bir başka çeşit aldatma/kandırma

Niye kendi üstünüze gidiyorsunuz kötü bir bilgi vermemişsiniz ki. Yalan yanlış bir şey de dememişsiniz. Aksine karşınızdaki kişi çok akılsızmış direkt sorulacak bir soru için bin plan yapıp kendini zahmete sokmuş.
o yemledikçe ben düştüm ve kim bilir ne kahkahalar attı içinden.
bu düşünce fena canımı sıkıyor.

Neden bukadar sıkıntı yaptınız ki? İster eski eş olsun ister sevgilisi olanı anlatmışsınız yalanı değil ya. İster bu bilgilerle ex kocanla evlensin ister yol versin sizi etkileyen durum ne? Ex eş yaptıysa da boyunun ölçüsünü almış olmuştur. Takmaya değecek bir durum değil.

Neden bukadar sıkıntı yaptınız ki? İster eski eş olsun ister sevgilisi olanı anlatmışsınız yalanı değil ya. İster bu bilgilerle ex kocanla evlensin ister yol versin sizi etkileyen durum ne? Ex eş yaptıysa da boyunun ölçüsünü almış olmuştur. Takmaya değecek bir durum değil.
teşekkür ederim destek için
cok haklısınız ama elimde olmadan seneler sonra hala onunla ilgili bir meselenin saatlerimi mahvetmesi ve aptal yerine konmak canımı sıktı :/

Hatta yerinizde olsam fake hesabını açtığı arkadaşıma ulaşır bak canım bu hesap senin adını kullanarak insanlara yazıyor der o kızı diğerinin üstüne salardım ahahahhaa
bu söylediğinizi de yaptım. ne embesil insanlar var ya. eğer yeni sevgilisi ise umarım evlenir de görür gününü o hafife aldıgı sorunlarla ömür boyu yaşar umarım.

teşekkür ederim destek için
cok haklısınız ama elimde olmadan seneler sonra hala onunla ilgili bir meselenin saatlerimi mahvetmesi ve aptal yerine konmak canımı sıktı :/
Boşver içi içini yemiştir kötü şeyleri okudukça. Şimdi hafife aldığı Her şeyi gün gelecek sana hak vererek kafasına vurup duracak. Ben olsam oh bile çekerdim hiçte sıkıntı yapmazdım valla :)

Neden eski eş hakkında konuşuyorsunuz ki?bence çok yanlış yapmışsınız o olmasa bile hala onun hakkında çok tanımadığınız biriyle konuşmanız saçma olur.bu konuda konuşmak istemiyorum özelimiz deyip konuyu kapatcaktınız.eski eş sizin hakkınızda böyle konuşsa özelinizi anlatsa hoş olmazdı.şimdi belki özelimizi anlatmadım falan dersiniz ama sonuçta bir ilişki yaşanmış arkasından konuşmak bana yanlış geliyor.ben hiçbir exim hakkında konuşmadım sadece anlaşamadık ayrıldık dedim.taklit edilen kişiye durumu bildirin en azından.

ç
Baya baya sizi oyuna getirip ağzınızdan laf almışlar. 😯 Bende eski eşinizin bir oyunu diye düşündüm ama yorumlarda onun olmadığını söylemişsiniz. Peki arkadaşınıza söylediniz mi senin adına bir hesaptan bana yazıldı diye?
arkadaşıma bilgi verdim artık napar bilmiyorum. eski eşimin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. eline ne geçecek yani bu yaptıgı ile sonuçta. bayagı oyuna getirildim evet :/

Boşver içi içini yemiştir kötü şeyleri okudukça. Şimdi hafife aldığı Her şeyi gün gelecek sana hak vererek kafasına vurup duracak. Ben olsam oh bile çekerdim hiçte sıkıntı yapmazdım valla :)
yavas yavas oh çekerim belki
azıcık uyanık olup durumu sezip ben onla oynasaydım keşke :/

Neden eski eş hakkında konuşuyorsunuz ki?bence çok yanlış yapmışsınız o olmasa bile hala onun hakkında çok tanımadığınız biriyle konuşmanız saçma olur.bu konuda konuşmak istemiyorum özelimiz deyip konuyu kapatcaktınız.eski eş sizin hakkınızda böyle konuşsa özelinizi anlatsa hoş olmazdı.şimdi belki özelimizi anlatmadım falan dersiniz ama sonuçta bir ilişki yaşanmış arkasından konuşmak bana yanlış geliyor.ben hiçbir exim hakkında konuşmadım sadece anlaşamadık ayrıldık dedim.taklit edilen kişiye durumu bildirin en azından.
son derece haklısınız
zaten cok detaylı bir şey anlatmadım
anlatmamak benim de genel prensibim aslında ama biraz provakasyona geldim :KK43: ki zaten iyi ayrıldık iyi bir insan ama biz mutlu olamadık dedim

son derece haklısınız
zaten cok detaylı bir şey anlatmadım
anlatmamak benim de genel prensibim aslında ama biraz provakasyona geldim :KK43: ki zaten iyi ayrıldık iyi bir insan ama biz mutlu olamadık dedim
Olan olmuş artık siz şimdilik o taklit edilen kişiye bildirin durumu zaten bu yaptıkları suç.eski eşiniz olduğunu sanmıyorum bence o gerçekten bir kadındır.adam 4 yıl sonra neden uğraşsın sizle hiç muhabbet geçmediyse eğer ondan hoşlanan biri varsa birde karşı taraftan dinleyeyim demiştir.

X