Allah büyük.
Hamileyken işten çıktım. İşsizlik maaşım kesildi. Kirama zam geldi. Eşimin maaşına muhakkak gözüyle baktigimiz zam gelmedi. Altı ay öncesiyle bugün arasındaki gelirimizde yarı yarıya düştü. Kendi yagımızda kavrulurduk. Çok güzel para idaresi yapar gezmemizi tozmamizi da yapar birikimde yapardık.
Şimdi ay sonunu getiremeyeceğiz. Ne olacak bilemiyorum.
Sütüm azaldı bebeğim mama takviyesi alıyor mamalar dünya parası.
Bı an çok bunalıyorum.
Bir an Allah kimseye muhtaç etmez muhakkak bir kapı açar diyorum.
Hep öyle oldu çünkü.
Bekleyelim görelim.
Dün içimi iki aylık bebeğime döktüm , ben iyi dileklerde bulundukça baktım gülümseyerek agular yapıyor. :))
İçim sevinçle doldu. Pek realist bir yaklaşım değil belki ama şu an başka bir yolu yok.
Sevgiyle kalın.
“Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır”
sadece teslimiyet ve biraz sabır.... tıpkı senin yaptığın gibi!
Bosna yi bende çok merak ediyorum. Tarihi içler acısı...
İnşallah gider bize de gelince anlatırsın :) belki bir fotoğraf bile gönderirsin...
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Allah büyük.
Hamileyken işten çıktım. İşsizlik maaşım kesildi. Kirama zam geldi. Eşimin maaşına muhakkak gözüyle baktigimiz zam gelmedi. Altı ay öncesiyle bugün arasındaki gelirimizde yarı yarıya düştü. Kendi yagımızda kavrulurduk. Çok güzel para idaresi yapar gezmemizi tozmamizi da yapar birikimde yapardık.
Şimdi ay sonunu getiremeyeceğiz. Ne olacak bilemiyorum.
Sütüm azaldı bebeğim mama takviyesi alıyor mamalar dünya parası.
Bı an çok bunalıyorum.
Bir an Allah kimseye muhtaç etmez muhakkak bir kapı açar diyorum.
Hep öyle oldu çünkü.
Bekleyelim görelim.
Dün içimi iki aylık bebeğime döktüm , ben iyi dileklerde bulundukça baktım gülümseyerek agular yapıyor. :))
İçim sevinçle doldu. Pek realist bir yaklaşım değil belki ama şu an başka bir yolu yok.
Sevgiyle kalın.
Günaydın herkese...
Şükürler başladım yine bugüne...
Dün çok bunalmistim değişen bir şey yok ama bugün daha iyiyim...
Umarım değişen şeyler de olur...
Hayırla olsun elbette...
Ne geliyorsa güzellikle gelsin hayatımıza...
Biraz maneviyat biraz huzur bir yudum mutluluk bir tutam bereket yağsın üzerimize...
Hayırlı cumalar...
Sen hep gel... Deniz büyürken fikir alırım senden :)
günaydın......mutlu hafta sonları olsun....
Ya ne güzel insanlarsınız...elbette .....bütün denizler bizim
her gecenin bir sabahı var...ve her zaman yeni bir kapı açılıyor..sen bizzat yaşamış biri olarak çok daha iyi biliyorsun..sabır,,,,şükür,,,,dua...
biraz da çaba demeyi unutmuşum...ama senin için geçici bu günler...deniz büyüyecek...her şey yoluna girecek inşallah..
yalnız olmadığını bil....
amin cnm çok teşekkür ederimsempatik kız....
evindeki sıkıntını diğer topikten biliyorum...işlerinde kolaylıklar diliyorum...
Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar versin Rabbim.selam hanımlar. uzunca bir süre ne okuyabildim ne de yazabildim. biz ani bir şekilde k.pederimi kaybettik.üstelik yanında sadece küçük görümcem ve ben vardık. kalp krizi geçirdi, ilk yardım sertifikam var müdahale ettim ama ecel gelmiş bir kere. ( çok etkilendik. rabbim mekanını cennet eylesin, peygamberimize komşu olsun inşallah. baba gibi baba, adam gibi adam ve insan gibi insandı. ardından aile içinde mal mülk konularını çıkaranlar oldu. aklıma geldikçe hala şaşırıyorum. ölüm bu kadar yakınımızda olduğu halde neden kimse ibret almıyor? ( k.valideme allah yardım etsin, yanında olduğumu(zu) hep hissettirdik, kendisi de farkında. görümcem ünversite sınavına girecek, allah onun da yardımcısı olsun. çok çalışmıştı, şimdi psikolojisi yerle bir. allah ona da yardım etsin. toparlansın inşallah çok acı ama hayat devam ediyor. ((