• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

mide bulandırmak istemem ama görünen köyde kılavuz istememiş:47: size 3 tavsiyem olabilir
1)herşeyi kabullenmek:50:
2)hiçbir şeyi kabullenmemek
3)eşinizin bilgisi olmadan o şakalara ortak olan arkadaştan en doğru bilgileri almaya çalışmanız

kolay gelsin

onu düşündüm, ama bilgi verirler mı bilmiyorum, ayrıca nasıl soracağım ve öyle bir şey yaparsam açıkçası sonuçlardan korkuyorum. ya kalmışsa onu göze alıp öyle aramam lazım

Eğer otel büyük bilindik bir yerse kaldıysa kesinlikle sistemlerinde görünür... Eşinin şirketinden muhasebe departmanından aradığınızı söyleyebilirsiniz fatura için... İsimle bulabilirsiniz...

şampuan olayına bazıları takılmış ama bu kadar bir iş yapıp buzamana kadar yaptıgı rezillik varsa saklayan bir erkek kendisini bir şampuan için yakmaz ... gizli saklı birşey yapmış olsa ne diye şampuan kutusunu alsınki... delimi

yani adam kaçamak yapmaya gitmiş otelde kalmış çıkarken de dur şu şampuanlardan atayım çantama bir tane diye düşünür mü ? hadi dayanamadı şampuanı attı çantasına neden onu orada saklasın ki hatıra diye mi ? erkekler salaktır ama aldatan erkekler bu kadar salak olamaz bence de.

Eşinizi en iyi siz bilirsiniz.. Şeytanın aklına gelmeyen bunun aklına gelir denilir tiplerden mi ? Şıp diye bi açıklama buluyor tuhaf ta olsa..

Bir de görmek farklı şey.. Açıklama yaparken tutukluk oluyor mu kem küm gibi..

Zor bir soru.. Tahmini size zorken bize imkansız gibi.. :44:

Evet bi erkek kaldigi hotelden sampuan alip saklamaz ama baska bi erkekte yine kaldigi otelden aaa bu kucuk paratik olur diye dusunup sise alip evde doldurup hatta sadece kendine degil arkadasininda sirma saclarini dusunup onun icinde bi tane hazirlamaz bence.Her sey bi kenera esiniz her konuda dogruyu söylüyo olsa bile yanindaki arkadasina telini alip kari kiz fotosu cekecek kadar firsat taniyop laubali oldugu icin cok kizardim esimede o adamada ve onla bi daha görüsmesini istemezdim acikcasi:20:

yani adam kaçamak yapmaya gitmiş otelde kalmış çıkarken de dur şu şampuanlardan atayım çantama bir tane diye düşünür mü ? hadi dayanamadı şampuanı attı çantasına neden onu orada saklasın ki hatıra diye mi ? erkekler salaktır ama aldatan erkekler bu kadar salak olamaz bence de.
birde adam eger aldatıyorsa kadınla otelde bir sürü masrafff, gezdiriyor , yediriyor içiriyor, paralar su gibi akıyor....
şampuanını derdinemi düşecek o ortamda

mide bulandırmak istemem ama görünen köyde kılavuz istememiş:47: size 3 tavsiyem olabilir
1)herşeyi kabullenmek:50:
2)hiçbir şeyi kabullenmemek
3)eşinizin bilgisi olmadan o şakalara ortak olan arkadaştan en doğru bilgileri almaya çalışmanız

kolay gelsin

Ortada bir şey varsa bile o arkadaş tabi ki bana gerçeği söylemeyecek, erkekler birbirine ele vermez.

Valla kızlar,şampuan konusunda haklısınız.Ama erkeklerin çoğunluğu için haklısınız.
Zira benim eşim,her gittiği yerden birşey tırtıklamaya bayılır :)
Şampuan,kibrit,kalem,sabun,kolonyalı mendil vs...
Bunlardan mutlaka alır.Tabii müşteriler için yapılanlardan :))

Hatta evde hali hazırda otel tipi minik diş fırçaları,minik macunlar,minik sabunlar filan epeyce var.
Seyahate çıkarken onları yanına alır.Hatta ortağı için de fazladan bulundurur.

Şimdi soru şu : Eşin,benim eşim gibi mutlaka alanlardan mı ? Yoksa diğer adam,eşim gibi fazladan bulunduranlardan mı acaba ?

fotograf meselesı maalesef guzel bır kadın gorup cekelım gıbı sulu bır saka olabılır belkı esınız yaptı bunu belkı o sulu arkadası. su da var sızı aldatıyor olsa asla resım bulundurmazdı kesın sılerdı. senın bankacı kelımesı esınıze asılan ya da o sulu arkadası ıle konusurken offf ne guzel hatun falan lafları edıp ( erkek muhabbetlerı ıste kıcı bası guzel dıye konusmalar ) aralarında bır saka da olabılır. ya da soyle de olabılır esımın bır musterısı var adam daha para cıkarttıgı gun bınkez aramaya baslar ben de derım bıl bakalım kım arıyor senı derım telefonu elımdeyken. ya da senınkı arıyor derım. boyle bırsey olabılır yanı esının dedıgı gıbı bı muhabbet. otel konusu elbette sasırtıcı ama ınan aldatsa sampuan falan saklamaz yanı. cok tıtız mı bılmıyorum ama arkadasının tavsıyesı ıle sıseyı atmıs olabılr cantasına hanı kullanmak ıcın dedıgı gıbı. aldatıyor olsa muhakkak bır acık verırdı ama telefonda resım hele kı sampuan ıle yakalanmak asla olmazdı

Valla kızlar,şampuan konusunda haklısınız.Ama erkeklerin çoğunluğu için haklısınız.

Hatta evde hali hazırda otel tipi minik diş fırçaları,minik macunlar,minik sabunlar filan epeyce var.

Şimdi soru şu : Eşin,benim eşim gibi mutlaka alanlardan mı ? Yoksa diğer adam,eşim gibi fazladan bulunduranlardan mı acaba ?

Diğer adamı yakından fazla tanımadığım için bir şey diyemem ama eşim kendi almamış. Eşim arkadaşım verdi diyor. O evdeki şampuandan doldurup taşıyormuş yanına. Bu da iş şampuandan şikayet edince o da vermiş.

iş için otelde kalan adamlar alır sizin eşiniz gibi bu normal bence de. ama kaçamak yapmak için taaa uzaklardaki bir otele gitmiş bir adam alıp da çantasına koymaz bence. :)

Diğer adamı yakından fazla tanımadığım için bir şey diyemem ama eşim kendi almamış. Eşim arkadaşım verdi diyor. O evdeki şampuandan doldurup taşıyormuş yanına. Bu da iş şampuandan şikayet edince o da vermiş.

Peki şampuan eksilmişmiydi yoksa dolumuydu :44::44::44: Bir de eşiniz her ay şehir dışına çıkıyormuş iş için madem bu durumdan şikayetçi neden kendi yanına şampuan almayı düşünmemiş... Bir de kullandıktan sonra neden atmamış çantasında gezdirmeye devam etmiş ki :26::26::26:

benim eşim de kaldığı otelden bikaç şişe şampuan ve sabun getirmiş,arkadaşları da almış,ne beleşçiyiz diye geyik yapıyorlar bide.şampuanı orda unutmazdı diye düşünüyorum eğer gerçekten gitseydi.bide arkadaşım o otelde kalmş diye kestirip atmak yerine niye içine kendi şampuanını doldurmuş diye detaylandırsınki bu daha çok erkek değil de kadın yalanına benziyor,ama tabiki yine de emin olmaya çalışın

Peki şampuan eksilmişmiydi yoksa dolumuydu :44::44::44: Bir de eşiniz her ay şehir dışına çıkıyormuş iş için madem bu durumdan şikayetçi neden kendi yanına şampuan almayı düşünmemiş... Bir de kullandıktan sonra neden atmamış çantasında gezdirmeye devam etmiş ki :26::26::26:

bak bu aklıma gelmemişti şampuan yanımda saklıyorum, şimdi baktım şişe yarısı kadar eksik. İş için şehir dışı çıkınca Şampuan arada alıyor hata çantasını ben hazırlıyorum. Bu son gittiğinde almamıştı. İki gün kalacam diye yoksa normalde alır. fakat şimdi başka bir şey dikkatimi çekti eğer bu şişe başka bir şampuanla doldurulmuşsa şampuan başka renkte olmalıydı . Şimdi baktım şampuan ve şişe aynı renk ya da yakın renkteler

Son düzenleme:
Son seyahate arabayla mı gidildi ?
Eğer öyleyse,yolda kafamı yıkarım diye alıp,unutmuş olabilir.
Var mıdır ki öyle huyları ? Yani tuvalette saç yıkamak gibi :)

bak bu aklıma gelmemişti şampuan yanımda saklıyorum, şimdi baktım şişe yarısı kadar eksik. İş için şehir dışı çıkınca Şampuan arada alıyor hata çantasını ben hazırlıyorum. Bu son gittiğinde almamıştı. İki gün kalacam diye yoksa normalde alır. fakat şimdi başka bir şey dikkatimi çekti eğer bu şişe başka bir şampuanla doldurulmuşsa şampuan başka renkte olmalıydı . Şimdi baktım şampuan ve şişe aynı renk ya da yakın renkteler

belki arkadaşı öyle dolu verdi, sonra boşalınca evden doldur dedi, bence siz en iyi bir otele sorun, hem şimdiye kadarda şaibeli davrandıgını düşündügünüz 3 şeyinde cevabını bulmuş olursunuz, kafada soru işaretiyle rahat edemezsiniz, hatta bize yazarken bu ara onuda otele sorun halledin,, kafanızda sürekli soru işaretimi istersiniz, yoksa ne olursa 0olsun gerçeklerimi.... tamam belki duyacaklarınızdan kokuyorsunuz, ama eşiniz gitmemiş ise rahat bi ohhh çekeceksiniz, yani her zaman risk vardır herşeyde

Son seyahate arabayla mı gidildi ?
Eğer öyleyse,yolda kafamı yıkarım diye alıp,unutmuş olabilir.
Var mıdır ki öyle huyları ? Yani tuvalette saç yıkamak gibi :)

Araba ile gittiler ama öyle bir huyu yok yolda saçını yıkadığını sanmıyorum

İş için şehir dışına çıktığında cebinden değil kaldığı otelden ara bundan sonra. Bakalım gerçekten oraya mı gidiyor başka yerdeki otellere mi ???
Gerçi her 3 seferde de söylemenden dolayı birşey yapıyorsa bile artık takipte olduğunu bilir ve daha dikkatli olacaktır.

bence boşuna kuruntu yapıyosunuz. yani neredeyse şampuanı koklayıp hangi marka olduğunu araştıracaksınız. sizin eşiniz zaten kadın götürüp, tatil yapıp kaldığı otelden adeta bir nişane olarak bu şampuanı alıp saklayacak kadar alıksa sizin yerinizde olsam aldattığı için değil de bu kadar alık olduğu için boşardım kocamı.

boş yere üzüyorsunuz kendinizi

Back