- 5 Nisan 2023
- 3.471
- 10.346
- 27
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çok ciddi akıl tutulması yaşıyorsun konun gerçekse ben bebeğine üzüldüm. Yahu adam seni takmıyor ki boşta kaldıkca yedek flörtlerine yazar gibi yazıyor sana, sen ölüyorum bitiyorum demelerine neden kanıyosun saf gibi icraat var mı, yok. Adam olan sana direk nikah teklif ederdi sen demeden yanina kosardi, seni herkese eşim diye tanitirdi. Sevgili o bu olaylarini geçiyorum. Bu adamdan sana koca o bebegede baba olmaz, bu saatten sonra kendi gururunu düsünmüyorsanda bebegini düsün. Bu gelgit akilli adama resti çek ve muhattap olma. Senin bu konuda dediğin yanlis bir sey yok, sen hamilesin ve ona rağmen seni kücük bir paylasima layik görmeyen bir adam bu. Adamda biraz adamlik çapı olsa seni geçim cocugunu ele güne karsi nikahsiz babasiz birakmaz. Sendede anne olacak mantik yok umarim doguma kadar toparlarsin böyle akli bir karis havada anne olmaz. İsmini begenmedi usg fotosu istedi bunlara hemen kanmişsin köyede gelirim diye adama yalvariyosun. O senin kapında köpek olacak sen onun değil, aklini basina al arkadasim.Instagramda paylaş deme sebebim insanların beni bilmesi, malum arkadaşlarının o kadınla ilgili haber getirmemesi.
Ben de dedim kedimizi koy beni etiketle.