- 5 Şubat 2022
- 842
- 479
Eşim dışında her şeyi yenilemek istiyorum . Üç yıllık bir evliliğimiz var ve taşınmaktan eşyalar harap oldu hepsinden soğudum işin kötü yanı ev kira yani istediğim dekorasyonu yapamıyorum asla kimseye özenip hayatını kıyaslayan biri değilim zaten bu kadar kısa sürede eşya değişen de yok çevremde neyse eşyalara bakıyorum şuan bile trend olan bir tarzı var özellikle ölene kadar kullancak gibi almışım resmen . Arabamız var 750 bin yapıyor kenarda da 100 bin anca zaten şuan eşim tek maaşla ev geçindiriyor şuan iş bulamıyorum bulsam anca birikim yapabiliyoruz ve en kötüsü bu kadar yapabildik düğün eşya derken hepsini biz karşıladık zaten düğünde takı da takılmadı pandemiye denk geldik anlayacağınız her şey zerresine kadar alın teri ile yapılan ama anca elimizden gelen bu yani bu bütçe ile ev de alamayız ben de istiyorum bari Mutlu olayım eşim istiyor birikim yapalım bu konuda ısrarcı olsam tamam der ama yine eşya borcu ödemek istemiyorum istediğimi de şuan alamıyorum .Bir an da maddi olarak çöküşe gürdük gibi oldu birkaç aya toplu para alırız o da max 100 bin eder . Onu da yine kenara atarız derken hiçbir sosyal yaşantımız kalmadı evden çıksan para gidiyor çıkmasan psikolojin bozuluyor . Allah yeni evlenenlere yardım etsin