- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
Hapdan şimdi ben :26:
bence senin bi suçun yok peşinden koşma kendi anlasın hatasını
sen suçlu olduğuna inanıyomusun yanlş bişey yapmadın kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hapdan şimdi ben :26:
ağlama yaaa :26: bende kendimi zor tutuym valla bi başlarsam ağlamaya susturamazsında
noluyomuş dükkanın önündeysen tövbe yarabbi yaaa
bence senin bi suçun yok peşinden koşma kendi anlasın hatasını
sen suçlu olduğuna inanıyomusun yanlş bişey yapmadın kiii
Sigara paketim yarı olmak uzere
Telini açmış ama aramadimm icim gidiyor
kızım bi dur sakin ol yaaaa naptın sennn
sakin ol bi yavaşla
şimdi önce git elini yüzünü yıka ve sakinleş bakim hadi kuzum:26:
Yikadimmm yüzümü geldımmm
şimdi sakinleş bakalım
ve hemen o paketi çöpe at
kuzum sen hatanın olduğuna inanıyomusun onu bi de bana
Ben inanmiorum ama onu o kadr çok seviyorum ki kaybetmekten çok korkuyorum
oda bunu biliyo ve o yüzden bu kadar rahat ve hoyrat davranıyo zaten
Rahat bırak beni diye msj atmış şimdi
peki sen napmayı düşünüyon kuzum:26:
üzme ama kendini harap etme
Senden de mesajlarından da kurtuluyorum diye msj attı telini kpadi napim ki elimden bısi gelmezz ağlicam sigara içicemm
bence sende üzerine gitme canım
bırak sana böyle haksızlık yapmasına izin verme
Juli susuyorum artık bu konuda hiçbirşey söylemiyorum..Ağzımı açarsam sert konuşurum çünkü nedenini biliyorsunKendin ediyorsun kendin buluyorsunBir adam bu kadar kolay senden vazgeçebiliyorsa bu kadar gurursuz olmamalısın benceBaK tartışsanız küsseniz anlıyacağım ama her seferinde adam ayrılıyor ayrılmak istiyor...kENDİNE YAZIK EDİYORSUN HEMDE ÇOK
Ben onların lafta olduğunu biliyorum onun üslubu bu yaaa bu deveyi güdücem yada bu diyardan gidicem
juliii nolur güçlü ol arkadaşım senden bu kadar kolay vazgeçebiliyosa ya senin ona olan zafını kullanıyodur yada seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyodur....
sende güzel bi başlangıç yaparsın ilerde eminim ama kendini yıpratarak olmaz buuuu
hani bana babanın bi sözünden bahsetmiştin hatırlıyomusun....
başını öne eğme prensesim yoksa tacın düşer demişti sana onu düşün sen bi prensessin antonyoda uşak
Ben onların lafta olduğunu biliyorum onun üslubu bu yaaa bu deveyi güdücem yada bu diyardan gidicem