Her Telden Ekonomi...

Her fırsatı tatile çeviren bir özelliğim olduğu için , sizin için de şu geldi aklıma ; yardımcınızla gitseniz çocuklarla o kadar yorulmazsınız .. Bir alternatif ..

Ben de geldim ( beni ananlar olmasa da )

O dediğiniz yorgunluk hissi bende de var
Sanırım bu yıl baharın tam gelemeyişinden kaynaklı ..
Türkiyenin her yerinde öyle mi bilmiyorum ama bizim burda bir bakmışsın , soğuk rüzgar , bir bakmışsın bol güneş , bir bakmışsın sağanak yağmur .. Anlık değişiyor ..

Bu haftasonu tatili 1 Mayısla birleşince hemen tatil ayarladım .. 1.500 ü bulacak gibi

mutlu huzurlu sağlıklı neş'eli olalım da , önemli olan o ..

Ben de çok istiyorum evde çalışıp para kazanabilmeyi, keşke bir yolu olsa... Meyra nin saydığı seçenekler hem beceri hem çevre istiyor...
Aynen öyle.
Çevre faktörü çok önemli
Benim çevrem direk hediye olarak ister:))
Başka bi yolu yokmu bu işin

Her fırsatı tatile çeviren bir özelliğim olduğu için , sizin için de şu geldi aklıma ; yardımcınızla gitseniz çocuklarla o kadar yorulmazsınız .. Bir alternatif ..

pozitif enerji yayan herkese kapı açık, davete gerek yok... :)

öneri için teşekkür ederim de, ben yardımcının yatılı olmasına, tatillere yardımcıyla çıkılmasına, kısaca yardımcının hayatın her alanının içinde olmasına karşıyım.... yardımcı sabah gelir, ben çıkarım, akşam ben eve girerim, yardımcı çıkar...

eşle, çocukla olan her an benim için özeldir ve bu özel anlarda dışarıdan bir kişinin, kim olursa olsun, bulunmaması hususunda hassasım... :) tabi bu benim fikrim, herkesin fikrine de saygı duyarım...

dolayısıyla, çocuklarla harala gürele gitmekle, gitmemek arasında tercih yapıp ona göre belirliyorum, tatil planımı, rotamı vs. :)

Günaydın herkese...
Şükürler başladım yine bugüne...
Dün çok bunalmistim değişen bir şey yok ama bugün daha iyiyim...
Umarım değişen şeyler de olur...
Hayırla olsun elbette...
Ne geliyorsa güzellikle gelsin hayatımıza...

Biraz maneviyat biraz huzur bir yudum mutluluk bir tutam bereket yağsın üzerimize...

Hayırlı cumalar...

Günaydın herkese
İki gündür kendimi hamile sanmam az önce hayal kırıklığıyla sonuçlandı ve ben teli elime alıp rastgele buraya girdim hem okudum hem ağladım hem ağladım hem okudum en son bu mesajlada bi zirveye ulaştım.
Oysa işk kızımı büyütürken bir tane yeter demiştim, bir daha asla demiştim , çok çocuklu anne olmak benim işim değil demiştim. Şimdi kızım kardeş,biz ikinci kez anne baba olmak istiyoruz. Gittiğimiz heryerde gözümüz bebeklerde. Acaba ben büyük sözümün cezasını mı çekiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Vardır elbet Rabbimin bi bildiği....
Ben gözümün yaşını silip rutine geri döneyim
Hayırlı Cumalar olsun

canım yaaa........................

vakti saati gelmeden, biz ne yaparsak yapalım, gelmez... zamanı geldiğindeyse biz ne yaparsak yapalım, gitmez... :)

lütfen kendini üzme, sabırla vaktini bekle! hayırlısıyla en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah Rabbim.... senin ve bebek isteyen herkesin, buradaki arkadaşların da..... birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü farketmez... biliyoruz ki bir kadın istiyorsa şayet, yedinciyi bile, ilki gibi heyecanlı bekleme, isteme potansiyeline sahiptir..... :)

sen ikinciyi düşünmüyordum, onun cezası mı diye düşünüyorsun..... ben ki, asla evleneyim de anne olayım, boy boy çocuklarım olsun, hayalleri kuran biri değildim.... etrafımdakiler, sırf anne olmak için evlenirim derken, ben tebessüm ederdim..... şu an üç çocuklu ve dördüncü bir melek nasıl olur diye düşünebilen, biri olarak, kendi kendimi hayretle seyreder haldeyim...

yani korkma... çok şükür ki, Rabbim bize kendi hakettiklerimizle, büyük sözlerimizle değil de, merhametiyle rahmetiyle muamele ediyor...

İnşallah hayırlısıyla gelir de hiç gitmez
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tesellin için
Ağladığımı eşim anlamasın diye alerjim tutmuş numarası yaptım, yalandan hapşırdım :)
Çok haklısın bunun ilki ikincisi beşincisi olmuyormuş.

İnan bilmiyorum. Düşünüyorum bulamıyorum. Benim de ihtiyacım var, bebeğim de var keşke olsa çalıssam.
Bir gün bulursam yazarim...
Allah bi kapı açar diye umut ediyorum.
Napcaz bu maddiyat işlerini gerçekten canım çok sıkılıyo çıkmazdayım bildiğin

tebdili mekanda ferahlık varmış ....
pasaport sürem dolmuş..... pasaportu yenileyip, 19 mayıs tatilini de değerlendirip, üç günlüğüne Bosna ya gitmek istiyorum, inşallah... :)

Amanın maşallah diyeyim Meyracım dördüncüyü düşünmek ilk etapta koruyucu gibi gelse de çok cici aslında :) ben de oğlumdan sonra yoooooo uzun süre istemem derken beş yaşını doldurunca kızımı kucağımda buldum..Allah yokluklarını aratmasın Allah isteyen herkese versin...hayatımızı biraz düzene soktuktan sonra üçüncü olsa mı acaba diye düşünmüyor değilim

Allah bi kapı açar diye umut ediyorum.
Napcaz bu maddiyat işlerini gerçekten canım çok sıkılıyo çıkmazdayım bildiğin
Allah büyük.
Hamileyken işten çıktım. İşsizlik maaşım kesildi. Kirama zam geldi. Eşimin maaşına muhakkak gözüyle baktigimiz zam gelmedi. Altı ay öncesiyle bugün arasındaki gelirimizde yarı yarıya düştü. Kendi yagımızda kavrulurduk. Çok güzel para idaresi yapar gezmemizi tozmamizi da yapar birikimde yapardık.
Şimdi ay sonunu getiremeyeceğiz. Ne olacak bilemiyorum.
Sütüm azaldı bebeğim mama takviyesi alıyor mamalar dünya parası.
Bı an çok bunalıyorum.
Bir an Allah kimseye muhtaç etmez muhakkak bir kapı açar diyorum.
Hep öyle oldu çünkü.
Bekleyelim görelim.

Dün içimi iki aylık bebeğime döktüm , ben iyi dileklerde bulundukça baktım gülümseyerek agular yapıyor. :))

İçim sevinçle doldu. Pek realist bir yaklaşım değil belki ama şu an başka bir yolu yok.

Sevgiyle kalın.

tebdili mekanda ferahlık varmış ....
pasaport sürem dolmuş..... pasaportu yenileyip, 19 mayıs tatilini de değerlendirip, üç günlüğüne Bosna ya gitmek istiyorum, inşallah... :)
Bosna yi bende çok merak ediyorum. Tarihi içler acısı...
İnşallah gider bize de gelince anlatırsın :) belki bir fotoğraf bile gönderirsin...

durum vahim, depresyondayım diyorum, kimse inanmıyor... :))

amin canım, neden olmasın.... Rabbim gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…