Her Telden Ekonomi...

eveeet, gümüş ufak da olsa bir atak yaptı bugün, aldığım gümüşlerin bir kısmını karla sattım, bereketli olsun... :) ytd kalan parçalar için beklemeye devam, çıkarsa satarım, düşerse alırım... :) ytd

bir gün altın yerine, gümüş al-sat yapacağım söylenseydi, gülümserdim... :) altın yatırımım artık, fiziki artı banka, al-yat şeklinde olacak... :) ytd

Gümüşü hangi bankadan alıyorsun
Halk, ziraat baktım göremedim

Gümüşü hangi bankadan alıyorsun
Halk, ziraat baktım göremedim
Şöyle canım; altın, platin, gümüş al sat yaparken, istediğim an fiziken ulaşabilmeliydim ki, diğeri hayali al sat olurdu ve bu sakıncalı....

araştırdım ve fiziki altın, gümüş vs veren sadece Kuveyttürk olduğu için, Kuveyttürk le çalışıyorum, şu an belki fiziki veren başka bankalar da vardır, bakmak lazım... ytd

Merhaba arkadaşlar...

bugünki yükselişte elimdeki bütün gümüşleri sattım, satış karımın yarısıyla bankadan gram altın aldım, ( şimdi alım için, düşüş beklerim, bu hafta ve dahi önümüzdeki aylar, emtia için çok hareketli geçecek.. ytd ) yarısını da harcayacağım, dostlarla yemek vs.... :) Rabbim bereket versin... amin...

Kuvetturk bankasında altin hesabı açtırmak caiz mi bilgisi olan var mı? Yatırım amaçlı ufak ufak birikim yapmak istiyorum fakat yapacağım işlem hem caiz olmalı hem güvenilir.

Kuvetturk bankasında altin hesabı açtırmak caiz mi bilgisi olan var mı? Yatırım amaçlı ufak ufak birikim yapmak istiyorum fakat yapacağım işlem hem caiz olmalı hem güvenilir.

canım, ben Kuveyt fiziki olarak istendiğinde, verdiği için kuveyti tercih ettim, kuveytle çalışıyorum.... zira, istediğimiz anda fiziki olarak ulaşamayacağımız bir emtia, hayali al-sat a girer ve bu sakıncalı bildiğim kadarıyla...

bakıldığında altın hesabı açmakta bir sakınca yok, paran oldukça gram alıp biriktirmekte de sakınca yok, istediğin anda bankadan gidip gramlarını alabiliyorsan da, caiz olduğu söyleniyor...

ama net olarak caizdir demek de mümkün değil, sonuçta şüphe var ve Peygamber Efendimizin (sav) "şüpheli işlerden sakının, ola ki harama dalarsınız..." hadisi şerifi var...

kararı kendin vermelisin...

İşaret dili tercumanlığı eğitimi alıyorum. Elim biraz yavaş. Onu geliştirmem lazım. Ellerim çok sık çalışacağı için bir müddet girmeyeceğim. Sebeb bu
İŞARET DİL Mİ :) çok mutlu oldum :) bende işaret dili biliyorum işitme engelliyim. ama işaret dili kullanmiyorum. konuşuyorum.
en çok maske takanlari anlamakla güçlük çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…