Cok guzel meyraaaAltın ( bankadan gram, al-sat ve al-yat dışında :) ) ve takı işiyle ne kadar alakadar olduğum, ne kadar anladığım, 40 yaşında beşi bir yerde nin ne olduğunu öğrenip, bir tane almamdan belli :))
Eki Görüntüle 2750338
Cok guzel meyraaagözüm gönlüm acildi gorunce valla. Bereketli olsun insaallah. Besi bir uerde 5 tane yan yana dizilen altin degil miydi bak ben de bilmiyormusum
Çok güzel çok beğendimAltın ( bankadan gram, al-sat ve al-yat dışında :) ) ve takı işiyle ne kadar alakadar olduğum, ne kadar anladığım, 40 yaşında beşi bir yerde nin ne olduğunu öğrenip, bir tane almamdan belli :))
Eki Görüntüle 2750338
Amin canim sagolasin. Tekrardan bereketli olsun güle güle kullansağol canım, darısı sana ve herkese... :)
takacağımdan değil de, yatırım amaçlı aldım, hiç sevmem takı takmayı, kıyıp da bozamadıklarım, anısı olanlar, yıllardır kasa bekler... :)
ben de yıllarca, bir ipte 5 altın ( artık çeyrek mi, yarım mı, tam mı bilemiyorum :) ) diye hayal etmiştim, 5 i 1 yerdeyi, ama yanılmışım, çok geç anlasam da... :)))
Çok güzel çok beğendim
Hayırlı olsun
Ve bana da nasip olsun
Amin canim sagolasin. Tekrardan bereketli olsun güle güle kullan
Ohhh misssMerhaba arkadaşlar...
köy içinde yürüdük arkadaşlarla, yaklaşık 10.000 adım, mis gibi temiz hava iyi geldi... :)
eve döndük, bi kahve içtik, yemeğe giriştim, bayansan işin hep hazır, istersen profesör ol, sökmüyor... :))
hemen tavuk, patates sosladım, attım sobanın fırınına bi tepsi, yanına aperatif bir şeyler eklerim, yorgunum, bugün de böyle olsun... :)
peşine çay, kestane faslı, tamamdır...
yarın sabah erken yollara düşmek var, iş, canlı ders vs, maraton başlar inşallah
aslında eşim avukat, ben mali müşavir, ikimize de yasak yok ama, son ana kadar garantinaya uyuyoruz... :) örnek vatandaş
Ohhh misss
Köy havası sobalı ev
Mesajlarınızı okudukça gözümün önünde canlanıyorşirin bir ev
Bahçesi çiçek meyve ağaçları dolu
Kışın sobanın üstünde kestane çay
Mesajlarınız okumak çok keyif verici
Hep yazın
Kartepe.maşukiye taraflari olabilir eger gitmediysenizYa, bi de kış tatili için önerebileceğiniz İstabul a çok da uzak olmayan, güzel bir yer/yerler var mı?
pandemi nedeniyle tatil zor ama, bir hafta kadar kaçmak istiyorum sömestir tatilinde, olduğu kadar... :)
geçen sene arkadaşlarla, seben, yedi göller, Uludağ üçgeninde güzel bir kar tatili yapmıştık... bu yıl değişik yerler istiyorum, tabi gidebilirsek.,. :)
Kartepe.maşukiye taraflari olabilir eger gitmediyseniz
Asla satmazdım. Su an ev almak çok istiyoruz ama bize oldukça uzak. Düğün takımlarımız var 107 bin civarı yemedikte üstüne koymadıkta. Daha doğrusu koyamadık. Tek kişi çalışıyor 1500 lira lira olunca :)merhaba arkadaşlar....
can sıkıntısı paylaşma isteği ne derseniz deyin ben de bir konu açmak istedim... :)
ekonomi,birikim,yatırım,gezme,tozma,dertler,geyik vs. ne ararsanız olsun, her telden, adına yakışır.... :)
ve bir soruyla başlayalım mesela... bir eviniz olsa oturmadığınız satar borçlarınızı öder kalanını yer miydiniz yoksa borcu bir şekilde nasılsa kapatırım ev dursun kira getirisi olsun mu derdiniz? :)
Teşekkür ederim, o evi çoktan satıp, üzerine biraz daha ekleyip, şu an oturduğumuz evi aldık...Asla satmazdım. Su an ev almak çok istiyoruz ama bize oldukça uzak. Düğün takımlarımız var 107 bin civarı yemedikte üstüne koymadıkta. Daha doğrusu koyamadık. Tek kişi çalışıyor 1500 lira lira olunca :)
Merhaba, eviniz hayırlı olsun Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Amin darısı da bizim başımıza diyelim :)Teşekkür ederim, o evi çoktan satıp, üzerine biraz daha ekleyip, şu an oturduğumuz evi aldık...
düğün takılarını bozmamış olmanız bile, şu şartlarda, büyük bir birikim.,, inşallah en kısa ve hayırlı zamanda, gönlünüze göre bir ev alırsınız... amin
Siz çalışmıyorsunuz ve eşiniz de 1.500 tl. Maaş mı alıyor, doğru mu anladım?
şayet öyleyse bile, paranın miktarından çok bereketinin önemli olduğuna inananlardanım...
üç kuruş maaş alıp, gayet rahat geçinip, birikimini yapan da var, ayda evine 10 binler girip, geçinemiyorum diye ağlaşan da...
aza kanaat edip, israf etmeden, şükredersek, üstüne bir de, etrafımızdaki ihtiyaç sahiplerini, elimizden geldiğince gözetirsek, paramız bereketlenecektir, önemli olan da budur...
Amin, inşallah darısı size ve tüm isteyenlere...Merhaba, eviniz hayırlı olsun Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Amin darısı da bizim başımıza diyelim :)
Ev eşyalarımızı tamamen ailelerimiz aldı. Beyaz esya, yatak odası, mutfağın tüm eşyalarını benim ailem, salon mobilyası, koltuk, halı, perde gibi esyalarımızı da eşimin ailesi aldı. Allah'u Teâlâ ailelerimiz den razı olsun. Düğün masraflarımızı da tamamen karşılayıp tüm takıları bize bıraktılar. Yoksa dediğiniz gibi onların elimizde kalmasına imkan yoktu. Bir de bayağı borçlanmıştık :)
ev kiramız aylık 1500 TL 100 TL de aidatımız var 1600 lira her ay ev kirasına gittiği için bir de ben çalışmıyorum (iş arıyorum) birikim yapmak olanaksız.
Bende paranın bereketine inanıyorum. Şükürler olsun sağlımız yerinde geçinebiliyoruz. Allah'u Teâlâ herkese bol bol rızık versin inşallah