ooo kimleri görüyoruzMerhaba arkadaşlar
Vay be 1 yılı geçmiş yazmayalı
gece rüyama girdi topik, artık ne kadar alındıysa
Metaller fırladı, gümüş alsaydım, iyi kar edecektin, nasip
Döviz, altın, ayarsız yükseliyor, zor zamanlar bekliyor dünyayı, Rabbim sonumuzu hayretsin...
Ee, sizlerde ne var nE yok :)
ooo kimleri görüyoruzbizlerde iyiyiz elhamdulillah su virus bitseydi de bi rahat nefes alsaydık
Canım hayırlı olsun, bebek bekliyorsun galiba, Doğuma da az kalmışooo kimleri görüyoruzbizlerde iyiyiz elhamdulillah su virus bitseydi de bi rahat nefes alsaydık
yok cnm 3. olacak insallah 2 oglandan sonra kizimi bekliyorum insallahCanım hayırlı olsun, bebek bekliyorsun galiba, Doğuma da az kalmışİlk bebek miydi, çok ara verince, düzenli girmeyince unutuyorum her şeyi
Oooo maşallah canım yaaa, ne güzel...yok cnm 3. olacak insallah 2 oglandan sonra kizimi bekliyorum insallahseninde 3 cocuktu dimi
Günaydın hayırlı huzurlu cumalar kızlar
Hic almadim, evde kendim yaparim. Guvenmiyorum...Ya arkadaşlar marketlerden hazır tatil alıp tüketen var mı?
Ben normalde çok iyi bildiğim, emin olduğum yerler hariç, pastaneden de tatlı vs almam, ki marketlerden hiç almam ama bugün arkadaş bim e uğrayacağım gel beraber gidelim dedi, frambuazlı chesecake gördüm , çok güzel görünüyordu aldım bir paket ama yemeye korkarım gibi
Bi de fiyatından dolayı tedirgin oluyorum, mesela, ben pastanede bir dilimini aldığım paraya tüm pasta, öyle olunca acaba nE malzeme kullanıyorlar diye düşünmeden edemiyorum...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Merhaba canım tavuk göğsü, supangle, sütlaç, trilece ,kazandibi tatlılarını yedim daha önceden a 101 ,bimdenYa arkadaşlar marketlerden hazır tatil alıp tüketen var mı?
Ben normalde çok iyi bildiğim, emin olduğum yerler hariç, pastaneden de tatlı vs almam, ki marketlerden hiç almam ama bugün arkadaş bim e uğrayacağım gel beraber gidelim dedi, frambuazlı chesecake gördüm , çok güzel görünüyordu aldım bir paket ama yemeye korkarım gibi
Bi de fiyatından dolayı tedirgin oluyorum, mesela, ben pastanede bir dilimini aldığım paraya tüm pasta, öyle olunca acaba nE malzeme kullanıyorlar diye düşünmeden edemiyorum...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hic almadim, evde kendim yaparim. Guvenmiyorum...
Merhaba canım tavuk göğsü, supangle, sütlaç, trilece ,kazandibi tatlılarını yedim daha önceden a 101 ,bimden
Yaşar pastanesinin ürünü idi markasını unuttum çok uzun zaman oldu almayalı
Evde tatlı yapıldığı halde çocukların babası öyle şeylere çok para harcardı.
Chescake hiç almadım