Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

iyilik tatlım ya ne olsun aynıyım tek güzel yanı tatildeyim oley oley okullar açılmasın hiç

okullar kapandı hayat sana güzel şimdi

ne yemeği yapıosun kuzumm

koca bi tencere nohut kocaman bi pilav kocaman bi mercimek corbasi
gunduz borek yapmistim bi de kek yapmam lazim :26::26:
niye dersen kayganamin apandisti patladi ameliyat oldu gelen giden bitmiyor.
eltim evi temizliyo ben yemek yapiorum gorumcem de kizlara bakio
is bolumu yaptik

aynen tatlım ya yoksa ben şimdiye çoktan yatardım
ne güzle tadını çıkar işteee

işin çok desene kuzummm yaaaa keşke yakın olsak yardım ederdimm

okul kapandi hayat bana da guzel olurdu da evli insanin derdi hic bitmiyo
heleki kaynana kayinpeder vs hepsi varsa ooo ooooo hic bitmiyo, surekli bisey cikiyo

geziyorum tozuyorum misafir ağırlıyorum ohh ya ev kızı olmak istiyormuşum bende bu yaşımda fark ettim

ne güzle tadını çıkar işteee

işin çok desene kuzummm yaaaa keşke yakın olsak yardım ederdimm

ayy sagol kuzuummmmm
zaten dondurucudan cikarttik suda bekletilmis nohutlarim vardi benim onlardan cikarttim getirdim
hemen hasladik kolay kolay yaptim :) :)

sende ne var ne yok

okul kapandi hayat bana da guzel olurdu da evli insanin derdi hic bitmiyo
heleki kaynana kayinpeder vs hepsi varsa ooo ooooo hic bitmiyo, surekli bisey cikiyo

erkek arkadaşımın bbası vefat etmiş ama durmasını çok isterdimmmm

geziyorum tozuyorum misafir ağırlıyorum ohh ya ev kızı olmak istiyormuşum bende bu yaşımda fark ettim

2. kez orgun egitimden universite ayrica ayni anda acikogretim okuyorum
ama ben de yeni farkettim ki ben ev kizi olmaliymisim
gez toz kekler borekler ohh mis (cok pis bogazimdir da caktirmayin)
ama birinin calisip para kazanmasi lazim ki ben yiyip icip gezip toziym

ayy sagol kuzuummmmm
zaten dondurucudan cikarttik suda bekletilmis nohutlarim vardi benim onlardan cikarttim getirdim
hemen hasladik kolay kolay yaptim :) :)

sende ne var ne yok

ne olsun kuzum ben bildiğin gibi teker yuvar devam antonyomla

arabayı değiştirdi antonyom bu ara onla meşgul

erkek arkadaşımın bbası vefat etmiş ama durmasını çok isterdimmmm

Allah rahmet eylesin
boyle dedigime bakma ben de esimin tum ailesini cok severim cok iyiler hepsi
baslarda gorumcem biraz uyuzluk yapardi ama yani kucuktu o zamanlar daha biraz da simarikti o yuzden... abisine de cok duskundu eee biraz gerginlik oldu tabiki :)) ama sonra kendi anlayip geldi ben biraz ileri gittim galiba diye
ben de olan oldu takmamak gerek dedim unuttum gitti, kardes gibiyiz simdi, eltim de iyi kaynimdan biraz cekinmem disinda hersey yolunda
kayinvalide kayinpeder melek gibi zaten, cok sukur

neler okudun ve okuyorsun tatlım ben de istiyorum seneye bir bölüm açıköğretim okumak bakalım

ya zengn koca bulamadım sevgilime çok para kazan beni ev kızı yap diyorum o alrm çalmadan uyanmak ne büyük huzurdur

bnm antonyo iki kardeş bi oğlan kardeşi var dolayısıylaaaa eltimde var hünüz tanışmadık bizzz amaa

resim okudum son sinifta nisanlandim esimin istegiyle (o zamanlar esim diildi tabi) tekrar sinava girdim ve uluslararasi iliskiler okuyorum
aofden de turk dili ve edb okuyorum

ben aof okuduguma pisman diilim de pek tavsiye etmem neden dersen hep sinav zamanlari cakisiyor epey sknti oluyor
ama bolumun agir bi bolum diilse olur tabi rahatca... zaten aof asiri basit bisey yani... sen ne okuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…