Her Telden Ekonomi...

başınız sağolsun....Allah ailenize sabır versin...

Başınız sağolsun cnm, Allah rahmet eylesin
Rabbim kalanlara sabır versin inşallah...

Allah rahmet etsin..... başınız sağolsun.....

ölüm konuşunca, her şey susuyor.......

Ne güzel canım, senin adına sevindim..., bebeğin için de iyi olmuştur... bol bol d vitamini almıştır yumurcak... :)

İnşallah her şey beklediğiniz gibi, gönlünüze göre olur.... Rabbim korktuğunuzdan emin, umduğunuza Nail eylesin...

Günaydın kızlar

Dün gece pentinin internet sitesinde çoraplar indirime girmiş. 20 TL ustünede kargo bedavaydi. 30 TLlik corap aldim. 1 sene coraba ihtiyacım yok artık.

Bir haftadır hemen hemen hergün yemeğe misafir ağırlıyordum. Dün yine 3 kişilik bir misafirim vardı. Buzluktada balık vardı. Balık ve salata ile günü kurtardım.

Bugünde 60 TL TTNET, 21 TLde annemin cep faturasinı yatıracağım.Bugün gelen gidenim olmayacak. Bu yüzden bugünü temizliğe ayırdim. Kışlıkları kaldırıp, gardırop iclerini düzeltmeyi hedefliyorum

günaydın arkadaşlar.....

şöyle indirimleri takip edip, alış- verişten hoşlanan bayanlara gıpta ile bakıyorum... :) hiç mi hiç hoşlanmıyorum kıyafet alış-verişinden, çanta, ayakkabı, ne olursa olsun, her türlü giyim... mobilya ve mutfak eşyası alış-verişinden de... :) benim ayarlarda bir sorun var sanırım, klasik bayan tarifine hiç uymuyorum, alış-veriş konusunda... benim loblar erkek gibi çalışıyor sanırım... :) hiç bir şeyi beğenerek alamıyorum, bunun da etkisi büyük sanırım....

bana de, arkadaşlarla gez.... kahvaltı, yemek, çay, kahve, güzel mekanlarda otur sohbet et, hiç sıkılmam..... alış-verişin sadece yemek ve gezmekle alakalı kısmı cazip geliyor... :)

sempatik maşallah, misafir ağırlama konusundaki istek ve pratikliğine hayranım.... ben de çok severim arkadaşlarım gelsin, oturalım, sohbet, muhabbet.... hazırlık kısmından da sıkılmam, pratiğimdir, çeşit çeşit hazırlarım... hem hızlıyımdır, hem de severim pasta/börek uğraşmayı... ama gel gelelim, her zaman o enerjiyi kendimde bulamıyorum... mesela dün yıllar sonra ilk kez bir pazar evde kalma fırsatı yakaladım... ne bir yere gitmek, ne de kimseyi çağırmak geldi içimden.... çocuklarla akşama kadar çok hoş vakit geçirdik... akşam kardeşim geldi çaya....

Ben bayılırım alışverişe yaa.

"Alışveriş = Mutluluk = Ben" diyebilirim. Yenibir şey aldığımda çocuk gibi seviniyorum. Ama artık ihtiyaç dışı alışverişim nerdeyse sıfır. Önceden modelini beğendiysem 3-5 tane siyah çantam olabilir diyordum. Şimdi 1 tane siyah çantam var, yeter modundayım. Sanırım herşeyin bir doyum noktası oluyor. Bende ona ulaştım. Bir yanım görüp almak istesede, diğer yanım kalabalıklığı düşünüp huzursuz oluyor. Önceden her hafta AVM yada market gezerdim. Artık 2-3 ayda bir anca ihtiyaç varsa gidiyorum.

Misafir ağırlamayı, sevdiğim insanlarla birlikte olmayı bende çok seviyorum. Ama gel gör ki elim hızlı değil. Annem ne kadar hızlı ve pratik bir insansa bende bir o kadar yavaşım. Birde elimi hızlandırsam, hafta 7 günse 5 günü misafir kesin çağırırım ben

maşallah.... :)

sen normalsin zaten bende var bir anormallik, alış-veriş konusunda... :))

Ben alışverişi kendim için değil de eşim, bebeğim , annem v.s için yapmayı seviyorum. Kendime çok beğenerek bayilarak aldığım bir şey hiç olmadı son yıllarda.

Ama ben de market alışverişini çok seviyorum. İnceleye.inceleye saatlerimi bile gecirebilirim.

bugün nadir çalışan insanlardan biri de benim sanırım... :) işçiler tatilde, patronlara tatil yok... :)

İstanbul da hava biraz kapalı bugün... akşam için de çocuklara sözüm var... ama açık hava zor biraz, arkadaşlarla, çocuklar için kapalı alan plan yapmaya çalışıyoruz... henüz bir şey bulamadık... fikri veya tavsiyesi olan varsa sevinirim, sinema dışında... :)

“Hayat, inanan ve salih ameller işleyenler dışında hiç kimsenin kazanamadığı bir oyundur.”
Aliya İzzetbegoviç

:)

Amin, inşallah....

Güzel günlere inşallah.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…