Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

erkek arkadaşım fazlaca kıskanç ramız bozuk :KK5::KK5:

hımm anladım tatlım ama niden üzülüyorsun ki :KK31: unutma ki çok seven bir erkek deli gibi kıskanır eğer sevmese umrunda olmaz ki bir de bu yandan baksan olaya :KK31:
sana bir örnek veriyim .. bir kız oglan kız mini etek giyiyor onun yanında saçlar başlarr düğüne gider gibi yüzünde bir ton boya.. millet de ona bakıyor arkalarından onların ne diyorlar biliyormusun tahmin bile edemessinn :KK31:
böyle bir erkek olsaydı daha mı iyi olur du kuzum herşeyine izin verse di birde bu yönden düşün. seni hiç kıskanmasa kısıtlamasa :KK31:
en çok aşırıya kaçan şeyler nedir mesela bende çok kısıtlanıyorum ama artk alıştım düşündüm de böylesi daha iyi emin ol :44:

hımm anladım tatlım ama niden üzülüyorsun ki :KK31: unutma ki çok seven bir erkek deli gibi kıskanır eğer sevmese umrunda olmaz ki bir de bu yandan baksan olaya :KK31:
sana bir örnek veriyim .. bir kız oglan kız mini etek giyiyor onun yanında saçlar başlarr düğüne gider gibi yüzünde bir ton boya.. millet de ona bakıyor arkalarından onların ne diyorlar biliyormusun tahmin bile edemessinn :KK31:
böyle bir erkek olsaydı daha mı iyi olur du kuzum herşeyine izin verse di birde bu yönden düşün. seni hiç kıskanmasa kısıtlamasa :KK31:
en çok aşırıya kaçan şeyler nedir mesela bende çok kısıtlanıyorum ama artk alıştım düşündüm de böylesi daha iyi emin ol :44:

ama ben kağpının önünde dikiliorum die kızdı bana normal miii bu :26::26:

ama ben kağpının önünde dikiliorum die kızdı bana normal miii bu :26::26:

neden kapının önünde dikiliyordun ki :26:
ben yolda rahat yürüyemiyorum bile kızçem yani düşün.
saga baksam suç sola baksam suc özlem sağa geç özlem sola geç karşıya otur özlemm düzgün yürü özlemm beterin beteri var kızçemm örnek ben :KK53:

neden kapının önünde dikiliyordun ki :26:
ben yolda rahat yürüyemiyorum bile kızçem yani düşün.
saga baksam suç sola baksam suc özlem sağa geç özlem sola geç karşıya otur özlemm düzgün yürü özlemm beterin beteri var kızçemm örnek ben :KK53:

onun geldiğini görünce kapının önüne çıktım oda karşıda ki cafede oturuodu :26:

sende hoşgeldinn kızçemmmmm :KK16: :79:
aman nasıl oluyum işte yine nöbetler geliyor bana o düşünceler :KK31:
ama ben söz verdiğim gibi su an onları kovalıyorumm :KK14: :KK14:

hoşbulduk canım..
oğlanı erkenden yatırdım geldim:KK14:
başım çatlıyo sigarayı bırakışımın ilk günü bugünnn:KK14::KK14::KK14:

X