Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hoşbulduk canım..
oğlanı erkenden yatırdım geldim:KK14:
başım çatlıyo sigarayı bırakışımın ilk günü bugünnn:KK14::KK14::KK14:

sigarayı mı bırakıyorsun çok dogru bir karar vermişin kızçem bırak şu illeti valla sağlığı her şeyi geçtim artık insanın dış görünüşünü bile etkiliyor ve o kadar pis kokuyor ki :KK14:

durumlar ne alemde şimdi:44:

yani biraz daha iyi gibi ama hep ben suçluyum onun gözünde dikilmemem gerek vlla ben hiç geri dönmedim atttığı mesajlar bu gece bende karşılık verssem iş daha da çıkılmaz hal alcakkk :KK14::KK14:

sigarayı mı bırakıyorsun çok dogru bir karar vermişin kızçem bırak şu illeti valla sağlığı her şeyi geçtim artık insanın dış görünüşünü bile etkiliyor ve o kadar pis kokuyor ki :KK14:

günde 4 tane falan içiyodum zaten onuda işmicem allahın izniyle bende yemek sonrası sendromu var onu atlatmam lazım önce:KK14::KK14::KK14:

yani biraz daha iyi gibi ama hep ben suçluyum onun gözünde dikilmemem gerek vlla ben hiç geri dönmedim atttığı mesajlar bu gece bende karşılık verssem iş daha da çıkılmaz hal alcakkk :KK14::KK14:

sen verme işte öyle öyle yola gelcek o pis antonyo:KK19:

ben ne yaptım allah aşkına bi söle bakim die mesaj attım bugünnn ses yokkk çünkü bişi yapmadım kiiiii :KK5::KK5::KK5:

boşver onuda yapma gör bak kendi pes edecek öyle veya böyle sen üstüne düşmedikçe onun içini saracak ateş bu sefer:KK47:

sinirliyim!!!! sen nasıl olur da annemleri kandilde aramazsın bende bundan sonra aramıyorum!!!!!!!!! iyi bir sebebin yoksa çok fena olacak!!!! eşşek!! sana telefon melefon açmıyorum! çok sinirliyim! nezaketsiz misin nesin! ayyyyyyy bayılcam sinirden!.. ara beni de açmamanın zevkini yaşayayım!

sinirden ojelerimi 5nceye değiştiriom vallaaa 15 dk dır :KK30::KK30:

bende sinirden orta yerimden çatlıyom hergün 10 defa arıyan adam beni kaç gündür aramıyo geç gelceğini bile haber vermiyoo...
o kadar sık arardıki gün içinde beni delirtmeye çalışıyo buda juliii:KK19::KK14:

boşver onuda yapma gör bak kendi pes edecek öyle veya böyle sen üstüne düşmedikçe onun içini saracak ateş bu sefer:KK47:

5 gündür o aramadan asla aramdımmmm çalıştığı yerin önünden geçsem nereye die arıodu hemen haspammm :KK53::KK53:

ama 5 gündür huzursuzluk çıkmadıya olmaz bugun bişi yapması şarttı :63:

sinirliyim!!!! sen nasıl olur da annemleri kandilde aramazsın bende bundan sonra aramıyorum!!!!!!!!! iyi bir sebebin yoksa çok fena olacak!!!! eşşek!! sana telefon melefon açmıyorum! çok sinirliyim! nezaketsiz misin nesin! ayyyyyyy bayılcam sinirden!.. ara beni de açmamanın zevkini yaşayayım!

demek tek dertliii ben değilimmm :26::26::26:

X