- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
5 gündür o aramadan asla aramdımmmm çalıştığı yerin önünden geçsem nereye die arıodu hemen haspammm
ama 5 gündür huzursuzluk çıkmadıya olmaz bugun bişi yapması şarttı
bu antonyo tam dayaklıkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gündür o aramadan asla aramdımmmm çalıştığı yerin önünden geçsem nereye die arıodu hemen haspammm
ama 5 gündür huzursuzluk çıkmadıya olmaz bugun bişi yapması şarttı
bende sinirden orta yerimden çatlıyom hergün 10 defa arıyan adam beni kaç gündür aramıyo geç gelceğini bile haber vermiyoo...
o kadar sık arardıki gün içinde beni delirtmeye çalışıyo buda juliii
sinirliyim!!!! sen nasıl olur da annemleri kandilde aramazsın bende bundan sonra aramıyorum!!!!!!!!! iyi bir sebebin yoksa çok fena olacak!!!! eşşek!! sana telefon melefon açmıyorum! çok sinirliyim! nezaketsiz misin nesin! ayyyyyyy bayılcam sinirden!.. ara beni de açmamanın zevkini yaşayayım!
bu antonyo tam dayaklıkkk
sakinnnnnnnn relaxxxxxx derdi olmayan yokki juliiiiiiim
görüomusun demek sadece bnmki uyuz değil allam yaaaaa
bende antonyonun annesini aarmadımmm kandilde konuşmuorum onunlaa
bence deeeeee hasta olcam en sonunda yaaaaaa :26::26:
yok beee bu konuda yeme antonyonun hakkını benimkide arada tam odundur hatta kalas
ben takmıyorum öyle şeyleri ben aramadım benimkide aramadı kendi ailesini hiç gelemem gereksiz samimiyete .....
Juli attınmı paketi çöpe
aaaaaaaaaaaaaa evet ben antonyoya hak vermişimmm hak yemem şimdi juliantonyoya hak verdin ilk kez
hak etse arardım ama hak etmiooo
dün antonyo ile kavitasyona gittik yaa karı koca arkadasımız bizim gittiğimiz yer antonyo ile arkadasın kocası salonda oturuoduuu bizde kavitasyon odasında idik arkadaslaa kauınvalidesi nişanlıken ne demiş biliomusun sen bizimbankamızı ldın elimizden seni sevmemeizi bekleme haa bideee arkadasımın bebeği öldü karnında kaynanatör demiş ki naptında öldürdün bebeği
attım içmicem onu için sağlığımdan olamam
aaaaaaaaaaaaaa evet ben antonyoya hak vermişimmm hak yemem şimdi juli
antonyonun hakkı antonyoya
oda ne kaynanaymış arkadaş düşman başına vermesin allah
aman be tmm antonyonun hakkı antonyonun olsun beni üzmekten vzgeççsin de
anlattıkça ağladı kız valllaaaa sinirden 4 cm inceldim dün ben antonyodan çok inceldim çok morali bozuldu antonyonun
iyiki geldinnnnn bu gece bu arada vatarındakiler senin cocukların demiiii ikiside öle tatlı ki iyiki yanımda dğiller ısırırdım
rejime ve spora başladım zaten kavistasyonun haricinde
antonyo beni bu kızı benzetio :26:
Eki Görüntüle 615453