Benim de yalan oldu. Emzirirken çok zor. Canım hep tatlı çekiyor. Uykudan uyanıp kek filan yedim. Haziran in 15 ine kadar en az 4 kilo vermeliyim.strese girdim yaaa... 17 gün, 10.000 ortalama adım, yalan oldu galiba... kafaya taktım ya tutturamazsam ortalamayı stres olucam... ne yapsam, ne yapsam... vakit bulsam yürüyeceğim de, maalesef.... bi düşüneyim bakayım... :)
Benim de yalan oldu. Emzirirken çok zor. Canım hep tatlı çekiyor. Uykudan uyanıp kek filan yedim. Haziran in 15 ine kadar en az 4 kilo vermeliyim.
Akşam atistirmalarini tamamen kesiyorum bugün itibariyle...
Yerdim :)merhaba arkadaşlar...
zor bu bayanların işi ya.... ömür, kilo al/ver geçiyor.... :)
ya arkadaşlar elinizde bir miktar para olsa, altın/döviz dışında nasıl değerlendirirsiniz?
Di mi?Ahh o emzirme dönemi
hayatımda yemediğim tatlıyı ve yemeği yedim sanırım
içimde fil var sanıyordum
Di mi?
Hamilelikte 8 kilo aldim. Doğumdan 15 gün sonra 10 kilo vermiştim. 4 ünü geri aldım. Deniz sezonu açıldı acil vermem gerekiyor. Hafta da 2 kilo hedef koydum kendime. Tatlı ve ekmek diyeti yapacağım 15 gün, bakalım...
Yerdim :)
Öyle bir açlık donemimdeyim ki idareli olmaktan rahatladigimiz ilk dönem deli gibi harcamayı düşünüyorum :))
Şaka bir yana...
Hiç bilemiyorum o kadar uzagim birikim işlerine...
merhaba arkadaşlar...
zor bu bayanların işi ya.... ömür, kilo al/ver geçiyor.... :)
ya arkadaşlar elinizde bir miktar para olsa, altın/döviz dışında nasıl değerlendirirsiniz?
çok hoşsun :) ye ye de, o da bir yere kadar... :) bi de ben alış-verişten de nefret ediyorum.... bir kere bile içimden, gideyim de deli gibi alış veriş yapayım, geçmez... alış veriş bana işkence....... :)
yatırımda da gözüm yok...
eğlenceli bir şeyler lazım.... çocukluk/gençlik hayalim olan, cafe tarzı, bayanların rahat rahat oturup sohbet edebileceği, çiçekli, böcekli, allı, morlu, pembeli, kendine has, özel tadımlık, atıştırmalıklar eşliğinde, çay kahve içebileceği, benim arkadaşlarımı ağırlayabileceğim, muhabbetin dibine vuracağımız, sohbetler yaptığımız, bir yer açmak istiyorum... :)
bu işten anlayan, güvenebileceğim birini bulsam, bir gün durmayacağım da.... öyle birini bulamadım henüz... :) farkındayım, çok şey istiyorum..... amaç kar da değil, olan parayı bitirir, rahat ederdim... :))
çok hoşsun :) ye ye de, o da bir yere kadar... :) bi de ben alış-verişten de nefret ediyorum.... bir kere bile içimden, gideyim de deli gibi alış veriş yapayım, geçmez... alış veriş bana işkence....... :)
eğlenceli bir şeyler lazım.... çocukluk/gençlik hayalim olan, cafe tarzı, bayanların rahat rahat oturup sohbet edebileceği, çiçekli, böcekli, allı, morlu, pembeli, kendine has, özel tadımlık, atıştırmalıklar eşliğinde, çay kahve içebileceği, benim arkadaşlarımı ağırlayabileceğim, muhabbetin dibine vuracağımız, sohbetler yaptığımız, bir yer açmak istiyorum... :)
bu işten anlayan, güvenebileceğim birini bulsam, bir gün durmayacağım da.... öyle birini bulamadım henüz... :) farkındayım, çok şey istiyorum..... amaç kar da değil, olan parayı bitirir, rahat ederdim... :))
Ah eşimle bizim de hayalimiz... Bir köşesi kitap okumalik olmalı bir de.çok hoşsun :) ye ye de, o da bir yere kadar... :) bi de ben alış-verişten de nefret ediyorum.... bir kere bile içimden, gideyim de deli gibi alış veriş yapayım, geçmez... alış veriş bana işkence....... :)
Ah eşimle bizim de hayalimiz... Bir köşesi kitap okumalik olmalı bir de.
Hayaller Paris hayatlar .........
Herkese günaydın :)
merhaba arkadaşlar...
bayramda şehir dışında olacağız inşallah... şimdi de bulunduğumuz yerden umreye gitme gibi bir fırsat doğdu... bi türlü karar veremiyorum..... bir yanım kapat gözünü git diyor, diğer yanım çocuklarla nasıl olur, iş vs.... kalbim pır pır, yerinden fırlayacak, gitme ihtimali bile ayaklarımı yerden kesmeye yetiyor..... en son küçük oğlum 3 yaşlarındayken, iki çocukla gitmiştim... şimdi kızım üç yaşında.... özlemişim.... hayırlısı.....
"önce hayal etmeli insan... hayal etmeli ki, gerçek olma ihtimaline bir tık daha yaklaşabilsin..." meyraa, anonim...:)