- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
kurabiyeler nefis görünüyor ama tahinli kurabiyeler tek şeçeneğim
ypsana bize ablaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurabiyeler nefis görünüyor ama tahinli kurabiyeler tek şeçeneğim
kızlar bir şeyi merak ediyorum. sevgilinizin/nişanlınız/eşiniz diğer kızlarla iletişimini kısıtlıyor musunuz? ya da tepkiniz ne oluyor ?
yani cnm bu yerine ve şekline göre değişir işi gereği bnm ki bir çok eve girip çıkıo ama bu beni aldatacağı anlamına gelmez
bir yere gidersek beraber gideriz zaten o yüzden sorun yok herkes kız arkadaslarıyla geliııoo bizdeee yani hep yanında oluoruz onun haricinde çok dışarı çıkmaz benim antonyommm evcimendir kuzum maşallah
anladım tatlım ben kısıtlama taraftarı değilim insanların sosyal arkadaşları olabilir ama erkek arkadaşım beni bu konuda kısıtlıyor. o kısıtlarken benim kısıtlamamam da garip oluyor gibi?
ypsana bize ablaaaa
kızlar bir şeyi merak ediyorum. sevgilinizin/nişanlınız/eşiniz diğer kızlarla iletişimini kısıtlıyor musunuz? ya da tepkiniz ne oluyor ?
yaparım ablammm bana gelin tamammı
Ben bu konuda abartılı kıskancım biraz galiba:18:Çevresiindeki tek bayan ben olim istiyorumKısıtlama yapmadım hiç ama zaten 7-24 yanımda olduğu için gerek duymadık sanırım Evlenince ayrı ayrı işlerde çalışınca ne olur bilinmeZ:44:ama kesinlikle güven sorunu yok bende ben kendimden şüphe ederim ondan etmem:26:Neden kıskancım bilmiorum ama
abla sen istanbuldaydın demiiii
Ben bu konuda abartılı kıskancım biraz galiba:18:Çevresiindeki tek bayan ben olim istiyorumKısıtlama yapmadım hiç ama zaten 7-24 yanımda olduğu için gerek duymadık sanırım Evlenince ayrı ayrı işlerde çalışınca ne olur bilinmeZ:44:ama kesinlikle güven sorunu yok bende ben kendimden şüphe ederim ondan etmem:26:Neden kıskancım bilmiorum ama
evet canım kızımdayım ama yakında ankaraya döneceğim
gençlikde olur böyle şeyler kıskanacaksınız elbette
bizim aramızda 14 saatçik fark var kısıtlamamak ilerde sorunlara yol açar mı ona güveniyorum rahatsız eden bir durum yok ama çevremde yaşananlara bakınca kısıtlamak daha mı mantıklı
ankara daha sessiz daha huzurlu ablacımmm kuzenlerim orda okuyor benimmm çok gelmişliğim var
ortalık kötü biz koruyalım püfüm sevdiceklerimizi deeee gerisini boşver
bnm ki gündüz çalışıo gece de çıkarsak beraber çıkıyoruz , çıkmazsak da evde oluo antonyo
antonyoyu da kndırdım 2 gün içinde beraber kavitasyona bşlıyoruz
evet ben seviyorum ankarayı ıstanbulu sevmedim gezmedim ama
valla cnm benim antonyodan önceki erkek arkadasımla 5 yıl çıktım aramızda tamm 18 saat vardı ama ben bir gün bile şüphe etmedim ondannnnn bu birazda güven meselesi