- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
senin oğlanlar büyük, yormaz seni, bir kaç gün kaçmak iyi gelebilir... :)
benim durum vahim... :) bi coşuyorum, Seyşeller e gidecek enerjim oluyor, bi duruluyorum, eve kim gidecek, diyorum... :))
KIRILGAN
Kırılgan bir çocugum ben
Yüreğim Cam kırığı
Bütün duygulardan öce
Öğrendim ayrılığı
Saldırgan diyorlar bana
Oysa kırılganım ben
Gözyaşlarım mücevher
Saklıyorum herkesten
Ürküyorlar gözümdeki atesten
Ürküyorlar dilimdeki zehirden
Ürküyorlar o dur durak bilmeyen
gözükara cesaretimden
Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum,
Bir yanı çılgın dağ doruğu.
Oysa böyle yapmasam ben
Nasıl korurum içimdeki çocuğu?
Bir yanım çılgın nar ağacı
Bir yanım buz sarayı.
Murathan MUNGAN
beni anlatmış sanki..............................
Aynen öyle.Ben de çok istiyorum evde çalışıp para kazanabilmeyi, keşke bir yolu olsa... Meyra nin saydığı seçenekler hem beceri hem çevre istiyor...
Sen hep gel... Deniz büyürken fikir alırım senden :)gönülden selam................
sizleri okumak iyi geliyor.....arada geleyim mi ?
Her fırsatı tatile çeviren bir özelliğim olduğu için , sizin için de şu geldi aklıma ; yardımcınızla gitseniz çocuklarla o kadar yorulmazsınız .. Bir alternatif ..
İnan bilmiyorum. Düşünüyorum bulamıyorum. Benim de ihtiyacım var, bebeğim de var keşke olsa çalıssam.Aynen öyle.
Çevre faktörü çok önemli
Benim çevrem direk hediye olarak ister:))
Başka bi yolu yokmu bu işin
Günaydın herkesebiz bayanlar çocuk konusunda akıllanmayız, ben bunu anladım, bunu bilir, bunu söylerim... :)) çocuk biraz büyüyüp kendine gelince, çektiğimiz bütün eziyetler unutulur, rahmeti zahmetine ağır basar ve o tarif edilemez, muhteşem duyguyu tekrar tekrar yaşamak isteriz..... çok da iyi ederiz.... sen de hiç düşünme, çok da güzel olur... nokta... :))
Rabbim isteyen herkese, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin... amin...
Günaydın herkese
İki gündür kendimi hamile sanmam az önce hayal kırıklığıyla sonuçlandı ve ben teli elime alıp rastgele buraya girdim hem okudum hem ağladım hem ağladım hem okudum en son bu mesajlada bi zirveye ulaştım.
Oysa işk kızımı büyütürken bir tane yeter demiştim, bir daha asla demiştim , çok çocuklu anne olmak benim işim değil demiştim. Şimdi kızım kardeş,biz ikinci kez anne baba olmak istiyoruz. Gittiğimiz heryerde gözümüz bebeklerde. Acaba ben büyük sözümün cezasını mı çekiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Vardır elbet Rabbimin bi bildiği....
Ben gözümün yaşını silip rutine geri döneyim
Hayırlı Cumalar olsun[/QUOTE
canım yaaa....................................................................
vakti saati gelmeden, biz ne yaparsak yapalım, gelmez... zamanı geldiğindeyse biz ne yaparsak yapalım, gitmez... :)
lütfen kendini üzme, sabırla vaktini bekle! hayırlısıyla en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah Rabbim.... senin ve bebek isteyen herkesin, buradaki arkadaşların da..... birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü farketmez... biliyoruz ki bir kadın istiyorsa şayet, yedinciyi bile, ilki gibi heyecanlı bekleme, isteme potansiyeline sahiptir..... :)
sen ikinciyi düşünmüyordum, onun cezası mı diye düşünüyorsun..... ben ki, asla evleneyim de anne olayım, boy boy çocuklarım olsun, hayalleri kuran biri değildim.... etrafımdakiler, sırf anne olmak için evlenirim derken, ben tebessüm ederdim..... şu an üç çocuklu ve dördüncü bir melek nasıl olur diye düşünebilen, biri olarak, kendi kendimi hayretle seyreder haldeyim...
yani korkma... çok şükür ki, Rabbim bize kendi hakettiklerimizle, büyük sözlerimizle değil de, merhametiyle rahmetiyle muamele ediyor...
Günaydın herkese
İki gündür kendimi hamile sanmam az önce hayal kırıklığıyla sonuçlandı ve ben teli elime alıp rastgele buraya girdim hem okudum hem ağladım hem ağladım hem okudum en son bu mesajlada bi zirveye ulaştım.
Oysa işk kızımı büyütürken bir tane yeter demiştim, bir daha asla demiştim , çok çocuklu anne olmak benim işim değil demiştim. Şimdi kızım kardeş,biz ikinci kez anne baba olmak istiyoruz. Gittiğimiz heryerde gözümüz bebeklerde. Acaba ben büyük sözümün cezasını mı çekiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Vardır elbet Rabbimin bi bildiği....
Ben gözümün yaşını silip rutine geri döneyim
Hayırlı Cumalar olsun
İnşallah hayırlısıyla gelir de hiç gitmezcanım yaaa........................
vakti saati gelmeden, biz ne yaparsak yapalım, gelmez... zamanı geldiğindeyse biz ne yaparsak yapalım, gitmez... :)
lütfen kendini üzme, sabırla vaktini bekle! hayırlısıyla en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah Rabbim.... senin ve bebek isteyen herkesin, buradaki arkadaşların da..... birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü farketmez... biliyoruz ki bir kadın istiyorsa şayet, yedinciyi bile, ilki gibi heyecanlı bekleme, isteme potansiyeline sahiptir..... :)
sen ikinciyi düşünmüyordum, onun cezası mı diye düşünüyorsun..... ben ki, asla evleneyim de anne olayım, boy boy çocuklarım olsun, hayalleri kuran biri değildim.... etrafımdakiler, sırf anne olmak için evlenirim derken, ben tebessüm ederdim..... şu an üç çocuklu ve dördüncü bir melek nasıl olur diye düşünebilen, biri olarak, kendi kendimi hayretle seyreder haldeyim...
yani korkma... çok şükür ki, Rabbim bize kendi hakettiklerimizle, büyük sözlerimizle değil de, merhametiyle rahmetiyle muamele ediyor...
Allah bi kapı açar diye umut ediyorum.İnan bilmiyorum. Düşünüyorum bulamıyorum. Benim de ihtiyacım var, bebeğim de var keşke olsa çalıssam.
Bir gün bulursam yazarim...
canım yaaa........................
Allah büyük.Allah bi kapı açar diye umut ediyorum.
Napcaz bu maddiyat işlerini gerçekten canım çok sıkılıyo çıkmazdayım bildiğin
Bosna yi bende çok merak ediyorum. Tarihi içler acısı...tebdili mekanda ferahlık varmış ....
pasaport sürem dolmuş..... pasaportu yenileyip, 19 mayıs tatilini de değerlendirip, üç günlüğüne Bosna ya gitmek istiyorum, inşallah... :)
Amanın maşallah diyeyim Meyracım dördüncüyü düşünmek ilk etapta koruyucu gibi gelse de çok cici aslında :) ben de oğlumdan sonra yoooooo uzun süre istemem derken beş yaşını doldurunca kızımı kucağımda buldum..Allah yokluklarını aratmasın Allah isteyen herkese versin...hayatımızı biraz düzene soktuktan sonra üçüncü olsa mı acaba diye düşünmüyor değilim