Her şeyi yenilemek istiyorum

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
842
479
Eşim dışında her şeyi yenilemek istiyorum . Üç yıllık bir evliliğimiz var ve taşınmaktan eşyalar harap oldu hepsinden soğudum işin kötü yanı ev kira yani istediğim dekorasyonu yapamıyorum asla kimseye özenip hayatını kıyaslayan biri değilim zaten bu kadar kısa sürede eşya değişen de yok çevremde neyse eşyalara bakıyorum şuan bile trend olan bir tarzı var özellikle ölene kadar kullancak gibi almışım resmen . Arabamız var 750 bin yapıyor kenarda da 100 bin anca zaten şuan eşim tek maaşla ev geçindiriyor şuan iş bulamıyorum bulsam anca birikim yapabiliyoruz ve en kötüsü bu kadar yapabildik düğün eşya derken hepsini biz karşıladık zaten düğünde takı da takılmadı pandemiye denk geldik anlayacağınız her şey zerresine kadar alın teri ile yapılan ama anca elimizden gelen bu yani bu bütçe ile ev de alamayız ben de istiyorum bari Mutlu olayım eşim istiyor birikim yapalım bu konuda ısrarcı olsam tamam der ama yine eşya borcu ödemek istemiyorum istediğimi de şuan alamıyorum .Bir an da maddi olarak çöküşe gürdük gibi oldu birkaç aya toplu para alırız o da max 100 bin eder . Onu da yine kenara atarız derken hiçbir sosyal yaşantımız kalmadı evden çıksan para gidiyor çıkmasan psikolojin bozuluyor . Allah yeni evlenenlere yardım etsin 🤲💐

Eşim dışında her şeyi yenilemek istiyorum . Üç yıllık bir evliliğimiz var ve taşınmaktan eşyalar harap oldu hepsinden soğudum işin kötü yanı ev kira yani istediğim dekorasyonu yapamıyorum asla kimseye özenip hayatını kıyaslayan biri değilim zaten bu kadar kısa sürede eşya değişen de yok çevremde neyse eşyalara bakıyorum şuan bile trend olan bir tarzı var özellikle ölene kadar kullancak gibi almışım resmen . Arabamız var 750 bin yapıyor kenarda da 100 bin anca zaten şuan eşim tek maaşla ev geçindiriyor şuan iş bulamıyorum bulsam anca birikim yapabiliyoruz ve en kötüsü bu kadar yapabildik düğün eşya derken hepsini biz karşıladık zaten düğünde takı da takılmadı pandemiye denk geldik anlayacağınız her şey zerresine kadar alın teri ile yapılan ama anca elimizden gelen bu yani bu bütçe ile ev de alamayız ben de istiyorum bari Mutlu olayım eşim istiyor birikim yapalım bu konuda ısrarcı olsam tamam der ama yine eşya borcu ödemek istemiyorum istediğimi de şuan alamıyorum .Bir an da maddi olarak çöküşe gürdük gibi oldu birkaç aya toplu para alırız o da max 100 bin eder . Onu da yine kenara atarız derken hiçbir sosyal yaşantımız kalmadı evden çıksan para gidiyor çıkmasan psikolojin bozuluyor . Allah yeni evlenenlere yardım etsin 🤲💐
Dert ne şimdi tam anlayamadım. Daha 3 yıllık evlilikte eşyalar yenidir zaten, yeni eşyayı atıp yenisini almak mantıklı mı şimdi?

Her sene eşya yenilemekle mutlu olunmaz, önce bunu öğrenmen lazım. İnternetteki şaşalı evlere özendin galiba ama böyle her gördüğüne özenirsen hayatta asla mutlu olamazsın.

Adam tek baş çalışıyor, sen yeni eşya derdindesin. Hoş mu bu şimdi?

Ha çook isteyip de yapamadığın başka şeyler varsa ( eşya değil de yeni yerlere gitmek gibi) o zaman sen de çalış. Senin maaşın gezmeye gitsin.

Hemen iban atıyorum 😅 sizden bir şey istemiyorum belki rahatlamak istedim yazarak .

Mülk sahibi değilseniz, evliliğin ilk yılları öyle olur, normal. Çocuk falan da yakın zamanda düşünürseniz bu mevcut eşyalarla harika olur.
Doya doya işer kusar kemirir karalar😂
Alın mis gibi montesori😅
Sonra 5-6 yaşına gelince yenilersiniz evi acele etmeyin, madem imkanınız yok, alın güzel bi de gerekçeniz var artık.

Dert ne şimdi tam anlayamadım. Daha 3 yıllık evlilikte eşyalar yenidir zaten, yeni eşyayı atıp yenisini almak mantıklı mı şimdi?

Her sene eşya yenilemekle mutlu olunmaz, önce bunu öğrenmen lazım. İnternetteki şaşalı evlere özendin galiba ama böyle her gördüğüne ozenirsen hayatta asla mutlu olamazsın.

Adam tek baş çalışıyor, sen yeni eşya derdindesin. Hoş mu bu şimdi?

Ha çook isteyip de yapmadığım başka şeyler varsa ( eşya değil de yeni yerlere gitmek gibi) o zaman sen de çalış. Senin maaşın gezmeye gitsin.
Eşim askeri personeldi 7 kere taşınmaktan maalesef eşyalar ezildi bi değişik hal aldı neyse ki mesleği bıraktık düzenli bir hayata geçtik eşimin işine yakın yerde iş bulamadım yani öyle yerdeyim ki bunaldım normalde evi zaten düzenli ve temiz olsun otel gibi kullanalım kafasındaydım ama evse durunca insan çok bunalıyor

Mülk sahibi değilseniz, evliliğin ilk yılları öyle olur, normal. Çocuk falan da yakın zamanda düşünürseniz bu mevcut eşyalarla harika olur.
Doya doya işer kusar kemirir karalar😂
Alın mis gibi montesori😅
Sonra 5-6 yaşına gelince yenilersiniz evi acele etmeyin.
Bence ben evde durmaktan bunaldım eşyalar da iyice çöp oldu tarzı güzel ama eşyalar taşınmaktan perşan oldu soğudum huzur bulamadım en iyisi kendimi dışarı atmam aksi halde boya falan alıp yatak odasından başlıcam 😅

Olan eşyaları tamir edin boyayabilirsiniz yeninkulp vs değişiklik yapabilirsiniz..yeni eşya almayın onun yerine biriktirin tatillere falan çıkın

O zaman çalışman lazım kendi paranla zevkine göre evi döşemeye başla ufak ufak yenile evini, hem eşin de zorlanmamış olur.
Ben de yeni evliyim (5 ay) ben de evimde kendi tarzımı yansıtmaya başladım küçükten büyüğe doğru alıyorum bir şeyler 🌸

3 yıllık evlilikte eşya yenilemek için cook erken bence. Çocuk dusunuyor musunuz bilmiyorum ama daha onlar iyice canına okuyacak mobilyanın 😁 bunu bence biraz bekletin ama bu sürede hayatı da kaçırmayın. Gezip tozun imkan dahilinde arada para harcayın tabi. Bu yaşlar bu zamanlar bir daha ele gelmez sürekli evde olmaz ki.

Olan eşyaları tamir edin boyayabilirsiniz yeninkulp vs değişiklik yapabilirsiniz..yeni eşya almayın onun yerine biriktirin tatillere falan çıkın
Onu da yapmam lazım zaten tek maaşla da hayat daha kısıtlı oluyor çoluk çocuk olmadan az daha gezip birikim yapmam lazım farkındayım ama şuan koltuk bana uyuz uyuz bakıyor ben de ona

Eşim askeri personeldi 7 kere taşınmaktan maalesef eşyalar ezildi bi değişik hal aldı neyse ki mesleği bıraktık düzenli bir hayata geçtik eşimin işine yakın yerde iş bulamadım yani öyle yerdeyim ki bunaldım normalde evi zaten düzenli ve temiz olsun otel gibi kullanalım kafasındaydım ama evse durunca insan çok bunalıyor
Evet sürekli evde olmak bunaltır. Bir ekmek alıp gelmek bile insana iyi gelebiliyor. Yakında ekmek alacak yer yoksa, park, bahçe yoksa evin etrafında birkaç tur at, sonra eve gel. İyi gelir. 😁

O zaman çalışman lazım kendi paranla zevkine göre evi döşemeye başla ufak ufak yenile evini, hem eşin de zorlanmamış olur.
Ben de yeni evliyim (5 ay) ben de evimde kendi tarzımı yansıtmaya başladım küçükten büyüğe doğru alıyorum bir şeyler 🌸
Umarım Mutlu Mutlu kullanırsınız 💐 ben zaten çalışsam bu kadar bunalmam . Bu çevrede mesleğime göre iş bulsam belki tüm sorunlarım yok olacak çünkü ben üç aydır kaç kere kapı sildim onu bile bilmiyorum o kadar dolmuşum mi dokunsalar ağlarım

Evet sürekli evde olmak bunaltır. Bir ekmek alıp gelmek bile insana iyi gelebiliyor. Yakında ekmek alacak yer yoksa, park, bahçe yoksa evin etrafında birkaç tur at, sonra eve gel. İyi gelir. 😁
Ona da üşenir oldum ben çalışırken evim temiz ve düzenliydi bit program içindeydim artık hergün vileda kovası ortada herkes beceriyor belki ben beceremedim ev hanımlığını beceriksiz de değilim ama temizlik dışında pek bir şey sarmıyor beni

9 senelik evliyim 8 kere taşındım eşyalarımın maşallahı var. Siz naptınız bacım da 3 yılda eşyalar değişecek hale geldi.

X