- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Yeni evliyiz daha. 6 aylık :)Amin, inşallah darısı size ve tüm isteyenlere...
eskilere gittim, bizim de herşeyi aileler yapmıştı, sağolsunlar, biz de düğün takılarıyla araba alıp, kalanını da ev peşinatına eklemiştik, hatırası olan ve hala sakladığım takılarım hariç :)
kaç yıllık evlisiniz, çocuk var mı, sizin ve eşinizin meslekleri nedir bilmiyorum ama, kimse hemen bir şeylerin sahibi olamıyor, çoğu insan sıfırdan başlıyor, siz de bizim gibi 1-0 önde başlamışsınız evlilik hayatına... :)
zamanla her şey olur, yeterki sağlık ve huzur versin Rabbim...
Yeni evliyiz daha. 6 aylık :)
Çocuk yok 1 sene geçsin bakalım dedik. Eşim 2 aydır işe girdi oda işsizdi. Makina mühendisi, bende ibf mezunuyum. İş bulmak hele referans yoksa günümüzde çok zorlaştı malesef.
Siz öalışıyor musunuz kaç yıllık evlisiniz
İlk yıllar lay lay lom geçti, yedik,içtik, gezdik :) hoş hala öyleyiz... :))Yeni evliyiz daha. 6 aylık :)
Çocuk yok 1 sene geçsin bakalım dedik. Eşim 2 aydır işe girdi oda işsizdi. Makina mühendisi, bende ibf mezunuyum. İş bulmak hele referans yoksa günümüzde çok zorlaştı malesef.
Siz öalışıyor musunuz kaç yıllık evlisiniz
Günaydın hayırlı huzurlu sabahlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...İyi geceler arkadaşlar...
ben artık bankadan altın/ gümüş al-sat işini bırakıyorum... şüpheli işlerden kaçmaya karar verdim... zararın neresinden dönersek kardır
aslındaVaryemez arkadaşım da sinyali vermişti...
bundan sonra altın birikimimi fiziki olarak yapacağım... cumhuriyet, ata, gram vs şeklinde... ofiste veya evde kasada muhafaza ederim, bankayla çalışmayı düşünmüyorum..,
Sonrasında da, arsa, daire, işyeri vs şeklinde gayrimenkul olarak...hiç tarzım olmasa da...
Müslüman bir ülkede paramı değerlendirecek, içinde şüphe barındırmayan başka bir yol bulamadım maalesef...
İçinde bulunduğumuz şartlarda ne kadar birikim olursa artık... :)
Amin canım, hepimiz için inşallah...
Afiyet şifa olsunAmin canım, hepimiz için inşallah...
Çınlatırım....
namazdan sonra uzandım kaldım öyle, hafta sonları bana pwkyaramıyor, evde olunca tembellik basıyor....
çocuklar birazdan, anneee kahvaltııı diye gelir...
kahvaltı sonrası, evi toparlar, kaçarım biraz, bi hava molası, biraz alış veriş... :)
Evde olunca sürekli yemek yiyorlar... :))
köye gitmeye cesaret edemedik, -6 derece ve karlı...
Bakalım nasıl bir hafta sonu bekliyor bizi...
Sizin oralar daha soğuk buralardanAfiyet şifa olsun
Buralar da beyaz gelinliği giydi hamdolsun Allah'ıma yine bize rahmet ve merhamet nazarıyla baktı
Yoksa yazımız perişan geçecek
Allah'a emanet ol cancazım
Canım özel olacak ama, aklımdasın, kayınvalidenden sonra, çocukların babasında bir değişiklik oldu mu, olumlu anlamda...Afiyet şifa olsun
Buralar da beyaz gelinliği giydi hamdolsun Allah'ıma yine bize rahmet ve merhamet nazarıyla baktı
Yoksa yazımız perişan geçecek
Allah'a emanet ol cancazım
Olmasın canım ben zor günlerimde yanımda olmayan insanı bundan sonra yanımda istememCanım özel olacak ama, aklımdasın, kayınvalidenden sonra, çocukların babasında bir değişiklik oldu mu, olumlu anlamda...
Olmasın canım ben zor günlerimde yanımda olmayan insanı bundan sonra yanımda istemem
Belki ağır bir imtihandı yaşadıklarım ama iyiyi kötüden ayırtetmek dostu düşmanı görmek için de bir fırsattı
Hepsi Allah'tan muhakkak ki yaşadıklarımın bir sebebi bir hikmeti vardı bunun yanıtını ahirette alacağım ben buna inanıyorum
Yanımda kalan dostlar da bir gün göçecek ama Allah kendisi kalbimde olsun önümde denizler bile o zaman yol olur
Eline sağlık, ben de yarın düşünüyorum,Canım nerden karnıyarık çekti bilmem, bir saattir uğraşıyorum
bi de sağlıklı olsun diye patlıcanları yağlayıp fırına attım, kızartmak yerine
Teşekkür ederim canım...Eline sağlık, ben de yarın düşünüyorum,
Yazdan firinlsnmis patlicanlarim var
Sizin meslek neydi?Teşekkür ederim
Buzlukta hamur buldum patatesli D börek yaptım tavada, uzun sürdü ama iyi oldu,
Çamaşır yıkandı astım ısyerine gittim biraz,
Duş aldım maske yaptım
Kızım aradı evi için tava slip alamayacagimi sordu,
Salep içerken sohbet ettik biraz
Yeni mezunun tatlı telaşlari
Eşim ve ben sağlık çalışanlarıyizSizin meslek neydi?
kızınız üniversite için mi başka evde?
Ayda yılda bir gelince bir çok şeyi kaçırıyorum
bu arada benim karnıyarık da süper oldu
bugün de gölevez pişirdim, ev hanımı olma yolunda hızla ilerliyorum sanırım
ama yine de çalışmak gibisi yok, arada bir ev hanımlığı kafi... :))
Maşallah, inşallah biz de çocuklarımızın okullarını bitirip, iş sahibi olup , evlenip, çoluk çocuğa karıştığı günleri görürüz, hayırlısıyla ve sağlıkla...Eşim ve ben sağlık çalışanlarıyiz
Kızım üniversiteyi 2020 temmuzda bitirdi şükür,
2 aydır çalışıyor ,Ankarada
Okurken yurtta kalıyordu ,şimdi arkadaşları ile evde, yine Ankarada ,
Mutlu şükür de
ODTÜ mezunları mimar, mühendis, öğretmenler 3000 ,
3500 tlye işe başladılar (bildiklerimiz)
Piyasa mı böyle bilemedim
Var mı fikriniz