- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Amin sağolasın meyrahakkınızda hayırlısı olsun canım... :)
bizim yazlıkta o taraflarda, bakarsın komşu oluruz.... :)
Amin sağolasın meyra
Annemin yazlığı var şarköyde , belkide komşuyuz haberimiz yok :)
Yardımcı olabilirim istersen.Bu saydıkların konusunda iyi değilim:)
Araştırıyorum netten ama yok bişey bulamıyorum
Bazı işlerde çevreye gerek olmuyo :)Ben de çok istiyorum evde çalışıp para kazanabilmeyi, keşke bir yolu olsa... Meyra nin saydığı seçenekler hem beceri hem çevre istiyor...
Mesela?Bazı işlerde çevreye gerek olmuyo :)
Cemalnur Sargut bir konuşmasında demişti ki; ben sıkıldığımda bunaldığımda bir çıkmaza düştüğümde Rabbim e sığınırım, O'na anlatırım O da bana bazen kullarının vasıtasıyla cevap verir.Ve sen yine denendiginde,
Ve yine kalbin daraldıgında,
Ve yine bütün kapılar kapandıgında,
Ve yine ne yapman gerektigini bilmediginde,
Uzun uzun düşün
Ve Hatırla Yaradanını
"Allah kuluna kafi degil mi?"
Zümer süresi-36.ayet
hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz, ömrümüz olsun inşallah.... :)
Cemalnur Sargut bir konuşmasında demişti ki; ben sıkıldığımda bunaldığımda bir çıkmaza düştüğümde Rabbim e sığınırım, O'na anlatırım O da bana bazen kullarının vasıtasıyla cevap verir.
Bu yazının okuyunca o geldi aklıma...
Tebessüm ettim.
Herkese mutlu huzurlu günler.
Merhaba :)irmae ara ara görüyorum sizi.... beğenip kaçıyorsunuz... :) hiç sohbet etme imkanımız olmadı... ilk defa bir nick dikkatimi çekiyor... vardır bunda da bir hayır... :) tanımak isterdim sizi...
Hepsi değil ama bazı katalog işleri... Sistemlerinde gerçekten iyiler.. Bende üyeyim. Bilgi almak istersen detaylı bilgi verebilirim.Mesela?
Merhaba :)
Ekonomi, tasarruf ve birikim konularında çok zayıfım ama bir yanım da artık gelen parayı öylece göndermeye razı gelmiyor. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum, o yüzden ilham almak için bu başlıkların daimi ziyaretçisiyim ama açıkcası verecek bir tavsiyem olmayınca ancak okuyup beğenip kaçıyorum. Hiç sohbete katılma şansım olmadı. Ama dikkat çekmişim demek ki. Çünkü vütün boş vakit yakaladığımda beş dakika da olsa uğruyorum neler yazmışsınız bakıyorum hep.:)
Teşekkür ederim. Ama pek bana göre değil sanırım:)Hepsi değil ama bazı katalog işleri... Sistemlerinde gerçekten iyiler.. Bende üyeyim. Bilgi almak istersen detaylı bilgi verebilirim.
Hoşgeldiniz,:)Merhaba :)
Ekonomi, tasarruf ve birikim konularında çok zayıfım ama bir yanım da artık gelen parayı öylece göndermeye razı gelmiyor. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum, o yüzden ilham almak için bu başlıkların daimi ziyaretçisiyim ama açıkcası verecek bir tavsiyem olmayınca ancak okuyup beğenip kaçıyorum. Hiç sohbete katılma şansım olmadı. Ama dikkat çekmişim demek ki. Çünkü vütün boş vakit yakaladığımda beş dakika da olsa uğruyorum neler yazmışsınız bakıyorum hep.:)
daha eve gidip, çocukları alıp, arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.... :)
dün akşam misafirlerim vardı, sonrasında, çocukları toparla, yatır, film izle vs. ancak 3 gibi falan uyuyabildim... sabah erken kalkıp, oğlanları okula gönderdikten sonra temizliğe daldım... :) ilk defa cam sildim, teras yıkadım... :)) evet bu aralar normal değilim, bunalım takılıyorum, bahardan da olabilir :) sonra yardımcı ablamız gelince, kızımı bırakıp, ofise geçtim... yoğun bir günün ardından da, akşam pikniği... bilmiyorum bu tempoya daha ne kadar dayanabilirim... :))
Ben bir haftadır enerjimi toplatıp dip köşe temizliğimi bitiremiyorum, bakıyorum boş iki günüm olsa biter gibi ama dün akşam 23:30 a kadar bir şeyleri ayıklayıp temizledim muhtemelen bu akşam da aynı şekilde akşam yatana kadar temizlikle ilgileneceğim ama ev yüne toplanmayacak delireceğim. Maşallah enerjiniz muazzam bana da bir güç kuvvet lazım, mıymıntılıktan öleceğim.daha eve gidip, çocukları alıp, arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.... :)
dün akşam misafirlerim vardı, sonrasında, çocukları toparla, yatır, film izle vs. ancak 3 gibi falan uyuyabildim... sabah erken kalkıp, oğlanları okula gönderdikten sonra temizliğe daldım... :) ilk defa cam sildim, teras yıkadım... :)) evet bu aralar normal değilim, bunalım takılıyorum, bahardan da olabilir :) sonra yardımcı ablamız gelince, kızımı bırakıp, ofise geçtim... yoğun bir günün ardından da, akşam pikniği... bilmiyorum bu tempoya daha ne kadar dayanabilirim... :))
Kendimi çok yalnız hissettiğim zamanlarda; bir kamyon kasasının arkasında, bir kitabın sayfasında, benim görebileceğim her yerde şu ayet karşıma çıkıyordu:Cemalnur Sargut bir konuşmasında demişti ki; ben sıkıldığımda bunaldığımda bir çıkmaza düştüğümde Rabbim e sığınırım, O'na anlatırım O da bana bazen kullarının vasıtasıyla cevap verir.
Bu yazının okuyunca o geldi aklıma...
Tebessüm ettim.
Herkese mutlu huzurlu günler.