Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

başla askerin gelince şaşırsın birazzz :KK23::KK23:

bnm hatuna ne olmuş böle desin :KK16::KK16:

ntonyo benden daha çok incelirseee çok bozulurum ama haaa şaka bir yanaa :KK60::KK60:
Aynen yaza bikinilerimi giymek istiyorum artık rahat rahat gezinim sahilde:KK14:Benimki askerde zayıflıor ben şişko kalırsa terkeder beni:KK1:

eminmisin güvendiğine cnmm :26::26:

ona güveniyorum ama o kadar ilginç olaylar oluyor ki insanlara ve ilişkilere güvenmiyorum. severek kaçarak evlenmiş bir sürü velim var ve hepsi taş gibi :KK70: ama çoğu aldatılmış bir şekilde :KK19:

ona güveniyorum ama o kadar ilginç olaylar oluyor ki insanlara ve ilişkilere güvenmiyorum. severek kaçarak evlenmiş bir sürü velim var ve hepsi taş gibi :KK70: ama çoğu aldatılmış bir şekilde :KK19:

vlla güzelim fazla başıboş bırakmıcaksın erkeğini ben bunu bilir bunu sölerim sonuçta erkek :KK20::KK20:

mesela bir yere gidilcekse beraber gidilcek bu bir kural bizde :KK14:

haaa tabikiiii onunda arkadasları var o da haftada bir akşam çıkıo ama gittiği yeri bilirim telde konuşurum :KK16:

siz uzaksınız o zaman sık sık ara cnm varlığını belli et :KK16::KK16:

siz okulda falan mı tnıştınız cnmm :KK16::KK16:

vlla güzelim fazla başıboş bırakmıcaksın erkeğini ben bunu bilir bunu sölerim sonuçta erkek :KK20::KK20:

mesela bir yere gidilcekse beraber gidilcek bu bir kural bizde :KK14:

haaa tabikiiii onunda arkadasları var o da haftada bir akşam çıkıo ama gittiği yeri bilirim telde konuşurum :KK16:

siz uzaksınız o zaman sık sık ara cnm varlığını belli et :KK16::KK16:

siz okulda falan mı tnıştınız cnmm :KK16::KK16:

evet aynı ünidendik okulun son günü başladı o bi alt dönemim ben çalşıyorum işte o kpssye hazırlanıyor :KK70:

evet aynı ünidendik okulun son günü başladı o bi alt dönemim ben çalşıyorum işte o kpssye hazırlanıyor :KK70:

darısı onun başına o zaman :KK54::KK54:

ben ilk bnm antonyonun yüzüne bile bakmıodummmm :KK60: yakışıonuz dediklerinde hadi be delimisiniz nesiniz olcak iş mi röbe töbe diyip kızıodum :KK60: sora bir baktım çıkıoz kandırmış beniii :KK16::KK16:

darısı onun başına o zaman :KK54::KK54:

ben ilk bnm antonyonun yüzüne bile bakmıodummmm :KK60: yakışıonuz dediklerinde hadi be delimisiniz nesiniz olcak iş mi röbe töbe diyip kızıodum :KK60: sora bir baktım çıkıoz kandırmış beniii :KK16::KK16:

inş atanır canım ya önümüzdeki kocaman bir engel :26: ben sevdiğime platoniktim uzun bir süre uzaktan uzaktan :)

$227700_386912934735938_1743778490_n.jpg

ya sizce kızlar ??? :KK6:

okulun son günü tesadüf eseri tanıştık arkadaş olarak konuşmaya başladık :) sonra devamı geldi o açıldı bu süre zarfında o bilmiyordu hoşlandığımı ilişki başladıktan sonra söyledim :KK16:

okulun son günü tesadüf eseri tanıştık arkadaş olarak konuşmaya başladık :) sonra devamı geldi o açıldı bu süre zarfında o bilmiyordu hoşlandığımı ilişki başladıktan sonra söyledim :KK16:

yakında söz nişn yok mu cnmm :KK16::KK16:

X