- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
cnm bende sen gelcen die geldim valla okudum geleceğini yoksa yatcaktımm
durumlar ne alemde şimdi:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende sen gelcen die geldim valla okudum geleceğini yoksa yatcaktımm
hoşbulduk canım..
oğlanı erkenden yatırdım geldim
başım çatlıyo sigarayı bırakışımın ilk günü bugünnn
durumlar ne alemde şimdi:44:
mazeret kabul edemezmiş haspamm
dikilmicekmişimmm
sigarayı mı bırakıyorsun çok dogru bir karar vermişin kızçem bırak şu illeti valla sağlığı her şeyi geçtim artık insanın dış görünüşünü bile etkiliyor ve o kadar pis kokuyor ki
herkese merhabalar
hadi ordan diyeydinnnn
odun anacım bunlar odunnnnn
yani biraz daha iyi gibi ama hep ben suçluyum onun gözünde dikilmemem gerek vlla ben hiç geri dönmedim atttığı mesajlar bu gece bende karşılık verssem iş daha da çıkılmaz hal alcakkk
herkese merhabalar
sen verme işte öyle öyle yola gelcek o pis antonyo
merhabaaa
beraber kavitasyona gidioruzz zayıflamayaaa onun göbeğini incelteceğimeee beynini mi inceltsem acabaaaaaa
merhabaaa
beraber kavitasyona gidioruzz zayıflamayaaa onun göbeğini incelteceğimeee beynini mi inceltsem acabaaaaaa
ben ne yaptım allah aşkına bi söle bakim die mesaj attım bugünnn ses yokkk çünkü bişi yapmadım kiiiii
dedim ya sana benimkiyle beraber gönderelim beyinleri ve ruhları incelsin acıkkk
günde 4 tane falan içiyodum zaten onuda işmicem allahın izniyle bende yemek sonrası sendromu var onu atlatmam lazım önce
sinirden ojelerimi 5nceye değiştiriom vallaaa 15 dk dır
boşver onuda yapma gör bak kendi pes edecek öyle veya böyle sen üstüne düşmedikçe onun içini saracak ateş bu sefer
ilk zamanlar böyle olur ama sonra geçer alışırsın inşallah bırakırsın da kurtulursun canımm
sinirliyim!!!! sen nasıl olur da annemleri kandilde aramazsın bende bundan sonra aramıyorum!!!!!!!!! iyi bir sebebin yoksa çok fena olacak!!!! eşşek!! sana telefon melefon açmıyorum! çok sinirliyim! nezaketsiz misin nesin! ayyyyyyy bayılcam sinirden!.. ara beni de açmamanın zevkini yaşayayım!