Her Telden Ekonomi...

vardır bunda da bir hayır!

hiç unutmuyorum ilk bebeğime hamileyim, hiç bir sorun yokken, 5 haftalık düşük yaptım, evde yatıyorum... eşimden, çiçek açmış bir ağaç resmi ve altında " vardır bunda da bir hayır... :) " yazılı bir mesaj geldi....

gülümsedim, o kadar iyi geldi ki.........

normalde kızmam gereken bir durum.... yani ben düşük yapmış yatıyorum, daha ilk hamilelik, ilk heyecan vs. sen dalga geçer gibi, çiçek açmış bir ağaç resmi gönderiyorsun ve altına da, gülümseyerek "vardır bunda da bir hayır " yazıyorsun...

ama çok iyi gelmişti... çok şey anlatmıştı.... o halde, tebessüm ettirmişti....

:)

Yaşanmisliklarinla örneklendiriyorsun ya olaylara bakış açını... Çok seviyorum bu yönünü..
Muhakkak bir hayır var... Şu an göremesem de... İnanmak için görmek mı lazım
Hayırlısı...
@bir yudum mutluluk iyi ki geldin...

zahmetsiz rahmet, sancısız doğum olmaz... ve aslında çektiğimiz her acı, her sıkıntı, gelecek güzel günlerin müjdecisi, tıpkı rüzgarların, rahmetin (yağmurun) müjdecisi olması gibi....

eee hayat tecrübeden ibaret... :) tamam, bunu anlamak biraz zaman aldı, biraz yaş almak gerekti vs. ama... anladık sonunda ya, bu da bir şey... :))

bazen çocuklara, büyüyünce anlarsınız ne demek istediğimi, derken buluyorum kendimi.... sonra yıllar önce annemin aynı sözleri bana söylediğini ve benim boş boş baktığımı anımsıyor, gülümsüyorum... :)

Sen anlat bize biz dinleriz...zaman zaman hepimize olur öyle...paylaştıkça kalmaz kuş gibi hafiflersin inşallah...Hem şimdi çalışmaya alışkın biri olarak evdesin...bebek var..bu süreç hem keyifli hem zordur...benim bebekler zamanında eşim geldiği gibi hemen dışarıya çıkardık, gezerdik...ya da annem gelir biraz ben çıkardım...insanları yoran monotonluk aslında..her gün aynı şeyler yapmak insanın enerjisini düşürüyor...ama bu günlerin de tadını çıkar...ben şimdi hasretle anıyorum o günleri...

Derdimi, sıkıntımı paylaşmaktan imtina ederim insanlara negatiflik , mutsuzluk veririm diye. Çok yakın bir arkadaşım vardı çok uzaklarda kaldı.

İyi ki varsınız. Bilmem kaçıncı kez söylüyorum..

Birikim topiklerinde böyle şeyler yazınca diğer okuyan arkadaşlara karşı da çekiniyorum bunun için girmiyorlar sonuçta.
Napim bu aralar böyleyim. Enerjim düşük. Yarın değişir belki.
Hepinize sevgiler.

Önce huzuuur sonra yine huzur diliyorum sizlere :)

canım bu topik, her telden.... okumak istemeyen, beğenmeyen gelmez, sen yaz...

sıkıntıları arttırıp, sevinçleri azaltanlara, arkadaş, sıkıntılarını azaltıp, sevinçlerini arttıranlara DOST denir... biz ikinci sınıftanız... :)

bak bana mesela, boş gezenin, boş kalfasıymışım, hiç bir işi yokmuş gibi, bir taraftan denetim yapıp, bir taraftan da size laf yetiştiriyorum... :)

Merhaba :) bu ara ben feci şekilde cozuttum iki güne bir kargo geliyor eve.. hep markafoni trendyol her seferinde bu son diyorum ama olmuyor önceki halime dönüyorum sanki ama hayır dur demeliyim kendime değil mi bir de zayıflama aşamasına geçtim yani inşallah aldıklarım genelde bir beş altı kilo verince yazın giyeceğim şeyler ki benim vermem gereken en az 12 kilom var.. yani bir de böyle beden sorunu varken alışveriş tutkunu olmak çok saçma değil mi ? Sıkıldığım bir dönem sanırım tek sebep bu

şimdi de ben ofisten parka geçiyorum, yardımcı ablamız da 3 bebeğimi, (teog nedeniyle okul olmadığı için üçü de evde... :) )alıp parka geçeçek, arkadaşlarla buluşup piknik yapacağız... :)

Meyra seni çılgınca yakın buluyorum kendime :)))
Ben de eşim gelsin aticam kendimi dışarıya...

Bu saydıkların konusunda iyi değilim:)
Araştırıyorum netten ama yok bişey bulamıyorum

Eve yeni döndük.... çocuklar çılgınca :) eğlendi, ben pert...

Tabi bol bol da para harcadık... bi dışarı çıkmak, dünya para...

Bu ara harcama çok... sabit gelirlilere Allah yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…