- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
Genel Muhasebeciyim bende
Meslektaş sayıalırız o zaman desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel Muhasebeciyim bende
Ben geldim Naber canım
günaydınlarr.... ben ne zaman gelsem kimse olmuyor..ezik miyim ben ya
Aksam oluyor bnm topikte genelde sohbetler gece kuşu burda herkes
Ama ben gelirim gündüz arada
Napıosun Cnm
napayım ya taşınma kargaşası..her şey bitti ama sürekli ayy bunu da aldım mı acaba diye bir telaş var işte..sen nasılsın canım..
kolay gelsin sana..onu ben de merak ediyorum ama geçen pazar cem yılmaz a gittik..gitmediysen tavsiye ederim..resmen karın ve çene kaslarım ağrıdı gülmekten..tam stres atmalık..
kadınların halleri gelgitleri de bitmiyor....bir hafta öncesi bir hafta kendisi 1 haftada sonrası..eeee ay zaten 4 hafta..şubat ayında hanım yok....
aynen cnm yaaaaaa
ha bide navigasyon cihazı için eşlerine kızan bayanlar vardı tabi o oo...ya mı inanıosun bana mı
aynenn..buna da çok gülmüştüm..
bir de diyor ya simitçi de bile 2 tane blackberry var..biri iş içinmiş..sanki hong kong daki susam borsasını takip ediyor..
neyse gitmeyenler kızmasın bize..herkese tavsiye...
eheheh ay çok güzel işte napalımmm bedavaya özet geçioz iştee
ilerlleyen zamanlarda canım sıkıldıkça izlerim ben bunu gneee
senin yawrucak napıyor
oğluşum araya girdi..gangdam style oynuyoruz bir saattir..napsın teyzesi doruk paşam..oyun oynayıp evi dağıtıp peşinden benim düzenlememi izlemekten zevk alıyor...
julımmm merhaba nasılsın
öylemi ben yeni geldim görmedim yoktur inşallah zaten olmaz merak etme ömür trip yapar şimdi