Ben okuyorum sizleri ama ne yazayım bilemiyorum. Konuşsam, hep konuşsam anlatsam, susmasam diyorum ama şu sıralar içim sıkıntılı, anlatsam anlaşılmaz, kirilsam öfkeli, hassasken çekilmez görünüyorum... Güzel şeyler yazamıyorum pek kendimi zorlasam da. Bir öyle bir böyle... Bana güç lazım...
Meyra o ne güzel şiir.. Tam üstüne geldi...
Allah im çok hassasim
Yaşanmisliklarinla örneklendiriyorsun ya olaylara bakış açını... Çok seviyorum bu yönünü..vardır bunda da bir hayır!
hiç unutmuyorum ilk bebeğime hamileyim, hiç bir sorun yokken, 5 haftalık düşük yaptım, evde yatıyorum... eşimden, çiçek açmış bir ağaç resmi ve altında " vardır bunda da bir hayır... :) " yazılı bir mesaj geldi....
gülümsedim, o kadar iyi geldi ki.........
Yaşanmisliklarinla örneklendiriyorsun ya olaylara bakış açını... Çok seviyorum bu yönünü..
Muhakkak bir hayır var... Şu an göremesem de... İnanmak için görmek mı lazım
Hayırlısı...
@bir yudum mutluluk iyi ki geldin...
Sen anlat bize biz dinleriz...zaman zaman hepimize olur öyle...paylaştıkça kalmaz kuş gibi hafiflersin inşallah...Hem şimdi çalışmaya alışkın biri olarak evdesin...bebek var..bu süreç hem keyifli hem zordur...benim bebekler zamanında eşim geldiği gibi hemen dışarıya çıkardık, gezerdik...ya da annem gelir biraz ben çıkardım...insanları yoran monotonluk aslında..her gün aynı şeyler yapmak insanın enerjisini düşürüyor...ama bu günlerin de tadını çıkar...ben şimdi hasretle anıyorum o günleri...Ben okuyorum sizleri ama ne yazayım bilemiyorum. Konuşsam, hep konuşsam anlatsam, susmasam diyorum ama şu sıralar içim sıkıntılı, anlatsam anlaşılmaz, kirilsam öfkeli, hassasken çekilmez görünüyorum... Güzel şeyler yazamıyorum pek kendimi zorlasam da. Bir öyle bir böyle... Bana güç lazım...
Meyra o ne güzel şiir.. Tam üstüne geldi...
Allah im çok hassasim
Derdimi, sıkıntımı paylaşmaktan imtina ederim insanlara negatiflik , mutsuzluk veririm diye. Çok yakın bir arkadaşım vardı çok uzaklarda kaldı.
İyi ki varsınız. Bilmem kaçıncı kez söylüyorum..
Birikim topiklerinde böyle şeyler yazınca diğer okuyan arkadaşlara karşı da çekiniyorum bunun için girmiyorlar sonuçta.
Napim bu aralar böyleyim. Enerjim düşük. Yarın değişir belki.
Hepinize sevgiler.
Önce huzuuur sonra yine huzur diliyorum sizlere :)
Bu saydıkların konusunda iyi değilim:)merhaba....
ben çalıştığım ve de üç çocuğum olduğu için evde ne yapılabilir konusunda çok bilgili değilim ama el işleri, yemek, pasta vs. işleri günümüzde evde yapılabilecek revaçta işler....
Ben de çok istiyorum evde çalışıp para kazanabilmeyi, keşke bir yolu olsa... Meyra nin saydığı seçenekler hem beceri hem çevre istiyor...Bu saydıkların konusunda iyi değilim:)
Araştırıyorum netten ama yok bişey bulamıyorum
Meyra seni çılgınca yakın buluyorum kendime :)))
Ben de eşim gelsin aticam kendimi dışarıya...
Ben de çok istiyorum evde çalışıp para kazanabilmeyi, keşke bir yolu olsa... Meyra nin saydığı seçenekler hem beceri hem çevre istiyor...
gönülden selam................
sizleri okumak iyi geliyor.....arada geleyim mi ?