- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
selam hanımlar. uzunca bir süre ne okuyabildim ne de yazabildim. biz ani bir şekilde k.pederimi kaybettik.üstelik yanında sadece küçük görümcem ve ben vardık. kalp krizi geçirdi, ilk yardım sertifikam var müdahale ettim ama ecel gelmiş bir kere. ( çok etkilendik. rabbim mekanını cennet eylesin, peygamberimize komşu olsun inşallah. baba gibi baba, adam gibi adam ve insan gibi insandı. ardından aile içinde mal mülk konularını çıkaranlar oldu. aklıma geldikçe hala şaşırıyorum. ölüm bu kadar yakınımızda olduğu halde neden kimse ibret almıyor? ( k.valideme allah yardım etsin, yanında olduğumu(zu) hep hissettirdik, kendisi de farkında. görümcem ünversite sınavına girecek, allah onun da yardımcısı olsun. çok çalışmıştı, şimdi psikolojisi yerle bir. allah ona da yardım etsin. toparlansın inşallah çok acı ama hayat devam ediyor. ((
Başınız sağolsun cnm, Allah rahmet eylesinselam hanımlar. uzunca bir süre ne okuyabildim ne de yazabildim. biz ani bir şekilde k.pederimi kaybettik.üstelik yanında sadece küçük görümcem ve ben vardık. kalp krizi geçirdi, ilk yardım sertifikam var müdahale ettim ama ecel gelmiş bir kere. ( çok etkilendik. rabbim mekanını cennet eylesin, peygamberimize komşu olsun inşallah. baba gibi baba, adam gibi adam ve insan gibi insandı. ardından aile içinde mal mülk konularını çıkaranlar oldu. aklıma geldikçe hala şaşırıyorum. ölüm bu kadar yakınımızda olduğu halde neden kimse ibret almıyor? ( k.valideme allah yardım etsin, yanında olduğumu(zu) hep hissettirdik, kendisi de farkında. görümcem ünversite sınavına girecek, allah onun da yardımcısı olsun. çok çalışmıştı, şimdi psikolojisi yerle bir. allah ona da yardım etsin. toparlansın inşallah çok acı ama hayat devam ediyor. ((
@meyraa "güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır." demiş mevlana.teşekkür ederim. geçmişe bir bakayım.
selam hanımlar. uzunca bir süre ne okuyabildim ne de yazabildim. biz ani bir şekilde k.pederimi kaybettik.üstelik yanında sadece küçük görümcem ve ben vardık. kalp krizi geçirdi, ilk yardım sertifikam var müdahale ettim ama ecel gelmiş bir kere. ( çok etkilendik. rabbim mekanını cennet eylesin, peygamberimize komşu olsun inşallah. baba gibi baba, adam gibi adam ve insan gibi insandı. ardından aile içinde mal mülk konularını çıkaranlar oldu. aklıma geldikçe hala şaşırıyorum. ölüm bu kadar yakınımızda olduğu halde neden kimse ibret almıyor? ( k.valideme allah yardım etsin, yanında olduğumu(zu) hep hissettirdik, kendisi de farkında. görümcem ünversite sınavına girecek, allah onun da yardımcısı olsun. çok çalışmıştı, şimdi psikolojisi yerle bir. allah ona da yardım etsin. toparlansın inşallah çok acı ama hayat devam ediyor. ((
Biz bugün çok eğlendik... Yaz sezonunu açtık mangala gittik. Tedarikli olsak denize bile girerdik.
Eşim için biraz alışveriş yaptık. Kendim ve bebeğim içinde gerekli olan yazlık kıyafetlere yarın bakacağım.
Bunlar için çalıştığım zamandan bir miktar biriktirmistim. Aylik rutinimizi etkilemedi. Eşim on gün sonra maaş alicak ama paramız bitti bile biz de kumbaradan alıp idareli davranicaz bu süreçte. Allah im umarım maaşına zam alabilir.
Eşim mesleğiyle ilgili bir sınava girdi 1350 TL.civari da ona ödeme yaptı umarım geçer ve o da bir gelir kapısı olur bizim için...
Bizden bu kadar hepinize sevgiler...
Günaydın kızlar
Dün gece pentinin internet sitesinde çoraplar indirime girmiş. 20 TL ustünede kargo bedavaydi. 30 TLlik corap aldim. 1 sene coraba ihtiyacım yok artık.
Bir haftadır hemen hemen hergün yemeğe misafir ağırlıyordum. Dün yine 3 kişilik bir misafirim vardı. Buzluktada balık vardı. Balık ve salata ile günü kurtardım.
Bugünde 60 TL TTNET, 21 TLde annemin cep faturasinı yatıracağım.Bugün gelen gidenim olmayacak. Bu yüzden bugünü temizliğe ayırdim. Kışlıkları kaldırıp, gardırop iclerini düzeltmeyi hedefliyorum
günaydın arkadaşlar.....
şöyle indirimleri takip edip, alış- verişten hoşlanan bayanlara gıpta ile bakıyorum... :) hiç mi hiç hoşlanmıyorum kıyafet alış-verişinden, çanta, ayakkabı, ne olursa olsun, her türlü giyim... mobilya ve mutfak eşyası alış-verişinden de... :) benim ayarlarda bir sorun var sanırım, klasik bayan tarifine hiç uymuyorum, alış-veriş konusunda... benim loblar erkek gibi çalışıyor sanırım... :) hiç bir şeyi beğenerek alamıyorum, bunun da etkisi büyük sanırım....
bana de, arkadaşlarla gez.... kahvaltı, yemek, çay, kahve, güzel mekanlarda otur sohbet et, hiç sıkılmam..... alış-verişin sadece yemek ve gezmekle alakalı kısmı cazip geliyor... :)
sempatik maşallah, misafir ağırlama konusundaki istek ve pratikliğine hayranım.... ben de çok severim arkadaşlarım gelsin, oturalım, sohbet, muhabbet.... hazırlık kısmından da sıkılmam, pratiğimdir, çeşit çeşit hazırlarım... hem hızlıyımdır, hem de severim pasta/börek uğraşmayı... ama gel gelelim, her zaman o enerjiyi kendimde bulamıyorum... mesela dün yıllar sonra ilk kez bir pazar evde kalma fırsatı yakaladım... ne bir yere gitmek, ne de kimseyi çağırmak geldi içimden.... çocuklarla akşama kadar çok hoş vakit geçirdik... akşam kardeşim geldi çaya....
Ben bayılırım alışverişe yaa.
"Alışveriş = Mutluluk = Ben" diyebilirim. Yenibir şey aldığımda çocuk gibi seviniyorum. Ama artık ihtiyaç dışı alışverişim nerdeyse sıfır. Önceden modelini beğendiysem 3-5 tane siyah çantam olabilir diyordum. Şimdi 1 tane siyah çantam var, yeter modundayım. Sanırım herşeyin bir doyum noktası oluyor. Bende ona ulaştım. Bir yanım görüp almak istesede, diğer yanım kalabalıklığı düşünüp huzursuz oluyor. Önceden her hafta AVM yada market gezerdim. Artık 2-3 ayda bir anca ihtiyaç varsa gidiyorum.
Misafir ağırlamayı, sevdiğim insanlarla birlikte olmayı bende çok seviyorum. Ama gel gör ki elim hızlı değil. Annem ne kadar hızlı ve pratik bir insansa bende bir o kadar yavaşım. Birde elimi hızlandırsam, hafta 7 günse 5 günü misafir kesin çağırırım ben
altın: 142.95
euro: 3.87
dolar: 3.55
Günaydın herkese...
Yeni ay huzurla beraber berekette getirsin evlerimize.
Berekete ihtiyacımız var çünkü her şey ateş pahası...
Sebze meyveler uçtu gitti.
Kahvaltiliklar keza öyle...
Nereye gidiyoruz böyle...
Ben biraz cildirip geleyim. Öpüyorum kızlar.