Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Yerdeki yıldızlar dediğin taare zameen par ise sakın bulaşma şimdi juli ben hüngür hüngür ağlamıştım:KK14::KK14: Sonra o sen şimdi 3 idiotsu izle güven bana:KK51:

Yerdeki yıldızlar dediğin taare zameen par ise sakın bulaşma şimdi juli ben hüngür hüngür ağlamıştım:KK14::KK14: Sonra o sen şimdi 3 idiotsu izle güven bana:KK51:

halısın eften püften evet o film gülmek istiyorsan 3 idiots varya her izlediğimde gülüorum :KK70:

hayır canım disleksi olan bir çocuk ve öğretmeniyle ilgili
anladım cnmmm :13:

valllaaa ben ağlamaya yer arıom zatennnn bu limon beni bunalıma sokcakkkk genee :18::18:

püf beni bunalımdan çıkarmak için kaç takla attı biliomusun sen :KK9::KK9:

anladım cnmmm :13:

valllaaa ben ağlamaya yer arıom zatennnn bu limon beni bunalıma sokcakkkk genee :18::18:

püf beni bunalımdan çıkarmak için kaç takla attı biliomusun sen :KK9::KK9:

pardon tatlım :KK70: bu filmi izle ve mutlu ol videolara baktın mı ? :KK70:

halısın eften püften evet o film gülmek istiyorsan 3 idiots varya her izlediğimde gülüorum :KK70:

onu izlicem cnmmm amaaa daha erken bir saatte bitirmeden uyuyamam çünkü onuuu sabahta çalışıorum ben uyumam gerekkkk o yüzden 8 gibi açarım yarın :KK16::KK16:

:KK70: ben genelde mutsuz olduğumda açıyorum kısa vşdeolar izliyorum süper geliyor ya da karikatür okuyorum. 1 kadın 1 erkeğin videolarında kısalardan bakabilirsin canım :KK70:

:KK70: ben genelde mutsuz olduğumda açıyorum kısa vşdeolar izliyorum süper geliyor ya da karikatür okuyorum. 1 kadın 1 erkeğin videolarında kısalardan bakabilirsin canım :KK70:

1 kadın 1 erkek bende izliorum faceden beğendim videoları çıkıo anasayfmdaaa :KK12::KK12:

cem yılmaz seviorum bende bol bol izliorumm :KK9::KK9:

1 kadın 1 erkek bende izliorum faceden beğendim videoları çıkıo anasayfmdaaa :KK12::KK12:

cem yılmaz seviorum bende bol bol izliorumm :KK9::KK9:

filmine gitmediysen git derim az bel altı olsada çok eğlenceliydi. ya canım kafaya takmak şistedikten sonra o kadar sebep varki ruh sağlığımız için bizi neler mutlu edecek onları yapmalıyız. mizahı severim ve bol bol okurum ilzerim ki mutlu olayım :KK70:

ben kaçar yarına az haızrlık yapıp yatayım iyi eğlenceler kızlar size

X