- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
iyi akşamlar kızçelerrr
bende gelebilirmiyimmm :26:
tabiki cnm hoşgeldin kimsin necisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızçelerrr
bende gelebilirmiyimmm :26:
tabiki cnm hoşgeldin kimsin necisin
ayy niden kızdın ki kızçemmm ama
ben özlemmm valla uzaylı değilimmmm
kızmadım cnm biraz moralim bozuk sadece
herkez bunalımda zaten bu aralar yahu
bende öyleyimm nöricez böyle bilmemmmm
sana ne oldu cnmmm
sorma kızçem ya hep içim daralıyor böyle sanki huzursuzum mutsuzum karamsarımm içimde bazı şeylerin savaşını veriyorum
peki sana ne oldu hı:44: :105:
erkek arkadaşım fazlaca kıskanç ramız bozuk
hımm anladım tatlım ama niden üzülüyorsun ki unutma ki çok seven bir erkek deli gibi kıskanır eğer sevmese umrunda olmaz ki bir de bu yandan baksan olaya
sana bir örnek veriyim .. bir kız oglan kız mini etek giyiyor onun yanında saçlar başlarr düğüne gider gibi yüzünde bir ton boya.. millet de ona bakıyor arkalarından onların ne diyorlar biliyormusun tahmin bile edemessinn
böyle bir erkek olsaydı daha mı iyi olur du kuzum herşeyine izin verse di birde bu yönden düşün. seni hiç kıskanmasa kısıtlamasa
en çok aşırıya kaçan şeyler nedir mesela bende çok kısıtlanıyorum ama artk alıştım düşündüm de böylesi daha iyi emin ol :44:
ama ben kağpının önünde dikiliorum die kızdı bana normal miii bu :26::26:
sorma kızçem ya hep içim daralıyor böyle sanki huzursuzum mutsuzum karamsarımm içimde bazı şeylerin savaşını veriyorum
peki sana ne oldu hı:44: :105:
neden kapının önünde dikiliyordun ki :26:
ben yolda rahat yürüyemiyorum bile kızçem yani düşün.
saga baksam suç sola baksam suc özlem sağa geç özlem sola geç karşıya otur özlemm düzgün yürü özlemm beterin beteri var kızçemm örnek ben
hoşgeldin konyalımmm nasıl oldun
onun geldiğini görünce kapının önüne çıktım oda karşıda ki cafede oturuodu :26:
onun geldiğini görünce kapının önüne çıktım oda karşıda ki cafede oturuodu :26:
ama ben seni merak ettimde geldimmmmm
sende hoşgeldinn kızçemmmmm :79:
aman nasıl oluyum işte yine nöbetler geliyor bana o düşünceler
ama ben söz verdiğim gibi su an onları kovalıyorumm
tövbe tövbe ee kızçem demedin mi ben senin için dikiliyorum burada diye ona ragmen mi kızdı oda kızacak yer arıyormuş herhalde :26: