Her Telden Ekonomi...

“Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır”

sadece teslimiyet ve biraz sabır.... tıpkı senin yaptığın gibi!

Bosna yi bende çok merak ediyorum. Tarihi içler acısı...
İnşallah gider bize de gelince anlatırsın :) belki bir fotoğraf bile gönderirsin...

"Yeryüzünün öğretmeni olabilmek için, gökyüzünün öğrencisi olmak lâzım."
ALİYA İZZETBEGOVİÇ

Bilge kralın memleketi... çok büyük bir şahsiyet gerçekten...

eşim yurt dışına çıkalım mı dediğinde, ikinci olarak gitmek istediğim yer ama bir türlü nasip olmadı...
bu sefer inşallah... :)

Canım benim seni çok iyi anlıyorum.
Çok üzüldüm gerçekten.
Umarım herşey yoluna girer
Sakın ümitsizliğe düşme bebişinde pozitif baksana annecini nasılda anlıyo kıyamam ona.
Ben kendimize bakamadığımız için bebek bile düşünemiyorum yaşım 33

evet evet...''.bir yudum mutluluk yağsın'' üzerimize................

Hayırlı geceler kızlar,
İşten güçten fırsat bulupta yazamıyorum bir türlü. "Herkesin her türlü derdi var." diye boşuna dememişler. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah.

@bir yudum mutluluk bizde boya işlerine girişeceğiz ramazan öncesi. Sonraki temizlikte çok zorlayacak. Allah ikimizede kolaylık versin inşallah.
Bu sene çatımız akmıştı hep. Tavanlar falan hep küf içinde. Yaptırdığım straforlar düştü. Ramazana girmeden yaptırmak istiyoruz, Allahın izniyle.

Yalnız turistik bir yerde yaşadığımızdan ve oteller yeni yeni açılmaya başladığı için. Usta bulmak neredeyse imkansız. Bulabildiklerimizde dudak uçuklatacak rakamlar istiyor.

Normalde sadece tavanlar ve bir odanın tek duvarı boyanacaktı. Ama tüm ev için fiyat alayım dedim.Şöyle uygun yaparım, böyle ucuz yaparım ama önce görmem lazım diyen bir usta geldi. 110 m2 evi boyamaya sadece işçilik için 1500 TL istiyor.

Üstelik bir günlük işi varmış güya öyle diyor. Duyunca sinirden nevrim döndü. Ben boşuna okuyorum o zaman dedim. Okumayıp boyacılık yapayım. Tamam belki zor işler ama ederi bu kadarda değil yani.

Gözü tok işinde iyi bir usta bulup, 2 hafta sonraya evi boyatmam lazım

Sen hep gel... Deniz büyürken fikir alırım senden :)

elbette .....bütün denizler bizim

her gecenin bir sabahı var...ve her zaman yeni bir kapı açılıyor..sen bizzat yaşamış biri olarak çok daha iyi biliyorsun..sabır,,,,şükür,,,,dua...
biraz da çaba demeyi unutmuşum...ama senin için geçici bu günler...deniz büyüyecek...her şey yoluna girecek inşallah..
yalnız olmadığını bil....

Son düzenleme:
günaydın......mutlu hafta sonları olsun....

günaydın... :)

biraz geç oldu ama ancak ofise gelebildim... :) kardeşimle dışarıda kahvaltı yaptık, iyi geldi... normalde cumartesi günleri pek uğramıyorum ofise ama dün eşimi gönderdim ya, bunalım takılıyorum, bir kaç saat kafa dağıtmaya geldim... :)

öğleden sonra da eve geçip, çocukları parka götürmeyi düşünüyorum.....

Ya ne güzel insanlarsınız...
Bunlar en büyük zenginlik :)

Deniz bugün bir eliyle diğerini tutmayı keşfetti. Ben de oğlum atomu parçalamış çağına mutlu oldum. :)) Bin şükür.

merhaba arkadaşlar....

ya öncelikle ben de gelebilir miyim tarzı sorularla karşılaşıyorum... arkadaşlar burası benim tapulu yerim değil ( ki olsa da davet ederdim sizi, o ayrı :) ) gayet tabi her isteyen gelebilir.... eleme kendiliğinden gerçekleşir zaten, yani bize ayak uyduramayan, umduğunu bulamayan, daha lay lay lom sohbet arayan gider.... bu kadar basit... burada her türlü sohbet serbest, sınırları aşmadığı sürece...

ben bu topiği, bi orda, bi burda yazamadığım, bi orayı, bi burayı okuyamadığım, tek adreste olmak istediğim için açtım... sevdiğim ve seveceğim arkadaşlarla, acısıyla tatlısıyla hayatı paylaşmaktan başka da bir amacım yok...

umarım yüreğimize dokunan, yüreklere dokunabildiğimiz sohbetlere vesile olur... :)

Günaydın arkadaşlar....

Çocuklar dün parkta o kadar yoruldu ki, ilk defa bu saat oldu kalkamadı oğlanlar.... :)

Bugün pazar ve ilk defa bir program yapmadım, çocuklarla evde geçirmeyi düşünüyorum, ortak faaliyetler yaparak...

Bizde böyle, sizler de iyisiniz umarım.....

selam hanımlar. uzunca bir süre ne okuyabildim ne de yazabildim. biz ani bir şekilde k.pederimi kaybettik. üstelik yanında sadece küçük görümcem ve ben vardık. kalp krizi geçirdi, ilk yardım sertifikam var müdahale ettim ama ecel gelmiş bir kere. ( çok etkilendik. rabbim mekanını cennet eylesin, peygamberimize komşu olsun inşallah. baba gibi baba, adam gibi adam ve insan gibi insandı. ardından aile içinde mal mülk konularını çıkaranlar oldu. aklıma geldikçe hala şaşırıyorum. ölüm bu kadar yakınımızda olduğu halde neden kimse ibret almıyor? ( k.valideme allah yardım etsin, yanında olduğumu(zu) hep hissettirdik, kendisi de farkında. görümcem ünversite sınavına girecek, allah onun da yardımcısı olsun. çok çalışmıştı, şimdi psikolojisi yerle bir. allah ona da yardım etsin. toparlansın inşallah çok acı ama hayat devam ediyor. ((

Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar versin Rabbim.

Janita Allah rahmet eylesin. Ruhu huzur bulsun dilerim. Sizlere de sabır ve kolaylıklar diliyorum...
Her şey nasıl da bir anda anlamını yitiriyor ölüm söz konusu olduğunda...

Biz bugün çok eğlendik... Yaz sezonunu açtık mangala gittik. Tedarikli olsak denize bile girerdik.
Eşim için biraz alışveriş yaptık. Kendim ve bebeğim içinde gerekli olan yazlık kıyafetlere yarın bakacağım.
Bunlar için çalıştığım zamandan bir miktar biriktirmistim. Aylik rutinimizi etkilemedi. Eşim on gün sonra maaş alicak ama paramız bitti bile biz de kumbaradan alıp idareli davranicaz bu süreçte. Allah im umarım maaşına zam alabilir.
Eşim mesleğiyle ilgili bir sınava girdi 1350 TL.civari da ona ödeme yaptı umarım geçer ve o da bir gelir kapısı olur bizim için...

Bizden bu kadar hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…