Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

2 GÜN GÜLÜYORsun 5 gün ağlıyorsun bumu uslup:KK19:Saygı nerde sevgi nerde:KK19:Bizde kavga ederiz tartışırız çok büyük kavgalarımızda olur..aMA BİLİRİZKİ AYRILIK KELİMESİ GEÇTİĞİ AN BİZİM İLİŞKİMİZ BİTER ESPRİSİ BİLE DÖNMEZ DÖNMEMELİ...

Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum :KK31:

Antonyo onu sevdiğimi o kadar iyi biliyor ki onaya olamayacağımida hic sevmeyen insan 1 saat bile katlanamaz o saadece ona olan zaafımla egosunu tatmin ediyor fakat mutluyken ben zaten güzel davranıyorum dün arkadaşlarla oturuyoru esli diyor ki bı mdin bır erkeğe yaklaşmasını bilecek sınır oldum daha ne yapcam ben onun için :KK31:

bak sende diyosun elinden geleni fazlasıyla yapmışın sen :KK19:
bırak birazda o yapsın bu ne biçim bi üsluptur böyle :KK19:

Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum :KK31:

senin yaptığına bile bile lades yapmak denir ama:KK19:

Juli Kendine yazık ediyorsun tek diyebileceğim şey yok..Sen resmen kölelik yapıyorsun bana aşktan sevgiden bahsetme...Kadir kıymet bilmeyen seni gram haketmeyen bir insan o... üzgünüm benim gözümde öyle...aksinede inandıramazsın nedenini geçmiş sayfaları okurken bulursun zaten...Yaşadıkların mutluluk değil:KK19:

Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste:KK31:

OLdu canım her istediğini yap sen ona göre şekillen o aynı kalsın..Yok öyle bir dünya...kölelik bu...Kızım sen kendini ne kadar küçümsüyorsun ya:KK19:Bu kaçıncı şans:KK19:Neyse harbiden karışmıyorum ben kendini üzende güldürende sensin...

Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste:KK31:

yaa sürekli onun isteğine göremi hareket etcen sennn:KK20:
insan böyle nereye kadar mutlu olur kuzum senin kendi doğruların yokmu yada antonyo kızacak diye olmıcakmı...
o ne derse omu.....
yaşadıkların yabancı olduğum halde bana bile ağır geliyo....

Juli Kendine yazık ediyorsun tek diyebileceğim şey yok..Sen resmen kölelik yapıyorsun bana aşktan sevgiden bahsetme...Kadir kıymet bilmeyen seni gram haketmeyen bir insan o... üzgünüm benim gözümde öyle...aksinede inandıramazsın nedenini geçmiş sayfaları okurken bulursun zaten...Yaşadıkların mutluluk değil:KK19:

Bisiyi diyemiyorum gören gözlerim onun yanında kor cunku:KK31:

yaa sürekli onun isteğine göremi hareket etcen sennn:KK20:
insan böyle nereye kadar mutlu olur kuzum senin kendi doğruların yokmu yada antonyo kızacak diye olmıcakmı...
o ne derse omu.....
yaşadıkların yabancı olduğum halde bana bile ağır geliyo....

Suan çok üzgünüm zaten :KK14:

Bı sigara yakım ben :KK14:

ne desem boş biliyorum...
sen yinede kendini heba etmeye devam edeceksin :26:

X