Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Aksam oluyor bnm topikte genelde sohbetler gece kuşu burda herkes :KK60:

Ama ben gelirim gündüz arada :KK16:

Napıosun Cnm :KK16:

napayım ya taşınma kargaşası..her şey bitti ama sürekli ayy bunu da aldım mı acaba diye bir telaş var işte..sen nasılsın canım..

napayım ya taşınma kargaşası..her şey bitti ama sürekli ayy bunu da aldım mı acaba diye bir telaş var işte..sen nasılsın canım..

bende iyiyim napim cnm işten vakit kaldıkça burda geyik yapıom :KK60:

haa bide haftasonu için sinema bileti bakıorum cnm celal ile cerene :KK1:

kolay gelsin sana..onu ben de merak ediyorum ama geçen pazar cem yılmaz a gittik..gitmediysen tavsiye ederim..resmen karın ve çene kaslarım ağrıdı gülmekten..tam stres atmalık..

ay sabah sabah çok mu konuşuorum :KK60: benden bbaska cenesi, düşük yokkkk galiba topikte :KK60:

banane napim kendim çalıom kendim oynuorum işteee :KK60::KK24::KK24:

kolay gelsin sana..onu ben de merak ediyorum ama geçen pazar cem yılmaz a gittik..gitmediysen tavsiye ederim..resmen karın ve çene kaslarım ağrıdı gülmekten..tam stres atmalık..

gitmem miiii pazar günü cem yılmaza gittik bizde erkek arkadasımlaaaa bayılıdıkkkk ikimizde :KK60:

gremmmmmmmmmmmmmmmmm gremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kiminle konuşuosun sen :KK60:

dur be hanım daha yeni bulmaya çalışıom telefonu :KK60:

gece gece icat çıkarmaaa :KK60:

kadınların halleri gelgitleri de bitmiyor....bir hafta öncesi bir hafta kendisi 1 haftada sonrası..eeee ay zaten 4 hafta..şubat ayında hanım yok....:KK9::KK9:

kadınların halleri gelgitleri de bitmiyor....bir hafta öncesi bir hafta kendisi 1 haftada sonrası..eeee ay zaten 4 hafta..şubat ayında hanım yok....:KK9::KK9:

aynen cnm yaaaaaa :KK60:

ha bide navigasyon cihazı için eşlerine kızan bayanlar vardı tabi o oo...ya mı inanıosun bana mı :KK60:

aynen cnm yaaaaaa :KK60:

ha bide navigasyon cihazı için eşlerine kızan bayanlar vardı tabi o oo...ya mı inanıosun bana mı :KK60:

aynenn..buna da çok gülmüştüm..
bir de diyor ya simitçi de bile 2 tane blackberry var..biri iş içinmiş..sanki hong kong daki susam borsasını takip ediyor..:KK9:
neyse gitmeyenler kızmasın bize..herkese tavsiye...

aynenn..buna da çok gülmüştüm..
bir de diyor ya simitçi de bile 2 tane blackberry var..biri iş içinmiş..sanki hong kong daki susam borsasını takip ediyor..:KK9:
neyse gitmeyenler kızmasın bize..herkese tavsiye...

eheheh ay çok güzel işte napalımmm bedavaya özet geçioz iştee :KK60:

ilerlleyen zamanlarda canım sıkıldıkça izlerim ben bunu gneee :KK1:

senin yawrucak napıyor :KK16::KK16:

eheheh ay çok güzel işte napalımmm bedavaya özet geçioz iştee :KK60:

ilerlleyen zamanlarda canım sıkıldıkça izlerim ben bunu gneee :KK1:

senin yawrucak napıyor :KK16::KK16:

oğluşum araya girdi..gangdam style oynuyoruz bir saattir..napsın teyzesi doruk paşam..oyun oynayıp evi dağıtıp peşinden benim düzenlememi izlemekten zevk alıyor...:KK9:

oğluşum araya girdi..gangdam style oynuyoruz bir saattir..napsın teyzesi doruk paşam..oyun oynayıp evi dağıtıp peşinden benim düzenlememi izlemekten zevk alıyor...:KK9:

ay cnm yaaaaaa o zaman doruk paşaya armağaan ediorum bu videoyu :KK60: :KK16:

[video=youtube;60MQ3AG1c8o]http://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o[/video]

X