Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

nasılsın canım:KK14: selam vermiyon ne zamandır hayırdır ayran içtik ayrımı düştük:KK57:

Yok şekerim aşkolsun akşama kadar uyukluorum sonrada ayılmaya çalışıyrum gece buralarda oluyorum sizde olmuyorsunuz gece..Bütler dolayısıyla kapalıydım biraz :KK14:İyi geçt çok şükür 1 tane kaldı:KK16:Nasılsın barıştınmı kocanla en son orda kaldıydım:KK14:

Yok şekerim aşkolsun akşama kadar uyukluorum sonrada ayılmaya çalışıyrum gece buralarda oluyorum sizde olmuyorsunuz gece..Bütler dolayısıyla kapalıydım biraz :KK14:İyi geçt çok şükür 1 tane kaldı:KK16:Nasılsın barıştınmı kocanla en son orda kaldıydım:KK14:

yokkk inatlaşıyoruz hala ikimizde ben oralı olmuyorum oda bende bekliyo artık ben naptıysammmmm:KK14:

boşver beni sen naptın ne ettin nasıl gidiyor hayat...:KK31:

yokkk inatlaşıyoruz hala ikimizde ben oralı olmuyorum oda bende bekliyo artık ben naptıysammmmm:KK14:

boşver beni sen naptın ne ettin nasıl gidiyor hayat...:KK31:

Üzmeyinsenize birbirinizi:KK22: Bende iyi canım bütden geliyorum güzel geçti çok şükür geçerim dersi inşallah ssz

neeeeeeeeeeee bu ne saçmalık yaaa onun gece bi tarfları açıkta kalmış heralde:KK20:
ağlama juliii kıyamam sanaaa:KK19:

Sigarayı bırakmıştım girim sigara aldimm gene :KK14:

Beni terk ettiii meveramm :KK31:

bende son sigaramı biraz önce içtim ve brakmak için bidaha almıcam sözdeee:KK43:
bırakmışken başlama kuzummm:KK19:
sana blöf yapmıştır bence kıskançlıktandır yaaaa:26:

bende son sigaramı biraz önce içtim ve brakmak için bidaha almıcam sözdeee:KK43:
bırakmışken başlama kuzummm:KK19:
sana blöf yapmıştır bence kıskançlıktandır yaaaa:26:

Terk ediyorum dedi ama seni :KK14:

Ve telini de kapatmış :KK14::KK14:

ağlama yaaa :26: bende kendimi zor tutuym valla bi başlarsam ağlamaya susturamazsında:KK43:
noluyomuş dükkanın önündeysen tövbe yarabbi yaaa:KK47:

X