Zorunlu bes sizi de kapsıyor mu
Kapsıyorsa kaldınız mı , çıktınız mı ?
Hayır kapsamıyor.... ben özel, bağımsız çalışıyorum, kendi ofisim olduğu için mecburen bağ kur luyum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorunlu bes sizi de kapsıyor mu
Kapsıyorsa kaldınız mı , çıktınız mı ?
"Zerrece tamahım yoktur
Şu dünyanın varına,
Rızkımı veren Hüda'dır,
Kula minnet eylemem...."
KulNesimi
merhaba arkadaşlar....
çok yoğunum şu aralar, buraya uğramaya vakit bulamıyorum....
ev, iş, çocuklar, özel hayat, sözel hayat derken, günün, haftanın, ayın nasıl bittiğini anlayamıyorum..... gün yetmiyor, ömür yetmiyor, yapılacaklara, hayallere.......
en değerli naktimiz olan, vaktimiz, hiç farkına varmadan akıp geçiyor.... birikim hak getire....
diyette de 7. günüm bugün, kaldı 10 günüm...... yemek işi fena gitmiyor da, adım sayısında günlük ortalamam 5.000 civarında..... bi fırsat bulsam da yürüsem hayaliyle yaşıyorum, insan yürüyüşe vakit bulamaz mı? bulamıyorum...... 10.000 ortalama zor görünse de, başaracağım, yani inşallah... :) cuma günü, 19 Mayıs tatil fırsatını değerlendirip, üç günlüğüne şehir dışına çıkacağız inşallah... tek ümidim o üç günlük sürede, yürüyüş işini büyük ölçüde halletmek... tabi yemek işinde, haddi aşmadan......:)
görüldüğü üzre, her şey bir arada olmuyor.... yemek tamam, yürüyüş eksik.....yürüyüş tamam, yemek?
ömür de böyle.... hem karnım doysun, hem pastam dursun, istiyorsak ekstra çaba harcamamız gerek........
Amin , sağolunsizin de başınız sağ olsun, allah ailesine sabır versin.
Amin, sağol meyrabaşınız sağolsun... Allah rahmet eylesin.... hep derim, ölüm konuşunca, her şey susar......
Accık çılgınsın senselam...bu da benden olsun...gülümsemelik...
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
Çok yiyerek zayıflasam
Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam
Gizli olsa herkes bilse.
Bana Hep bana bana Hep bana bana Hep bana
Ben yine her gün kaybolsam
Kandan korkan bir doktor olsam
Aşkımı alıp dağlara çıksam
Dünya çirkin düzelir sansam
Her şey benim, peki sen kimsin?
Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun
Sözleri sattım sonra geri aldım
Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım
Bir gece iki gece derken her gece
Aşk zili çaldı dedim git be
Hem vazgeçip hem sevdiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa.
İstemeden seçtiklerim
Ne işim var burda benim
Ben aslında caz severim
Çok yaşasam yaşlanmasam
Estetiksiz güzel olsam.
Olgunlaşıp çocuk kalsam
Bana Hep bana bana Hep bana bana Hep bana
Zerrin Özer'in bir şarkı sözü alıntısıdır..
Günaydıııın
Günlerdir, hatta birkaç haftadır tv, sosyal medya , haberler vs uzak duruyorum.
Bu uzak duruş çok uzun sürmeyecek biliyorum ama iyi hissediyorum kendimi
Dolap içi eleme düzenleme yaptım
Verilecekler, atılacaklar vardı, evden çıkardım, ohh bi ferahladım.
Boya badana koltuk sandalye döşeme , ufak tefek tadilat işlerimizi de ramazan öncesi yapmaya karar verdik.
Sıcakta uğraşamayız, sonrada bayram okul açılır vs dedik kalkıştık bakalım
O yüzden bu ara harcama çok ama bunları hallettikten sonra geriye evimizle ilgili uzun süre bişeye ihtiyaç olmayacak inşallah
Bugün para çekilip kapora verilecek, boya alınacak
O arada bir yarım altın da sıkıştırayım diyorum alınmış alınmıştır.
Şu işleri bi halledeyim , güzel bir ramazan ve yaz geçirelim Allah ın izniyle
Küçük küçük ama beni yoran herşeyden yeni kurtuldum gibi. Omuzlar bi hafiflesin yazık dimi
Dışarıda işlerim olduğu için bugün hem pratik hem sağlıklı olur diye balık salata yapacağız
Balığın yanına tek kötü alışkanlığımız gazoz...
Allah ım o gazozu simitle balıkla kekle ekmek arasıyla olmadı susayınca kafaya dikmek suretiyle her şekilde severek içerim
Ayrıca belki aranızda sevenler vardır benim gibi diye söyleyeyim; migrosta tamek kahverengi cam şişe meyve sularından var. Tadı lezzeti eskisi gibi
Yazın çay bahçelerinde garsonun krom tepside getirip yuvarlak masanın üzerine bırakıp beline bağlı açacakla açıp ikram ettiğinden ( hani bizde ne konuşuyorsak susup garsonu izlediğimiz zamanlardan :)
Beni çocukluğumun yazlarına götürdüğünden pek bi severim
Günaydıııın
Günlerdir, hatta birkaç haftadır tv, sosyal medya , haberler vs uzak duruyorum.
Bu uzak duruş çok uzun sürmeyecek biliyorum ama iyi hissediyorum kendimi
Dolap içi eleme düzenleme yaptım
Verilecekler, atılacaklar vardı, evden çıkardım, ohh bi ferahladım.
Boya badana koltuk sandalye döşeme , ufak tefek tadilat işlerimizi de ramazan öncesi yapmaya karar verdik.
Sıcakta uğraşamayız, sonrada bayram okul açılır vs dedik kalkıştık bakalım
O yüzden bu ara harcama çok ama bunları hallettikten sonra geriye evimizle ilgili uzun süre bişeye ihtiyaç olmayacak inşallah
Bugün para çekilip kapora verilecek, boya alınacak
O arada bir yarım altın da sıkıştırayım diyorum alınmış alınmıştır.
Şu işleri bi halledeyim , güzel bir ramazan ve yaz geçirelim Allah ın izniyle
Küçük küçük ama beni yoran herşeyden yeni kurtuldum gibi. Omuzlar bi hafiflesin yazık dimi
Dışarıda işlerim olduğu için bugün hem pratik hem sağlıklı olur diye balık salata yapacağız
Balığın yanına tek kötü alışkanlığımız gazoz...
Allah ım o gazozu simitle balıkla kekle ekmek arasıyla olmadı susayınca kafaya dikmek suretiyle her şekilde severek içerim
Ayrıca belki aranızda sevenler vardır benim gibi diye söyleyeyim; migrosta tamek kahverengi cam şişe meyve sularından var. Tadı lezzeti eskisi gibi
Yazın çay bahçelerinde garsonun krom tepside getirip yuvarlak masanın üzerine bırakıp beline bağlı açacakla açıp ikram ettiğinden ( hani bizde ne konuşuyorsak susup garsonu izlediğimiz zamanlardan :)
Beni çocukluğumun yazlarına götürdüğünden pek bi severim
Günaydın.
Biraz mutsuzum ben biraz güçsüz o yüzden okuyup okuyup geçiyorum...
Hepinize sevgiler.
Aynen öyle Deniz annem...üzgün ağacı oynuyorsun bu gün.... oynamıyorum diyorsun.bazen oluyo..sonra geçiyo...geçicek...
geçmeli.
Kesinlikle deneyeceğim, teşekkür ederim.selam....
gazozu bir de yalnızca siyah zeytinle de deneyin derim..masum bir tavsiye..sadece siyah zeytin ve az ekmek....çok açken ama...(asitli içecekleri içtiğim zamanlar müthiş güzel gelmişti bana....kim bilir?belki iş yerinde bir öğle arası molasında yenice denediğim bir şeydi)
kahverengi şişedeki meyve suyunun tadı hep damağımdaydı..şimdi merak ederdim,yine aynı tadı yakalamışlar mı diye....öğrendiğim çok iyi oldu...teşekkür.
planlamalarınız güzel...topikleri okurken(halen okuyorum) sizi ve eğlenceli zambak nikli kişileri karıştırırdım...bazen ikinizi aynı kimseler sanırdım..heh.galiba biriniz yurt dışındaydı...henüz hanginiz ?vaakıf değilim.özür.
evv vet...accık çılgınlık var...şarkı da bende.
en iyisini yapıyorsun canım, ellerine sağlık...
tadilat işleri de zordur, kolay gelsin.... :)
asitli içeçek içmeyi bırakalı, eve almamaya başlayalı, yıllar oldu...... arada, çok nadir tek tük kaçamakları saymazsak.... önceden ne çok içerdik.... olduğu gibi zarar..... şimdilerde sağlıklı içecekler dışında, bi didi girer eve, içilir ki, onu da çocuklar çok seviyor diye, arada mecburen alıyorum, bi de dışarda vs. çok talep olduğunda, senin gazoz :) ama niğde gazozu olacak, diğerlerini sevmiyoruz... :)