Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu düşündüm, ama bilgi verirler mı bilmiyorum, ayrıca nasıl soracağım ve öyle bir şey yaparsam açıkçası sonuçlardan korkuyorum. ya kalmışsa onu göze alıp öyle aramam lazım
şampuan olayına bazıları takılmış ama bu kadar bir iş yapıp buzamana kadar yaptıgı rezillik varsa saklayan bir erkek kendisini bir şampuan için yakmaz ... gizli saklı birşey yapmış olsa ne diye şampuan kutusunu alsınki... delimi
birde adam eger aldatıyorsa kadınla otelde bir sürü masrafff, gezdiriyor , yediriyor içiriyor, paralar su gibi akıyor....yani adam kaçamak yapmaya gitmiş otelde kalmış çıkarken de dur şu şampuanlardan atayım çantama bir tane diye düşünür mü ? hadi dayanamadı şampuanı attı çantasına neden onu orada saklasın ki hatıra diye mi ? erkekler salaktır ama aldatan erkekler bu kadar salak olamaz bence de.
mide bulandırmak istemem ama görünen köyde kılavuz istememiş size 3 tavsiyem olabilir
1)herşeyi kabullenmek
2)hiçbir şeyi kabullenmemek
3)eşinizin bilgisi olmadan o şakalara ortak olan arkadaştan en doğru bilgileri almaya çalışmanız
kolay gelsin
Valla kızlar,şampuan konusunda haklısınız.Ama erkeklerin çoğunluğu için haklısınız.
Zira benim eşim,her gittiği yerden birşey tırtıklamaya bayılır :)
Şampuan,kibrit,kalem,sabun,kolonyalı mendil vs...
Bunlardan mutlaka alır.Tabii müşteriler için yapılanlardan :))
Hatta evde hali hazırda otel tipi minik diş fırçaları,minik macunlar,minik sabunlar filan epeyce var.
Seyahate çıkarken onları yanına alır.Hatta ortağı için de fazladan bulundurur.
Şimdi soru şu : Eşin,benim eşim gibi mutlaka alanlardan mı ? Yoksa diğer adam,eşim gibi fazladan bulunduranlardan mı acaba ?
Valla kızlar,şampuan konusunda haklısınız.Ama erkeklerin çoğunluğu için haklısınız.
Zira benim eşim,her gittiği yerden birşey tırtıklamaya bayılır :)
Şampuan,kibrit,kalem,sabun,kolonyalı mendil vs...
Bunlardan mutlaka alır.Tabii müşteriler için yapılanlardan :))
Hatta evde hali hazırda otel tipi minik diş fırçaları,minik macunlar,minik sabunlar filan epeyce var.
Seyahate çıkarken onları yanına alır.Hatta ortağı için de fazladan bulundurur.
Şimdi soru şu : Eşin,benim eşim gibi mutlaka alanlardan mı ? Yoksa diğer adam,eşim gibi fazladan bulunduranlardan mı acaba ?
Diğer adamı yakından fazla tanımadığım için bir şey diyemem ama eşim kendi almamış. Eşim arkadaşım verdi diyor. O evdeki şampuandan doldurup taşıyormuş yanına. Bu da iş şampuandan şikayet edince o da vermiş.
Peki şampuan eksilmişmiydi yoksa dolumuydu :44::44::44: Bir de eşiniz her ay şehir dışına çıkıyormuş iş için madem bu durumdan şikayetçi neden kendi yanına şampuan almayı düşünmemiş... Bir de kullandıktan sonra neden atmamış çantasında gezdirmeye devam etmiş ki :26::26::26:
bak bu aklıma gelmemişti şampuan yanımda saklıyorum, şimdi baktım şişe yarısı kadar eksik. İş için şehir dışı çıkınca Şampuan arada alıyor hata çantasını ben hazırlıyorum. Bu son gittiğinde almamıştı. İki gün kalacam diye yoksa normalde alır. fakat şimdi başka bir şey dikkatimi çekti eğer bu şişe başka bir şampuanla doldurulmuşsa şampuan başka renkte olmalıydı . Şimdi baktım şampuan ve şişe aynı renk ya da yakın renkteler
Son seyahate arabayla mı gidildi ?
Eğer öyleyse,yolda kafamı yıkarım diye alıp,unutmuş olabilir.
Var mıdır ki öyle huyları ? Yani tuvalette saç yıkamak gibi :)
bak bu aklıma gelmemişti şampuan yanımda saklıyorum, şimdi baktım şişe yarısı kadar eksik. İş için şehir dışı çıkınca Şampuan arada alıyor hata çantasını ben hazırlıyorum. Bu son gittiğinde almamıştı. İki gün kalacam diye yoksa normalde alır. fakat şimdi başka bir şey dikkatimi çekti eğer bu şişe başka bir şampuanla doldurulmuşsa şampuan başka renkte olmalıydı . Şimdi baktım şampuan ve şişe aynı renk ya da yakın renkteler