hikaye
cnmmmmmmm napısounn
bolum okuyorum
heee pardon oyle tatil falan konusunca ben de hala okuyosun sandim
meslegin nedirr
sosyoloji okuyanlar zevkli diyor
problem edenleri de hiiic anlamam zaten
basta ben esimi hiiiic istemiyordum ama
gerci apayri sebepler vardi bunda
psikolojik danışmanlık ve rehebrlik bitirdim 2 yıldır mebte çalışıyorum
juli açık öğretimde öğretmenlik yok tatlım bölüm onlar