• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi eşime kitlemeleri

Ben evli değilim...
Nişanlımin anasi eti kemiği yiyen bir tip olduğu icin nişanlımin parasini ben biriktiriyorum.

Acik acik söyledim...
Eğer anana verirsen git nikahi ona bas diye.
Dediğim gibi evli değilim ama evli olsam boşardım. 150 tl harclikdan yaşayacaksam baba evinde keyif sürerim daha iyi

Evet doktora gitsek para yok adam ayliktan 1000 tl kalsa onu bile veriyor ihtixaclari yokken cocugumun rizkindan kesip veremem kaynanam her ay diger torununa 500 tl gonderirken bu hak mi aç açikta olsalar kendim yemem yedirim ben ailemde boyle sey gormedim bizimkiler daha yardim edelim diye ugrasir ne diyeyim ki calisiyordum ayrildim suan kpss kursa yazildim

Kocan çok abartmis gerçekten bir eve felan mı girseniz acaba yada arabaya bu şekilde ne para birikir nede çocuk için güvenebilirsin eşime diğer torununa 500 gönderiyor esin hiç mi farketmiyor bunu 500 lira az para değil yani bir bebek ihtiyacı belki de

kız benim kaynanam düğüne 10 gün kala sevdicekime telefon aldırdı kendine :deli::deli::deli:
Cokmu ihtiyaci varmis dugun arefesinde hey Allahim. Sana gelicekya altinlar bilmem neyler onun hesabini yapiyordur :D Benim kaynanam yapmaz kiz yazik herseye yetismeye calisiyor. Bana ozel yuzuk yaptirdilar istediğim gibi olmadi geri verdik. Gittim baska begendim daha ufak daha az taşlı. Diyormuski nisanlima niye gitti ucuz yüzük aldi :D bende begendigimi aldim dedim. Gorumcem diyorki manyakmisim alsana daha buyuk al :D delimi ne... birde bebegi anasina birakip pesimize takiliyor. Aldiklarini bize odetiyor. Cuzdani benim cantamdaydi. Kasada uzattim ona, beni gormemezlikten geldi ahahaha :D

benimkide çeyiz sermeye geldiğimde kolye almıstı fıttırmıs kaynanam .kıskanc seyler ya
ben daha bişey görmediğimden ne tepki verir bilmiyorum:KK53: ama su an bizim aldıgımız mobilyaları herkese gösteriyo yaptık bişeyler diye(kendileri yapmış) onu biliyorum :D

Cokmu ihtiyaci varmis dugun arefesinde hey Allahim. Sana gelicekya altinlar bilmem neyler onun hesabini yapiyordur :KK70: Benim kaynanam yapmaz kiz yazik herseye yetismeye calisiyor. Bana ozel yuzuk yaptirdilar istediğim gibi olmadi geri verdik. Gittim baska begendim daha ufak daha az taşlı. Diyormuski nisanlima niye gitti ucuz yüzük aldi :KK70: bende begendigimi aldim dedim. Gorumcem diyorki manyakmisim alsana daha buyuk al :KK70: delimi ne... birde bebegi anasina birakip pesimize takiliyor. Aldiklarini bize odetiyor. Cuzdani benim cantamdaydi. Kasada uzattim ona, beni gormemezlikten geldi ahahaha :KK70:

Senin gorumcen de tam millete nasıl kitlerim modundaymis anası abisi hiç de önemli değil he :halay::halay::p

Cokmu ihtiyaci varmis dugun arefesinde hey Allahim. Sana gelicekya altinlar bilmem neyler onun hesabini yapiyordur :KK70: Benim kaynanam yapmaz kiz yazik herseye yetismeye calisiyor. Bana ozel yuzuk yaptirdilar istediğim gibi olmadi geri verdik. Gittim baska begendim daha ufak daha az taşlı. Diyormuski nisanlima niye gitti ucuz yüzük aldi :KK70: bende begendigimi aldim dedim. Gorumcem diyorki manyakmisim alsana daha buyuk al :KK70: delimi ne... birde bebegi anasina birakip pesimize takiliyor. Aldiklarini bize odetiyor. Cuzdani benim cantamdaydi. Kasada uzattim ona, beni gormemezlikten geldi ahahaha :KK70:
abbboowwwww :deli::deli: o ney kızzz bi biz yapmıyoruz desene millet ne güzel valla :KK51: ben erkek kardeşime de ne hesap ödetirim ne bişey aldırırım yanında ben varsam büyük olarak ben öderim neyse gelin gelince bende ona ödetmeye başlarım :D:D

Senin gorumcen de tam millete nasıl kitlerim modundaymis anası abisi hiç de önemli değil he :halay::halay::p
Ya ben seve seve oderim. Ama bizi öküz saniyor herhalde. Kocasinin bi ton parasi dairesi var. Nisanlim dioki pintiymis kocasi. Kafasinda 1000 liralik postisle dolasiyo dedim. Keske herkes oyle pinti olsa. Iphone yenisi cikar hemen ona alinir. Tatil desen yilda 5 6 kez. Allah daha cok versin onlara ama bize bulastirmasin

yok canım bende kardeşime takım elbise alcam karsılık olarak herkesin bi ailesi var sonucta ve herkesin ailesi kendine kıymetli dimi :)

Tabiki kıymetli tatlım ama bunu yarışa dökme sen zarar görürsün daha sonra dikkatli ol o yüzden :)
Biz nişanlı iken annesi eşimden para istemişti ben çok bozulmustum ben burda herşeyi kısarak yapıyorum para istiyor diye o zamn göndermişti baya söylendim şimdi artık ihtiyaçları varsa gönder diyorum şuanda bazen annesi para ister param yok der benim aileme daha çok yardımcı oluyor bunu tabiki ben yap demiyorum kardeşimin okuluna gidip mesela servise yazdırmış ben vericem dedi dedim bir ayını karşıla gerisini babam halleder yok dedi annem vefat etti zaten bunu ben karsilayacagim dedi nebilim bazen çıkarız kendimize almayiz kardeşime alır mesela annesi istedi anne şuan param yok dedi ben konuşmayı kesince oda yarışı bıraktı

Ya ben seve seve oderim. Ama bizi öküz saniyor herhalde. Kocasinin bi ton parasi dairesi var. Nisanlim dioki pintiymis kocasi. Kafasinda 1000 liralik postisle dolasiyo dedim. Keske herkes oyle pinti olsa. Iphone yenisi cikar hemen ona alinir. Tatil desen yilda 5 6 kez. Allah daha cok versin onlara ama bize bulastirmasin

Canım sana bulaşmış zaten pinti olması sizi ilgilendirmiyor sonuçta herkesin evi barkı ayrı

abbboowwwww :deli::deli: o ney kızzz bi biz yapmıyoruz desene millet ne güzel valla :KK51: ben erkek kardeşime de ne hesap ödetirim ne bişey aldırırım yanında ben varsam büyük olarak ben öderim neyse gelin gelince bende ona ödetmeye başlarım :KK70::KK70:
Benim kardesim okulu bu yil bitti. Bende herseyine yardim ediyordum ama kiz bildigin zengin ya zoruma gidiyor artik :D ben okadar zengin olsam aileme yardim ederim. Kiz bildigin prenses. Annesi servis yapıyor yemekte o oturuyo. Ben kalktım yardim ettim. Hic umrunda degil. Mutfagi ben topluyorum o yanimda oturuyo. Bavulu katlicam gelip icine girio. O ne bu ne bende al begendiysen senin olsun dedim bi ton seye. Artik demicem valla. Bi jest olsun diye bana 15 liralik tshirt bile almadi. Ben ona yurtdisindan ne varsa tasidim. Istekleride bitmiyo anam :D

Tabiki kıymetli tatlım ama bunu yarışa dökme sen zarar görürsün daha sonra dikkatli ol o yüzden :)
Biz nişanlı iken annesi eşimden para istemişti ben çok bozulmustum ben burda herşeyi kısarak yapıyorum para istiyor diye o zamn göndermişti baya söylendim şimdi artık ihtiyaçları varsa gönder diyorum şuanda bazen annesi para ister param yok der benim aileme daha çok yardımcı oluyor bunu tabiki ben yap demiyorum kardeşimin okuluna gidip mesela servise yazdırmış ben vericem dedi dedim bir ayını karşıla gerisini babam halleder yok dedi annem vefat etti zaten bunu ben karsilayacagim dedi nebilim bazen çıkarız kendimize almayiz kardeşime alır mesela annesi istedi anne şuan param yok dedi ben konuşmayı kesince oda yarışı bıraktı
keşke bizimde böyle olsa bi süre dayanabilirim :KK51: ama yüzsüzlük başka bişey her seferinde var derse istemelrin arkası kesilmez eminim sizin yine ortayı bulmuş eşin ne güzel:KK51:

keşke bizimde böyle olsa bi süre dayanabilirim :KK51: ama yüzsüzlük başka bişey her seferinde var derse istemelrin arkası kesilmez eminim sizin yine ortayı bulmuş eşin ne güzel:KK51:

İlk başlarda öyleydi kuzum bizimde nişanlılık dönemi olsun KV toplasan 10 milyar felan göndermiştir bana der bileziklerini ben aldım tövbe derim tabi içimden :) emeğinize sağlık derim ama eşim farkında hiç bir yardımları olmadı ki başkası olsa gider yapar eder hicbirseyden geri kalmak istemez esimde testi çektiği zaman çok oldu kınam sözüm nikahim dugunum kız benim herseyime geç kaldılar kadın benim nikahda evet dediğimi bile goremedi kinada avcuma koyulan çeyrek eşime takılan kınadan ceyrekti onu bile düşünüp de almamislar kinamda saat 10 da geldiler eşim gelin odasında ağladı şimdi o yüzden herkese mesafeli ben söylediğimde o zamanlar bak böyle böyle olacak hayır olmaz onlar gelirler yaparlar diyordu ilk evimize geldik sen haklısın seni o dönem çok üzdüm özür dilerim dedi sonra da hiç karışmasın.aksine annesiyle baristirdim hep :)

Sen o yüzden hiç yarışa girme elbet bir gün anlayacak herkesin gerçek yüzünü :)

Kiz evinde kalmiyorki. Annesi aksama kadar calisiyor aksam annesine yemege gidiyor esiyle. Nisanlima dicem, ulan senin kardesinde evlenmis kadin olmussa herkes olur :KK70:

Resmen adam kullanıyor ya demiyor ki kadın çalışıyor ben yemek yapıp götüreyim bence sen nisanlina aynen bunu şöyle haketmis senin gorumcen sizin eve de gelir bunlar :halay:

İlk başlarda öyleydi kuzum bizimde nişanlılık dönemi olsun KV toplasan 10 milyar felan göndermiştir bana der bileziklerini ben aldım tövbe derim tabi içimden :) emeğinize sağlık derim ama eşim farkında hiç bir yardımları olmadı ki başkası olsa gider yapar eder hicbirseyden geri kalmak istemez esimde testi çektiği zaman çok oldu kınam sözüm nikahim dugunum kız benim herseyime geç kaldılar kadın benim nikahda evet dediğimi bile goremedi kinada avcuma koyulan çeyrek eşime takılan kınadan ceyrekti onu bile düşünüp de almamislar kinamda saat 10 da geldiler eşim gelin odasında ağladı şimdi o yüzden herkese mesafeli ben söylediğimde o zamanlar bak böyle böyle olacak hayır olmaz onlar gelirler yaparlar diyordu ilk evimize geldik sen haklısın seni o dönem çok üzdüm özür dilerim dedi sonra da hiç karışmasın.aksine annesiyle baristirdim hep :)

Sen o yüzden hiç yarışa girme elbet bir gün anlayacak herkesin gerçek yüzünü :)
ay cok zor yaa gercekten iyi saretmişsin ben o kadar sabırlı olamam ki
önceden derdim hep içim almaz yapılanları bile bile yüzlerine gülemem ama şimdi mecburen gülüyorum :D

he sonra almadan boşasın seni :KK53::KK53::KK53::KK53:
Yok kiz oyle biri degil. En son avm gittik bi magazadan birsey istedi resmini falan gosterdi evde. Nisanlima gel gir suraya bacin birsey istedi onu alalim dedi. Ayy yok artik dedi oda utandi yani. Kocasi alsin dedi artik düşün :D

ay cok zor yaa gercekten iyi saretmişsin ben o kadar sabırlı olamam ki
önceden derdim hep içim almaz yapılanları bile bile yüzlerine gülemem ama şimdi mecburen gülüyorum :KK70:

O zamanlar çok ağladım canım bakma guldugume KV ile az kavga etmedim ben hep bana başka anneme başka eşime başka konuştu baktım olmuyor konferans a aldım hep eşimi yada ses kaydettim artık annesine inancı kalmadı adamın :)
Nişanlım la kavga ettik hatta bir kere Nisan öncesi tokat attı sözü atıcaktım neler atlattık

Back