Ben de diyorum kulaklarım niye çınlıyor
Güzel yürekler burada buluşmuşsa eğer icabet etmemek olmaz...
Eğer siz buradaysaniz ben de varım iki lafın belini kırmaya...
Dostça paylasimlarda birlikte olmak dileğiyle inşallah...
Meslektaşım o benim :) sohbeti hoş, yüreği güzel, naif bir insandır...yazmadığım o dönemlerde "acaba ne yapıyor?" diye aklıma gelenlerden...Kalp kalbe karşı ki o da bizi sorup durmuş...hoş geldiniz... :)
dönmemin bir sebebi de, sizin gibi hiç tanımadığım, sohbet etmediğim bir kişinin, beni soruşundaki o samimiyetin sıcaklığını hissedişim oldu...
Meslektaşım o benim :) sohbeti hoş, yüreği güzel, naif bir insandır...yazmadığım o dönemlerde "acaba ne yapıyor?" diye aklıma gelenlerden...Kalp kalbe karşı ki o da bizi sorup durmuş...
Günaydın kızlar, gününüz çok güzel geçsin :)
hepimizin günü güzel geçsin inşallah da, şu bahar yorgunluğu veya adı her neyse onu ne yapacağız canım? :)
bi tuhafım bu günlerde..... yoğunluktan mıdır nedir anlamadım, şöyle bir kaç günlüğüne bir yerlere kaçmam lazım sanırım... :)
Merabaaaaa
Benim bi sorum olcak nasıl birikim yapıyosunuz.
Evde para kazanabildiğiniz işler varmı
Benimde bir yerlere gidesim var ama zaman imkan yok şu aralar
O bahar yorgunluğu ne zamandır benim üzerimde de var...kolumu kaldıracak halim yok sanki...canım hiçbir şey yapmak istemiyor...kendimi zorlayarak işe geliyorum ne zamandır...kiminle de bu konuyu konuşsam herkes benim gibi..bir taraftan da canım tatil çekmekte :) yorgunum ama gezmeye halim var yani :) kızıyorum kendime bazen :)hepimizin günü güzel geçsin inşallah da, şu bahar yorgunluğu veya adı her neyse onu ne yapacağız canım? :)
bi tuhafım bu günlerde..... yoğunluktan mıdır nedir anlamadım, şöyle bir kaç günlüğüne bir yerlere kaçmam lazım sanırım... :)
O bahar yorgunluğu ne zamandır benim üzerimde de var...kolumu kaldıracak halim yok sanki...canım hiçbir şey yapmak istemiyor...kendimi zorlayarak işe geliyorum ne zamandır...kiminle de bu konuyu konuşsam herkes benim gibi..bir taraftan da canım tatil çekmekte :) yorgunum ama gezmeye halim var yani :) kızıyorum kendime bazen :)
Oğlanlar büyük de sınav zamanları tam...bir de zaten bir yere kıpırdayamıyorum dedim evde büyük temizlik harekatı başlattım...Hafta sonu boyacı girecek eve...Ramazan gelmeden yapayım temizliğimi...okul kapanır, adli tatil başlar, o zaman gezeriz nasipse...senin oğlanlar büyük, yormaz seni, bir kaç gün kaçmak iyi gelebilir... :)
benim durum vahim... :) bi coşuyorum, Seyşeller e gidecek enerjim oluyor, bi duruluyorum, eve kim gidecek, diyorum... :))
KIRILGAN
Kırılgan bir çocugum ben
Yüreğim Cam kırığı
Bütün duygulardan öce
Öğrendim ayrılığı
Saldırgan diyorlar bana
Oysa kırılganım ben
Gözyaşlarım mücevher
Saklıyorum herkesten
Ürküyorlar gözümdeki atesten
Ürküyorlar dilimdeki zehirden
Ürküyorlar o dur durak bilmeyen
gözükara cesaretimden
Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum,
Bir yanı çılgın dağ doruğu.
Oysa böyle yapmasam ben
Nasıl korurum içimdeki çocuğu?
Bir yanım çılgın nar ağacı
Bir yanım buz sarayı.
Murathan MUNGAN
beni anlatmış sanki..............................
Oğlanlar büyük de sınav zamanları tam...bir de zaten bir yere kıpırdayamıyorum dedim evde büyük temizlik harekatı başlattım...Hafta sonu boyacı girecek eve...Ramazan gelmeden yapayım temizliğimi...okul kapanır, adli tatil başlar, o zaman gezeriz nasipse...
Şiir harika bu arada...Çok sevdiğim bir şiir...
dördüncü çocuk bayağı cesaret ister bence...ha tabi isteyen, durumu müsait olan, iyi bir eğitim ve "sevgi" vereceğini düşünen dört değil daha fazla da yapsın :) ama zor iş çocuk...çoğu zaman insan kendisine bile ayıracak zaman bulamıyor..hep bir koşuşturmaca içindeyiz çünkü...Ve tabiki herkesin durumu farklı, şartları farklı...ben kendi adıma evlatlarıma yeteyim yeter...iki sene sonra üniversiteleri, askerlikleri, işleri , evlilikleri...Zaten bir üçüncü çocuğu hiç düşünmedim...Hayırlısı böyleymiş dedim...Allah bunlara ömür versin...Rabbim kimsenin de kucağını boş bırakmasın, kimseye evlat acısı da yaşatmasın...Evlat sevgisinden öte bir şey yok şu dünyada..işte anne olmak böyle bir şey... isteyince kafanı alıp istediğin yere gidemiyorsun, gitmek de istemiyorsun zaten.... herkesi bırakıyorsun da, evladı bırakamıyorsun... :)
anne olmayı düşünen arkadaşlar, bir daha düşünün derim... :))
ha bunu neden dedim, dün bir arkadaşımın, ki benden yoğundur kendileri, dördüncü bebeğini beklediği müjdesini aldım ve kendimi, nasıl olur acaba dördüncü, kızıma bir kız kardeş vs. diye düşünürken buldum.... sonra kendime geldim tabi, uçtuğum gibi inmesini de bildim, çok şükür... :)))
ha bitti mi, bitmediii..... madem hamileliğe, doğurmaya cesaretim yok, evlat alayım, küçük bir kız bebek......
sonrası mı....
meyraaaaa........
tamam, tamam...............
iyiyim........ :)
O kadar bizi cagirdilar buraya...geldik...ikimiz konuşup duruyoruz farkında misin?nerde bu millet ?
O kadar bizi cagirdilar buraya...geldik...ikimiz konuşup duruyoruz farkında misin?nerde bu millet ?